Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας : ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΕ – τι καλούδια μας ετοιμάζουν;

 

Πριν ξεκινήσετε την ανάγνωση των παρακάτω κάποιες συγκεκριμένες ερωτήσεις:...

K A I στο MeWe !!!

 

Βλέπετε, τα φασισταριά της Facebook δεν με άφησαν να ανοίξω νέο λογαριασμό ούτε με νέα ηλεκτρονική διεύθυνση !!

Ξεφτιλίστηκαν ξανά !!…

Προς νοσοκομείο ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ: Εκεί είναι η πεθερά της Ελένης Λυμπεροπούλου, της αδελφής του αδικοχαμένου Νικόλα του Πύργου !!! Η Θάλεια Σεβαστού, 78 ετών είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΥ: Δεν σώθηκε ο Νικόλας, θα σωθεί η κυρία Θάλεια !!!

 

Με τον διοικητή του νοσοκομείου Μυτιλήνης είχα μιλήσει στο παρελθόν στο τηλέφωνο. Για την περίπτωση μίας νέας κοπέλας η οποία είχε γεννήσει στο νοσοκομείο και ο άντρας της είχε κάποιες ανησυχίες. Και υπήρχαν κάποια προβλήματα…

Προς Κρατικό Νίκαιας και διοικητή Τάσο Μύτογλου !!!

 

Τα ίδια ;;;

Μπήκε χθες το μεσημέρι η Αικατερίνη Λιουδάκη, 65 ετών.

Με χαμηλό οξυγόνο.

Συμβαίνουν αυτά. Τα κρύα κρατάνε ακόμα.

Έτσι δεν είναι;….

Tα ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ της Facebook, ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, έκλεισαν οριστικά τον λογαριασμό μου !!! Αύριο το πρωί καταθέτω μήνυση και αγωγή μαμούθ 50 εκατομμυρίων ευρώ κατά της Facebook στο Δουβλίνο !!! Την ίδια ώρα ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ οι πράκτορες – ΣΥΝΕΡΓΟΙ της ΒΡΩΜΙΚΗΣ Facebook !!! Απειλούν, στοχοποιούν, προβοκάρουν ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ !!!

 

τρόμος της κυβέρνησης μπροστά στις αποκαλύψεις μου και κυρίως μπροστά σε αυτό που έρχεται είναι αποκαλυπτικός της ΑΛΗΘΕΙΑΣ των κατηγοριών που έχω εξαπολύσει προς πάσα κατεύθυνση, χωρίς ποτέ να αμφισβητηθεί από ΚΑΝΕΝΑΝ ούτε μία λέξη από όλα όσα έχω γράψει και δημοσιεύσει. Από την κυβέρνηση, τα νοσοκομεία, από όλους όσους καταγγέλλω όλο αυτό το διάστημα….

Πρωτοφανές εισαγγελικό πραξικόπημα: Γκρεμίστηκε η Δικαιοσύνη !!! – Σε πανικό εισαγγελείς και ιατροδικαστές, άλλα κάνουν στην νεκροψία του Πύργου, άλλα στου Κ.Α.Τ, άλλα στου Ευαγγελισμού !!! Τελευταία ευκαιρία της Δικαιοσύνης να διασωθεί, αύριο στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ηλείας !!

 

Τις τελευταίες ώρες ζούμε ένα εισαγγελικό δράμα. Ολόκληροι θεσμοί καταρρέουν. Η Δικαιοσύνη γκρεμίζεται και ευτελίζεται διεθνώς, μαζί με τις Ιατροδικαστικές Υπηρεσίες και τα Πανεπιστήμια….

Απίστευτοι !!! Μέχρι εκεί έφτασαν !!! Διέδωσαν στο facebook ότι είμαι νεκρός !!! Ο διακαής τους πόθος και στόχος !!!

 

Και ποιος το διέδωσε; Μα η ομάδα των …υποστηρικτών μου φυσικά !! Η οποία τώρα ελέγχεται από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για να μπαίνουν ένα-ένα τα λαμόγια στη θέση τους….

Έρχεται «Σχολική Κάρτα»: Χωρίς αυτήν δεν θα μπαίνεις στην τάξη, νέα εποχή στα σχολεία της Ελλάδας! Προφητικό ΒΙΝΤΕΟ

 

Η τροπολογία!

Δημιουργείται Ψηφιακή πλατφόρμα για την καταχώρηση των self tests, που θα εκδίδει Σχολική Κάρτα. Χωρίς αυτήν δεν θα....

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...