Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

"Cyber ​​Polygon 2020": Πώς τα 500άρικα της πανδημίας αποτελούν το πιλοτικό πρόγραμμα για το "The great reset"

 

Το 2020, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) του Klaus Schwab πραγματοποίησε μια προσομοίωση με την ονομασία "Cyber ​​Polygon 2020", η οποία προέβλεπε μια επερχόμενη παγκόσμια καταστροφή που θα άλλαζε τα πάντα στις...

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΗΣ ΡΟΚ ΕΡΙΚ ΚΛΑΠΤΟΝ, ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ: “ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ”! “ΔΕΝ ΕΝΙΩΘΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ – ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΩ ΚΙΘΑΡΑ”(ΒΙΝΤΕΟ)

 

Έρικ Κλάπτον, ένας μύθος της ροκ απομυθοποιεί τα εμβόλια για τον covid19. O Eric Clapton με νέα παρέμβαση του 14/6/21 μιλάει αυτή τη φορά για τις πολύ δυνατές παρενέργειες του εμβολιασμού του όπως επί του ανοσοποιητικού του ενώ λέει πως παρέλυσε το χέρι του για 3 εβδομάδες. Σταμάτησε να κοιτάζει τηλεόραση κι αισθάνεται καλύτερα….

ΝΕΟ ΣΟΚ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΒΑΖΕΙ ΚΕΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΨΑΛΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ PFIZER. AN ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ. ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΣ “ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΟΤΑΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΗΣ” ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ- ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ. “ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΛΙΔΑ, ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;” (ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΕΚΠΟΜΠΗ ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ)

 

Τα σκαλιά της εκκλησίας πρόκειται να ανέβουν ο Αντώνης Λαιμός, γόνος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας και πρωτότοκος γιος του Νικόλα και της Ειρήνης Λαιμού με την εικαστικό Μαρίκα Αράπογλου, κόρη του Τάκη και της Εβίτας Αράπογλου…

LIVE: “ΦΩΤΙΑ” ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΥ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΤ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤ.ΧΙΟΥ – ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

 

Πιστός και σήμερα ο Στέφανος Χίος στο τηλεοπτικό του ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΑΡΤ στο ΕΚΡΚΗΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ με τους Σοφία Παραδείση και τον Σπύρο Σταθάκη..

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...