Κυριακή 11 Απριλίου 2021

MIA ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΓΟΝΕΙΣ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ !!!

 

Θέλει ο σ@τ@νιστής να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει! Ο οποίος π@ιδόφιλος, σ@τ@νιστής πήρε πρέφα, ότι ο ΄Ελληνας είναι στα τέσσερα και δε λέει, να σηκωθεί ούτε με σφαίρες και είπε, να βάλει στο στόχαστρο και τα....

Mattias Desmet Kαθηγητής Κλινικής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Γάνδης: Είναι ολοκληρωτισμός!Το τρομερό σενάριο για την εξόντωση των ανεμβολίαστων.

 

Το ποσοστό θανάτου από τον ιό είναι αρκετά χαμηλό. Φαλκίδευσαν τα νούμερα!Καταστρέφουν τη Δημόσια Υγεία.Το εμβόλιο δεν είναι η λύση!...

ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ, ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ;;; Αν ήταν ο Χίος θα είχαμε φτάσει και στον Άρειο Πάγο…

 

Ιούνιο του 2020 κατέθεσα την μήνυσή μου κατά του Κώστα Μπακογιάννη για το όργιο των παραβάσεων των δικών τους μέτρων στην κινητή συναυλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη και στα εγκαίνια του συντριβανιού της Ομόνοιας, Πάσχα του 2021 φτάσαμε....

ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ & ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΝΤΙΚΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ “ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ”: Ή θα αναστείλετε τα self test ή θα είστε συνυπεύθυνοι της έκθεσης ολόκληρου του πληθυσμού σε θανάσιμο κίνδυνο !!!

 

Στον δρόμο για το τέλος της τρομοκρατίας των self test…

Σάββατο – Κυριακή – Δευτέρα ,

10 – 11 – 12 Απριλίου 2021

ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ & ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΝΤΙΚΑΣ :

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΕ ΠΛΙΩΤΑ ;;; Ερωτήματα ΦΩΤΙΑ από Νίκο Αντωνιάδη και Δημήτρη Ποντίκα στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τα SELF TEST !!

Τα ερωτήματα που θέσαμε προ ολίγου με τον Δημήτρη Ποντίκα στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλειο Πλιώτα, με αναφορά μας που εστάλη στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ανωτάτου δικαστηρίου, είναι καυτά.

“Παίζουμε” και με τα “δικά τους” και με τα “δικά μας”…

ΤΙ ΕΙΝ' ΑΥΤΟΣ ΡΕ...;;; Βαρουφάκης: «Δεν υπάρχει κανένας λόγος για (στρατιωτική) θητεία»…

 

Σε δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος του ΜΕΡΑ25 k. Βαρουφάκης, μεταξύ άλλων είπε και τα εξής :...

Ένα βήμα πιο κοντά στο τσιπάρισμα των ανθρώπων! Εκστασιασμένος ο Έ. Μασκ: «Παράλυτοι θα περπατήσουν ξανά» – ΒΙΝΤΕΟ

 

Πάντα για το...καλό μας!

Η εταιρεία νευροτεχνολογίας Neuralink του δισεκατομμυριούχου Ίλον Μασκ (Tesla και Space X) έδωσε μια ακόμη γεύση από τα έως τώρα πειράματα της, παρουσιάζοντας μια μαϊμού, η οποία, έχοντας στο...

Η πρώτη εκταφή νεκρού με CoViD-19 – Τι έδειξε η νεκροψία, τι υποστηρίζει η οικογένεια...

 

Ο θάνατος 79χρονου στην Κατερίνη αποδόθηκε σε μια σειρά αιτιών, μεταξύ αυτών και ο κορωνοϊός. Με εισαγγελική εντολή, έγινε εκταφή και νεκροψία-νεκροτομή, λόγω καταγγελιών για ιατρικό λάθος….

ΨΕΥΤΕΣ !!! Δεν αφήνουν τους συγγενείς να δουν τους νεκρούς ενώ ο Ε.Ο.Δ.Υ. ποτέ δεν το απαγόρευσε !!! Στο κόλπο και τα γραφεία τελετών !! Ετοιμαστείτε τώρα για τσουνάμι αγωγών !! Και θα ψάξουμε και αν έχει τελεστεί και το έγκλημα της ψευδούς βεβαίωσης !!

 

Σε όλη την περίοδο της ψευδοπανδημίας εξαπατούν τον κόσμο.

Τον εξαπατούν, τον εξαπατούν, τον εξαπατούν….

Ο διεθνής ευτελισμός των ιατροδικαστικών υπηρεσιών αλλά και της ελληνικής Δικαιοσύνης: Η απάντηση της Χαράς Σπηλιωπούλου στην …Χαρά Σπηλιωπούλου και στην Αγγελική Τσιόλα !!! “Οι νεκροτομές θα πρέπει να γίνονται σε όλες τις περιπτώσεις υπόνοιας ιατρικής αμέλειας” !!!

 

Το σύστημα λυσσαλέα αντιδρά στις νεκροψίες-νεκροτομές του Πάτρας και της Αθήνας. Για τον Ευστάθιο Χειμαριό και την Αντωνία Δημητρίου που πέθαναν στο Κ.Α.Τ., και τον Νικόλαο Λυμπερόπουλο που πέθανε στο νοσοκομείο του Πύργου.….

ΝΙΚ. ΑΝΤΩΝΙΑΔ….ΤΩΡΑ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε.: Τα θετικά παιδιά θα απομονώνονται και ΘΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ !!! Με λέγατε υπερβολικό !!! Νόμος 4682/2020 : ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ !!!

 

ΓΟΝΕΙΣ !!!!!!

Όσα παιδιά βγαίνουν θετικά θα απομονώνονται και θα απομακρύνονται από τις οικογένειές τους !!!

Στο δελτίο του Alpha το απόγευμα !!!

Πείτε το ντε !!!

ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ !!!!!!…..

ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ & ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΝΤΙΚΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ “ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ”: Ή θα αναστείλετε τα self test ή θα είστε συνυπεύθυνοι της έκθεσης ολόκληρου του πληθυσμού σε θανάσιμο κίνδυνο !!!

 

Στον δρόμο για το τέλος της τρομοκρατίας των self test…

Σάββατο – Κυριακή – Δευτέρα ,

10 – 11 – 12 Απριλίου 2021

ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ & ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΝΤΙΚΑΣ :…..

ΝΙΚ. ΑΝΤΩΝ… Προς Κρατικό Νίκαιας και διοικητή Τάσο Μύτογλου !!!

 

Τα ίδια ;;;

Μπήκε χθες το μεσημέρι η Αικατερίνη Λιουδάκη, 65 ετών.

Με χαμηλό οξυγόνο.

Συμβαίνουν αυτά. Τα κρύα κρατάνε ακόμα.

Έτσι δεν είναι;….

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...