Κυριακή 11 Απριλίου 2021

MIA ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΓΟΝΕΙΣ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ !!!

 

Θέλει ο σ@τ@νιστής να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει! Ο οποίος π@ιδόφιλος, σ@τ@νιστής πήρε πρέφα, ότι ο ΄Ελληνας είναι στα τέσσερα και δε λέει, να σηκωθεί ούτε με σφαίρες και είπε, να βάλει στο στόχαστρο και τα....

παιδιά του. ΄Οχι, παίζουμε! Και να πω, ότι δεν τα είχαμε πει; Από πέρυσι τα λέγαμε αλλά τα ζόμπι, που αυτοαποκαλούνται γονείς αγρόν ηγόραζαν!

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ; SOS ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ !!!

Και επέτρεψαν -ή μάλλον επέβαλαν- στα παιδιά τους, να πηγαίνουν με μάσκες στα σχολεία, επειδή έτσι είπε η … ΚΥΑ και η Κουλοκυβέρνηση καταπατώντας νόμους, διεθνείς συμβάσεις, ανθρώπινα δικαιώματα, ακόμα ακόμα και αυτήν την κοινή λογική!

Και όταν δύο παιδάκια άφησαν την τελευταία τους πνοή εξαιτίας της ασφυξίας που τους επέβαλε το φίμωτρο, πάλι δεν κουνήθηκε φύλο! Γιατί βυθίστηκαν δύο άλλες οικογένειες στο πένθος και όχι η δική τους!

Και η κουτοπόνηρη, ιδιοτελής λογική και νοοτροπία του τετράποδου, όπως έχουν καταντήσει τον ΄Ελληνα οι δοσίλογοι, άχρηστοι, ά-χριστοι, αντίχριστοι, προδότες λέει: “Μακριά από τον κ@λο μας και όπου θέλει ας μπει!” ΄Ελα όμως που τώρα πλέον το παλούκι έφτασε σε απόσταση αναπνοής από τα δικά τους οπίσθια και δη των παιδιών τους!!! Επομένως το δίλημμα είναι μπροστά τους και έφτασε η ώρα των μεγάλων αποφάσεων:

Θα υποκύψουν για μια ακόμα φορά στις παρανοϊκές και παράνομες απαιτήσεις της χούντας για δις εβδομαδιαίως τεστ στα παιδιά τους;

΄Η θα ορθώσουν επιτέλους το ανάστημά τους, θα σηκωθούν από τα τέσσερα και θα γίνουν ασπίδα, για να προστατεύσουν τα βλαστάρια τους; Οέο;

Γιατί … ενός κακού μύρια έπονται και εξηγώ ατάκα κι επί τόπου και τον πρόλογό μου περί π@ιδόφιλων σ@τ@νιστών:

 

Ουάου! Τι λες τώρα! Με δύο θετικά τεστ το παιδί θα απομακρύνεται από τους οικείους του!!! Και πού ακριβώς θα πηγαίνει; Μα σε κάποια “δομή φιλοξενίας”, σύμφωνα με νόμο που έχουν ήδη ψηφίσει:

Σενάριο: (επιστημονικής φαντασίας ή μήπως όχι;)

Απομονώνεται το παιδί σε δομή φιλοξενίας, ξαφνικά επιδεινώνεται η κατάστασή του, ανακοινώνουν στους γονείς, ότι απεδήμησε εις Κύριον και δεν το ξαναβλέπουν στον αιώνα τον άπαντα! Η χαρά του @νωμ@λι@ρη σ@τ@νιστή και του εμπόρου οργάνων!!!

Πώς είπατε; Αυτά τα πράγματα δε γίνονται; Σόρρυ ρε παίδες αλλά και η ελίτ πού θα βρει το αδρενοχρώμιο; Κλέφτρα θα γίνει; Και μάλιστα εκείνο το καλό, το ανφάν γκατέ! Σήμερα από λυκειόπαιδα, αύριο από γυμνασιόπαιδα και αμέσως μετά από τα τρυφερούδια! Ενώ τα υπόλοιπα που θα τη σκαμπουλάρουν -γιατί δεν μπορούν, να τα βουτήξουν κι όλα- θα τα μετατρέψουν σε ζόμπι με το μπόλι, που είναι το αμέσως επόμενο βήμα!

Και θα πει ο κουτοπόνηρος ΄Ελληνας:
“Καλά εγώ θα πάρω μεν το τεστ αλλά δε θα αφήσω το παιδί μου, να το κάνει: Θα δηλώσω απλώς, ότι βγήκε αρνητικό! Γιατί να τα βάλω με το σύμπαν;”

Why? Because…
1) Επειδή εμμέσως πλην σαφώς θα δηλώσεις τη συναίνεσή σου σε μία ιατρική πράξη, μ@λ@κ@ γονιέ! Και αύριο που θα έρθει το μπόλι, δε θα μπορείς να την πάρεις πίσω!

