Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

Δρ. David Martin: «Ψευδή τα PCR τεστ – Τα χρησιμοποιούν για να δικαιολογούν τους εμβολιασμούς»

 

Και η αμερικανική DARPA του Στρατού εμπλεκόμενη στην «πανδημία»...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ “ΒΟΜΒΑ”! «Πλήρως εμβολιασμένη η δασκάλα που μετάφερε τον κορωνοϊό στην κατασκήνωση» – Μητέρα δίνει γροθιά στο αφήγημα του Κούλη και των “αρίστων’!

 

Την ώρα που η κυβέρνηση συζητά για τους εμβολιασμούς των παιδιών και τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς των εκπαιδευτικών βλέπουμε να υπάρχει μια πρωτοφανής στοχοποίηση των κατασκηνώσεων, οι οποίες λίγο ή πολύ έχουν χαρακτηριστεί ως «βόμβες» διασποράς του κορωνοϊού….

Βρέθηκε ο τάφος της Ολυμπιάδας, μητέρας του Μεγάλου Αλεξάνδρου;

 

Ο καθηγητής Αθανάσιος Μπίντας προσπαθεί από το 2019 να παρουσιάσει τα συμπεράσματά του στο ΥΠΠΟ, αλλά βρίσκει κλειστές πόρτες….

Το ράσο δεν πρέπει να απειλεί, αλλά να θυσιάζεται …

 

30 Αυγούστου του 1907. Δράμα. Χιλιάδες λαού συγκεντρώνονται στο σταθμό, για να ξεπροβοδίσουν τον Μητροπολίτη τους. «Δέσποτα μάς παρέλαβες λαγούς και μας έκανες λιοντάρια! Μένε ήσυχος. Θα γίνει το θέλημά σου», ακούγεται η κραυγή του δημογέροντα Νίκα. Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετά ο λαός της Δράμας τον εθνοϊερομάρτυρα επίσκοπό του, Χρυσόστομο....

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...