Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

EKTAKTO: Eισαγγελείς στο Νοσοκομείο Αγρινίου και σε γνωστό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης επειδή τους “πέθαναν” όλους! Εκατοντάδες δικηγόροι σε όλη την Ελλάδα ενημερώνονται για τις υποθέσεις

 

Σοκ προκαλούν οι καταγγελίες για θνησιμότητα 100% των ασθενών με CoViD-19 στο νοσοκομείο Αγρινίου. Αν και το ποσοστό διαψεύδεται από τη διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ), η διοίκηση του νοσοκομείου υφίσταται έλεγχο, όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Υγείας. Kι όμως δεν είναι το μοναδικό Νοσοκομείο. Ακούγεται ότι είναι τρομακτικό το ποσοστό θανάτων και σε γνωστό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης….

Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΟ 21:18΄… ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΔΕΝ ΞΗΜΕΡΩΣΕ ΠΟΤΕ… ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΣΤΟ Α.Τ. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ, Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΨΙΑ… (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Πώς να το αντέξεις αυτό…;

Μιλούσα με τον Νίκο Σταύρου, ξημερώματα της 16ης Μαΐου…

ΕΓΙΝΕ Η ΝΕΚΡΟΨΙΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΡΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ !!! ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΝΕΚΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΠΗ ΤΗΣ 24ης ΜΑΪΟΥ !!!!!! ΘΥΜΙΖΩ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΕ: “Με τον covid πρέπει να είναι στεγνοί” !!! ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΣΤΗ Μ.ΕΘ.: ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΕ !!! ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ !!! ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ (ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΣ) ΓΙΑΤΡΟΣ: “Έπαθε ανακοπή, αλλά το καλό είναι ότι δεν έχει εγκεφαλική βλάβη” !!!”

 

Έγινε το πρωί η νεκροψία-νεκροτομή στον Γιώργο Βαρασιά στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Ο Γιώργος Βαρασιάς πέθανε στο Ρίο στις 29 Μαΐου από την ανακοπή που έπαθε στις 24 Μαΐου. Του προκάλεσε εγκεφαλική νέκρωση, η οποία τον οδήγησε στον θάνατο. Ούτε η ενεργή λοίμωξη στους γεμάτους πύον πνεύμονες ήταν η αιτία θανάτου. Δεν τον σκότωσαν τα μικρόβια, πολύ περισσότερο φυσικά δεν τον σκότωσε κανένας covid….

Oι ψυχές που στοιχειώνουν την Εισαγγελία Αθηνών… Τα “αδέλφια” σας, οι “γονείς” σας, η “γιαγιά” και ο “παππούς” σας…

 

Τι νομίζετε ότι μπορεί να σας απαλλάσσει…;

Η “σωτηρία” της ανθρωπότητας…;…

ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΧΡΗΣΤΟ ΒΕΛΚΟΠΟΥΛΟ, 63 ΕΤΩΝ !! ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΗ… Ώστε πριν από λίγο …”Θα με διασωληνώσουν !!

 

Παρακολουθώ κάποιες μέρες τη νοσηλεία του Χρήστου Βελκόπουλου. Η οικογένειά του δεν ήταν σίγουρη αν θα πρέπει να επέμβω. ….

ΠΡΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΡΙΟΥ: ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΑ ΜΑΤΙΑ, ΣΤΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ, ΘΑ ΤΗΝ ΨΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ Ή ΘΑ ΈΧΟΥΜΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΝΟΥΜΕΡΟ 2 ;;;

 

Ο Κυριάκος Μπούσιας, 85 ετών, πήγε στο Ρίο με εγκεφαλικό. Μόνο το εγκεφαλικό δεν κοίταζαν όμως. Τα γνωστά, δηλαδή. Τα πολύ γνωστά…..

To διαπλεκόμενο βαθύ κράτος οδηγεί την Ελλάδα σε μια νέα εθνική τραγωδία

 

Ο ελληνικός λαός εδώ και 12 χρόνια ζει την αποσύνθεση όχι απλά του νεοελληνικού κράτους, των θεσμών και των λειτουργών του αλλά την τυμπανιαία αποσύνθεση ενός διαπλεκόμενου συστήματος που κυβερνάει εδώ και δεκαετίες τη χώρα από τα παρασκήνια.

ΕΠΙΔΙΔΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΧΕΙΜΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΦΗ ΤΩΝ ΣΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΕΝΡΓΕΙΑ ΝΕΚΡΟΨΙΑΣ-ΝΕΚΡΟΤΟΜΗΣ: ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΣΗ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ;;

 

Αύριο επιδίδονται στην Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, δύο εξώδικα.

Για το πρώτο διαβάσατε στο προηγούμενο δημοσίευμα. Είναι από την Ειρήνη Βραχάλη, την κόρη του Μιχάλη Βραχάλη.

Το δεύτερο είναι από την Σμαράγδα Χειμαριού και τον Δημήτρη Δημητρίου.

Όλη η Ελλάδα πλέον περιμένει….

ΠΡΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΡΙΟΥ: ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ !!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ Μ.Ε.Θ.: ΟΛΗ Η ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ, ΟΛΗ Η ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ, ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ !!! Και εγώ μαζί τους. Και μαζί του…

 

Οι δεσμοί μου με το μοναστήρι της Ναυπάκτου είναι γνωστές. Δύο δεκαετίες τώρα παλεύω για τους άξιους αυτούς μοναχούς. Η Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναυπάκτου έχει προσφέρει τεράστιο ανθρωπιστικό έργο, το οποίο έχει γίνει γνωστό στα πέρατα της γης και έχει υπηρετήσει την Ορθοδοξία όσο ελάχιστα μοναστήρια στην Ελλάδα….

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...