2) Επειδή μίαν ωραία πρωία μπορεί να σου πουν: “Δυστυχώς τα παιδιά δεν κάνουν σωστά τα τεστ στο σπίτι και βρέθηκαν κρούσματα στα σχολεία, επομένως θα μπουκάρουν από εδώ κι εμπρός κλιμάκια του ΕΟΔΥ και όποιον πάρει ο Χάρος!”

Και θα πηγαίνουν οι φούφουτοι στα σχολεία και όποιο παιδί βρεθεί “θετικό” θα το βουτάνε και βουρ για τη “δομή” και μην τον είδατε τον Παναή!!! Ουάου! Τι λες τώρα!

Επομένως; Τι κάνουμε;

Ως γνωστόν, η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση, άρα επίθεση κατά μέτωπον:

ΕΠΙΛΟΓΗ Νο 1:

Τα βήματα που θα ακολουθήσετε για να αρνηθείτε το τεστ στο παιδί σας:

1) Δηλώνετε στο διευθυντή του σχολείου, ότι για ο,τιδήποτε αφορά στην υγεία του παιδιού σας (π.χ. μάσκα, τεστ) του απαγορεύετε, να απευθύνεται στο παιδί. Μπορεί να συνεννοείται μαζί σας.

2) Καταθέτετε την άρνηση τεστ κατά προτίμηση με το γνήσιο της υπογραφής από τα ΚΕΠ.

3) Καταθέτετε τα Εγκλήματα Εκπαιδευτικών.

4) Καταθέτετε τη μήνυση κατά εκπαιδευτικού.

5) Για τα τρία παραπάνω έγγραφα παίρνετε υποχρεωτικά αριθμό πρωτοκόλλου (τρεις διαφορετικούς αρ. πρ.).

6) Αν ο διευθυντής φέρει αντίρρηση και σας πει, ότι το τεστ είναι υποχρεωτικό ζητείστε του το νομικό πλαίσιο, στο οποίο το στηρίζει και συγκεκριμένα το ΦΕΚ, στο οποίο έχει δημοσιευτεί ο νόμος, που επικαλείται. (Απλά δεν υπάρχει!)

7) Αν παρόλα αυτά αρνείται, να επιτρέψει στο παιδί την είσοδό του στο σχολείο, είτε την ίδια είτε την επόμενη μέρα κάνετε το εξής:
Συμπληρώνετε τη μήνυση κατά εκπαιδευτικού, πηγαίνετε μαζί με δικηγόρο στο σχολείο, καλείτε την άμεσο δράση (το 100) και τον πάτε αυτόφωρο.

Αν πάνε 5-6 διευθυντές αυτόφωρο οι υπόλοιποι θα τα κάνουν πάνω τους. Και τότε νενικήκαμεν!

ΕΠΙΛΟΓΗ Νο 2:

Ακόμα καλύτερη η επιλογή να καταθέσετε μεν τα τρία προαναφερθέντα έγγραφα στο σχολείο αλλά να κρατήσετε τα παιδιά σας στο σπίτι, ειδικά αν είναι μικρά σε ηλικία!

– Ναι, αλλά θα χάσουν τη χρονιά τους!

– Καλύτερα να χάσουν εκείνα τη χρονιά τους παρά εσείς τα παιδιά σας!

“Το νου σας στα παιδιά σας, σφιχτά στην αγκαλιά σας,
άρπαγες καραδοκούν και είναι αυτοί κοντά σας…”
Μας λέει η γνωστή γερόντισσα Αττικής σε προφητικό ποίημα.

Παίδες, έχουμε πόλεμο και όσο νωρίτερα το καταλάβουμε τόσο το καλύτερο! ΄Οσο οπισθοχωρούμε, τόσο προελαύνουν! ΄Οταν αντεπιτιθέμεθα, λουφάζουν στην τρύπα τους! Γιατί φυσικά ο πόλεμος δεν είναι εναντίον ανθρώπων αλλά εναντίον του ίδιου του αντιδίκου! Και όσο μάγκας και να το παίζει, στην πραγματικότητα είναι κότα με περικεφαλαία! Κοκοκοκο…

Γι’ αυτό το κεφάλι ψηλά, η στάση ευθυτενής και το ηθικόν ακμαιότατον! Και η τελική νίκη θα είναι δική μας! Γιατί; Απλούστατο! Επειδή ο Νόμος, η Αλήθεια και (πάνω από όλα) ο Θεός είναι με το μέρος μας και το σκότος δεν μπορεί ποτέ να υπερισχύσει του φωτός!
ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΝΕΛ ΝΑ ΑΧΝΟΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ…
ΦΙΛΙΑ…

ΥΓ. Μόλις πληροφορήθηκα ότι έβγαλαν ΦΕΚ οι κερ@τάδες για τα τεστ. Αυτό δε μας πτοεί. Ούτως ή άλλως είναι παράνομοι.

Άρνηση ιατρικής πράξης μαθητή

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ-ΚΑΤΑ-ΤΩΝ-ΑΘΡΩΠΙΝΩΝ-ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ-ΑΠΟ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

Μήνυση κατά εκπαιδευτικού (1)

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


πηγή


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...