Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ... Θα ανατριχιάσετε... Θα κλάψετε... Θα ριγήσετε... Όταν διαβάσετε τι έλεγαν οι γονείς των Ηρώων της ΕΟΚΑ πάν στους τάφους των παιδιών τους...!!!

 

Μεταφέρουμε τον συγκλονιστικό πανηγυρικόγια την 1η Αρπιλίου της Ελληνόψυχης καθηγήτριας Ελένης Σιούφτας!


(Στην επάνω φωτογραφία, οι γονείς και η σύζυγος του Γρηγόρη Αυξεντίου)

Ελληνίδες και Έλληνες της ημικατεχόμενης Κύπρου,...

Πείραμα στο πείραμα: H Γερμανία συστήνει σε όσους έλαβαν την α΄ δόση με ΑstraZeneca να κάνουν τη β΄ με εμβόλιο άλλης εταιρίας!!!

 

Πείραμα στο πείραμα. Αλχημεία…Φιάσκο.. Τσαρλατανισμός. Πολιτικο-υγειονομικός Ταρτουφισμός. Απόλυτη αναξιοπιστία των ιθυνόντων. Όπως μεταδίδει το (Reuters) η γερμανική επιτροπή για τα εμβόλια γνωστή υπό την ονομασία STIKO, συνέστησε την Πέμπτη άτομα κάτω των....

Ο Γάλλος Υπουργός Υγείας παραδέχθηκε την αναποτελεσματικότητα των εμβολίων: «Oι εμβολιασμένοι δεν θα κυκλοφορούν ελεύθερα γιατί μπορούν να μεταδίδουν και είναι πιο εκτεθειμένοι σε σοβαρές μορφές της νόσου λόγω μερικής αναποτελεσματικότητας του εμβολίου και των μεταλλάξεων»

 

Η ανατρεπτική αποκάλυψη του Γάλλου Υπουργού Υγείας έγινε με αφορμή το αίτημα 83χρονου από το Συμβούλιο του Κράτους να «ελευθερωθεί» από τα περιοριστικά μέτρα μετά τον εμβολιασμό του και με τις δύο δόσεις….

Ο Δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης καταγγέλλει λυσσαλέα αντίδραση του συστήματος στις νεκροψίες ανθρώπων που πέθαναν από…κορωνοϊό!

 

«Σκίζουν τα πτυχία τους οι ιατροδικαστές παγκοσμίως αφού ουδέποτε ήταν προϋπόθεση της διενέργειας νεκροψίας-νεκροτομής η προηγούμενη γνώση των στοιχείων της νοσηλείας ή των υποκειμένων εν γένει νοσημάτων των νεκρών. Δηλαδή, θα αλλάξουν τα συμπεράσματα της νεκροψίας από το ένα ή το άλλο δεδομένο του ιατρικού φακέλου;»

Οι μάσκες SNN200642 που χρησιμοποιούνταν σε ολόκληρο τον Καναδά σε σχολικές μονάδες δεν είχαν δοκιμαστεί ποτέ για την ασφάλεια τους ή την αποτελεσματικότητα τους. Αλήθεια στην Ελλάδα έχει διενεργηθεί ποτέ κάποιος αντίστοιχος έλεγχος ασφαλείας;

Πηγή: Natural News

Απόδοση: Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

Άρθρο του Ethan Huff 

Το Υπουργείο Υγείας του Καναδά (Health Canada) εξέδωσε μια προειδοποίηση για μάσκες προσώπου μίας χρήσης μπλε και γκρι, οι οποίες περιέχουν μια ουσία που μοιάζει με αμίαντο και σχετίζεται με την «πρώιμη πνευμονική τοξικότητα»….

ΕΦΙΑΛΤΗΣ !!! Η πιο συγκλονιστική εικόνα μέχρι στιγμής! Τα παιδιά στα χέρια τους…vid

 

Μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις!

Με αφορμή τον κορωνοϊό, υπάρχει η άποψη πως τα παιδιά εκπαιδεύονται σε συγκεκριμένες συμπεριφορές.....

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...