Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

ΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ!!! ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ;;; ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ [ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ]

 

Δεν μπορεί να διανοηθεί ανθρώπινος νους αυτό που συμβαίνει τώρα στο κέντρο της Αθήνας. Μαζικές διαδηλώσεις μπολσεβίκων για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς χωρίς αποστάσεις, χωρίς μάσκες….

ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ! ΞΕΣΠΑ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ Κ.ΠΛΕΥΡΗΣ: “ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ – ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ” (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Θέλει να έρθει στην Ελλάδα να εκδοθεί ο Γιάννης Λαγός.

Σε δηλώσεις ο δικηγόρος του , Κων/ντίνος Πλεύρης δηλώνει:..

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΡΙΟ ΕΞΩ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΑΓΕΛΗ ΛΥΚΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 6-5-2021 στη Νέα Σμύρνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, 22χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας….

ΠΡΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ: Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η Αντωνία Τζανάτου, 65 ετών, είναι πλέον δικός μου άνθρωπος.

 

Ο γιος της Αντωνίας Τζανάκη, ο Αργύρης, δεν μου τα λέει καθόλου καλά.

Δηλαδή, αυτός μια χαρά μου τα λέει, αυτά που μου λέει δεν είναι καθόλου καλά….

Από κορωνοϊό ;;; Αλήθεια ;;; ΑΠΟ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΝΔΟΚΟΙΛΙΑΚΟ ΑΙΜΑΤΩΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ Μ Ε Σ Α ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ, ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ, ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΒΙΝΤ, ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΧΑΤΖΗΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, ΤΟΥ Ι.Ν. ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΚΡΙΠΟΥΣ !!!

 

Σήμερα το πρωί έγινε στο νεκροτομείο του Κοιμητηρίου Αναστάσεως στη Δραπετσώνα από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά η νεκροψία-νεκροτομή του πατέρα Χαράλαμπου.

Τα ειδησεογραφικά sites οργίαζαν με την είδηση του θανάτου του “από κορωνοϊό”, τον “ύπουλο” ιό με τον οποίο “πάλεψε αλλά νικήθηκε”…

Η παγίδευση των Ανθρώπων. Άπληστοι άνθρωποι έχουν παγιδεύσει τον άνθρωπο σε μια άρρωστη λογική και τον εκμεταλλεύονται σαν να είναι «κατώτερο» ζώο.

 

Το κύριο σφάλμα του ανθρώπου εδώ και αιώνες είναι ότι περιμένει σαν ύαινα να φάει τα ψίχουλα των λιονταριών, ενώ αυτό που θα έπρεπε να κάνει εξ αρχής θα ήταν να γκρεμίσει συθέμελα τη «μήτρα» που γεννάει αυτά τα λιοντάρια…..

“ΒΟΜΒΑ”! Το Facebook λογοκρίνει όσους τα χώνουν για τον κορωνοϊό αλλά… είναι μέτοχος σε εταιρείες που φτιάχνουν εμβόλια!

 

Σε μία καταγγελία «βόμβα» προχώρησαν τρείς Ιταλοί ευρωβουλευτές, οι οποίοι υποστηρίζουν πως ένας από τους λόγους που το Facebook λογοκρίνει δημοσιεύσεις χρηστών, σχετικά με τον κορωνοϊό, είναι πως μεγαλομέτοχοι του κατέχουν μετοχές σε εταιρείες που κατασκευάζουν εμβόλια….

Β.Κικίλιας: «Θα “τρυπήσουμε” όλα τα παιδιά από Σεπτέμβριο»! – Με εμβόλιο αντί self test στο σχολείο...

 

Στους εμβολιασμούς των παιδιών αναφέρθηκε μεταξύ των άλλων ο Βασίλης Κικίλιας...

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...