Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

Πείραμα στο πείραμα: H Γερμανία συστήνει σε όσους έλαβαν την α΄ δόση με ΑstraZeneca να κάνουν τη β΄ με εμβόλιο άλλης εταιρίας!!!

 

Πείραμα στο πείραμα. Αλχημεία…Φιάσκο.. Τσαρλατανισμός. Πολιτικο-υγειονομικός Ταρτουφισμός. Απόλυτη αναξιοπιστία των ιθυνόντων. Όπως μεταδίδει το (Reuters) η γερμανική επιτροπή για τα εμβόλια γνωστή υπό την ονομασία STIKO, συνέστησε την Πέμπτη άτομα κάτω των....

60 ετών που έλαβαν μια πρώτη δόση του εμβολίου για κορωνοϊό της AstraZeneca να λάβουν μια δεύτερη δόση εμβολίου που παράγεται από άλλο εργαστήριο. Αυτή η νέα απόφαση που δημοσίευσε η STIKO στο site της στο internet, επέρχεται καθώς οι γερμανικές αρχές αποφάσισαν νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα να διατηρήσουν τη χρήση της AstraZeneca για τους πάνω των 60.

Η προχειρότητα η επιπολαιότητα με την οποία χειρίζονται τη δημόσια υγεία είναι ενδεικτική. Η υποκρισία των κροκοδείλιων των Δεινοσαύρων αποκαλύπτεται… Αντιμετωπίζουν τον πολίτη ως ινδικό χοιρίδιο…κι επίσημα, απροσχημάτιστα πλέον.

Η Ολλανδία σταμάτησε τη χρήση του εμβολίου AstraZeneca για άτομα κάτω των 60 ετών μετά το θάνατο μιας γυναίκας που έλαβε το εμβόλιο, δήλωσε το υπουργείο Υγείας.

dimpenews.com

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

πηγή

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...