Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Αυτός ο πίνακας βρέθηκε στο σπίτι του παιδόφιλου Επστάιν και…«λέει πολλά»!



Ένας ακόμα πίνακας που βρέθηκε στην βίλα του παιδόφιλου Τζέφρι Επστάιν, στο Μανχάταν, απεικονίζει τον.... Τζορτζ Μπους βγάζοντας ωστόσο κάποιο “μήνυμα” προς τα έξω

Ο πίνακας είναι της Αυστραλιανής καλλιτέχνιδας, Petrina Ryan-Kleid, η οποία έχει επίσης ζωγραφίσει έναν ανάλογο “σατυρικό” πίνακα του Μπιλ Κλίντον, που τον απεικονίζει να κάθεται σε μια πολυθρόνα στο Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου, ντυμένος με ένα μπλε φόρεμα και κόκκινα τακούνια.

Και οι δυο πίνακες “κοσμούσαν” το σπίτι του διεστραμμένου μεγιστάνα που έκανε και τα παιδοφιλικά πάρτι κι εξυπηρετήσεις σε μεγάλη ονόματα της πολιτικής κι επιχειρηματικής ελίτ.





Οι δυο πίνακες ονομάζονται Parsing Bill και War Games, αντιστοίχως για Κλίντον και Μπους.

Η καλλιτέχνης μετά το σκάνδαλο Έπσταιν και όταν βρέθηκαν οι πίνακες της στη βίλα του, είχε δηλώσει ότι δεν είχε ιδέα ποιος τους είχε αγοράσει και ότι τους είχε κάνει ως μέρος του μάστερ της, το 2012, αποφοιτώντας από την New York Academy of Art.

Κι ενώ ένα δημοσίευμα δίνει κάποιες εξηγήσεις για τον σατυρικό πίνακα του Κλίντον, για το War Games, με τον πρώην πρόεδρο να κάθεται στο πάτωμα του Λευκού Οίκου να παίζει με χάρτινα αεροπλάνα και δύο πεσμένους πύργους Jenga, λέει ότι είναι “μια αναφορά στην εκμετάλλευση των επιθέσεων της 9/11 για να δικαιολογήσει τον πόλεμο στο Ιράκ, το καθοριστικό σκάνδαλο της θητείας του Μπους του Λευκού Οίκου”, αναφέρει το δημοσίευμα.



Για πολλούς Αμερικάνους πάντως, το έργο θέλει να πει πολλά περισσότερα, για την τραγική μέρα που, σαν σήμερα, 11 του Σεπτέμβρη, συγκλόνισε όλον τον πλανήτη και τίποτα μετά από αυτήν δεν ήταν πια το το ίδιο σε ανθρώπινες ελευθερίες και δικαιώματα.

Μέχρι που ήρθε… η “πανδημία” για να τα αποτελειώσει…

πηγή

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...