Κυριακή 11 Απριλίου 2021

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΕ ΠΛΙΩΤΑ ;;; Ερωτήματα ΦΩΤΙΑ από Νίκο Αντωνιάδη και Δημήτρη Ποντίκα στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τα SELF TEST !!

Τα ερωτήματα που θέσαμε προ ολίγου με τον Δημήτρη Ποντίκα στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλειο Πλιώτα, με αναφορά μας που εστάλη στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ανωτάτου δικαστηρίου, είναι καυτά.

“Παίζουμε” και με τα “δικά τους” και με τα “δικά μας”…

Και είναι ερωτήματα που θέσαμε στον σύντομο δρόμο που ακολουθούμε με τον Δημήτρη της αποδόμησης των self test αλλά και του συνόλου των τεστ και της υποχρεωτικότητάς τους στους εργασιακούς χώρους αλλά και παντού. Θέτουμε εν αμφιβόλω το για πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία όργιο εν γένει των τεστ στον υγιή πληθυσμό.

Στην επόμενη άμεση κίνηση θα συνδέσουμε την υποχρεωτικότητα των τεστ με τα εμβόλια και στο τέλος θα αποδομήσουμε την υποχρεωτικότητα των ίδιων αυτών των εμβολίων. Και αυτό θα είναι κάτι που θα αφορά το σύνολο των εργαζομένων της χώρας και την άμυνα και αντίδρασή τους στους εκβισμούς που υφίστανται για το εμβόλιο.

Από τον κ. Πλιώτα αναμένουμε να αντιδράσει. Γιατί το κύριο κατ’ αρχήν τεράστιο ζήτημα που του θέτουμε πάει με τα “νερά” της κυβέρνησης.

Με τα “δικά τους”…

Την αρχή την κάναμε χθες :

ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ & ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΝΤΙΚΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ “ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ”: Ή θα αναστείλετε τα self test ή θα είστε συνυπεύθυνοι της έκθεσης ολόκληρου του πληθυσμού σε θανάσιμο κίνδυνο !!!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


πηγή


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...