Κυριακή 11 Απριλίου 2021

Ο διεθνής ευτελισμός των ιατροδικαστικών υπηρεσιών αλλά και της ελληνικής Δικαιοσύνης: Η απάντηση της Χαράς Σπηλιωπούλου στην …Χαρά Σπηλιωπούλου και στην Αγγελική Τσιόλα !!! “Οι νεκροτομές θα πρέπει να γίνονται σε όλες τις περιπτώσεις υπόνοιας ιατρικής αμέλειας” !!!

 

Το σύστημα λυσσαλέα αντιδρά στις νεκροψίες-νεκροτομές του Πάτρας και της Αθήνας. Για τον Ευστάθιο Χειμαριό και την Αντωνία Δημητρίου που πέθαναν στο Κ.Α.Τ., και τον Νικόλαο Λυμπερόπουλο που πέθανε στο νοσοκομείο του Πύργου.….

IMG_3705

Το σύστημα λυσσαλέα αντιδρά στις νεκροψίες-νεκροτομές του Πάτρας και της Αθήνας. Για τον Ευστάθιο Χειμαριό και την Αντωνία Δημητρίου που πέθαναν στο Κ.Α.Τ., και τον Νικόλαο Λυμπερόπουλο που πέθανε στο νοσοκομείο του Πύργου.

Δεν υπάρχει πλέον κανείς που να μην έχει πειστεί ότι όλα όσα καταγγέλλω όλον αυτόν τον καιρό είναι μέχρι κεραίας αληθή.

Το κύρος της Δικαιοσύνης συνθλίβεται και διαλύεται εις τα εξ ων συνετέθη και οι ιατροδικαστικές υπηρεσίες μας ευτελίζονται διεθνώς. Όλοι καταλαβαίνουν ότι αυτό γίνεται για να καλύψουν ιατροδικαστές, εισαγγελείς και δικαστές τα νοσοκομεία, από τα οποία θα ανέμενε κανείς με βάση τη λογική τα ίδια να επιδιώξουν και να επιμείνουν στη διενέργεια των νεκροψιών ώστε να μην υπάρχουν υπόνοιες ότι οι ασθενείς τους πέθαναν από διαφορετικές αιτίες από αυτές που έχουν βεβαιώσει στα ιατρικά πιστοποιητικά θανάτου.

Η λογική όμως είναι το λιγότερο που έχει εδώ παραβιαστεί.

Τόσο η καθηγήτρια Χαρά Σπηλιωπούλου, διευθύντρια του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, όσο και η Αγγελική Τσιόλα, προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών, επιχείρησαν, και δυστυχώς με …επιτυχία, να αποκαταστήσουν τις εισαγγελικές και δικαστικές αρχές και να υποδείξουν σε αυτές ότι δεν είναι αναγκαίες οι νεκροψίες και ότι οι πραγματικές αιτίες του θανάτου των τριών ανθρώπων που πέθαναν στα νοσοκομεία Κ.Α.Τ. και Πύγρου βεβαιώνονται στα ιατρικά πιστοποιητικά θανάτου και θα προκύψουν και από τους ιατρικούς φακέλους των ιδίων των …μηνυθέντων από τις οικογένειες ιατρών και διοικητών !!

Scripta manent όμως…

Ήταν λογικό η αναζήτηση στο διαδίκτυο να αποκαλύψει τις πραγματικές επιστημονικές θέσεις επί των νεκροψιών των ιατροδικαστών που τώρα κρίνουν ότι δεν είναι αναγκαίες στις περιπτώσεις της Αθήνας και της Πάτρας.

Στις 10 Οκτωβρίου 2015, η Χαρά Σπηλιωπούλου σε άρθρο της στον ιστότοπο “Quality in Health” με τίτλο “Εναρμόνιση των κανόνων διενέργειας ιατροδικαστικών πράξεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση” ρητά αναφέρει ότι οι νεκροτομές θα πρέπει να γίνονται σε όλες τις περιπτώσεις υπόνοιας ιατρικής αμέλειας !!!

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

https://www.qualityinhealth.gr/arthra/katigories-arthrwn/item/162-enarmonisi-ton-kanonon-dienergeias-iatrodikastikon-prakseon-stin-evropaiki-enosi-xara-spiliopoylou.html

Η πρώτη εκταφή νεκρού με CoViD-19 – Τι έδειξε η νεκροψία, τι υποστηρίζει η οικογένεια

Ο θάνατος 79χρονου στην Κατερίνη αποδόθηκε σε μια σειρά αιτιών, μεταξύ αυτών και ο κορωνοϊός. Με εισαγγελική εντολή, έγινε εκταφή και νεκροψία-νεκροτομή, λόγω καταγγελιών για ιατρικό λάθος….

ΨΕΥΤΕΣ !!! Δεν αφήνουν τους συγγενείς να δουν τους νεκρούς ενώ ο Ε.Ο.Δ.Υ. ποτέ δεν το απαγόρευσε !!! Στο κόλπο και τα γραφεία τελετών !! Ετοιμαστείτε τώρα για τσουνάμι αγωγών !! Και θα ψάξουμε και αν έχει τελεστεί και το έγκλημα της ψευδούς βεβαίωσης !!

Σε όλη την περίοδο της ψευδοπανδημίας εξαπατούν τον κόσμο. Τον εξαπατούν, τον εξαπατούν, τον εξαπατούν….

ΝΙΚ. ΑΝΤΩΝΙΑΔ….ΤΩΡΑ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε.: Τα θετικά παιδιά θα απομονώνονται και ΘΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ !!! Με λέγατε υπερβολικό !!! Νόμος 4682/2020 : ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ !!!

ΓΟΝΕΙΣ !!!!!! Όσα παιδιά βγαίνουν θετικά θα απομονώνονται και θα απομακρύνονται από τις οικογένειές τους !!! Στο δελτίο του Alpha το απόγευμα !!! Πείτε το ντε !!! ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ !!!!!!…..

Τι άλλαξε τώρα;

Άλλαξαν τα δεδομένα της ιατροδικαστικής επιστήμης;

Άλλαξε επιστημονικές απόψεις η ίδια η Χαρά Σπηλιωπούλου;

Τίποτα από αυτά δεν συνέβη.

Αυτό που συνέβη είναι ότι τόσο η Χαρά Σπηλιωπούλου όσο και η Αγγελική Τσιόλα επιστρατεύτηκαν από το σύστημα για να σώσουν τα νοσοκομεία και να αποτρέψουν την αποκάλυψη και απόδειξη των εγκλημάτων σε αυτά και την κατάρρευση της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους.

Το τρομακτικό όμως εν προκειμένω δεν είναι τι έκαναν οι ιατροδικαστές.

Αλλά ότι εισαγγελείς και δικαστές, με την πλήρη κάλυψη της ηγεσίας τους, συνήργησαν στην συγκάλυψη. Με αποφάσεις, εντολές και βουλεύματα που όχι απλά πλήττουν αλλά γκρεμίζουν το κύρος της Δικαιοσύνης η οποία αντί να αποκαλύπτει τα εγκλήματα τα καλύπτει. Δικαιώνοντας χιλιάδες Έλληνες που φωνάζουν ότι δεν υπάρχει Δικαιοσύνη.

Απομένει μία τελευταία ευκαιρία.

Αύριο το πρωί κατατίθεται στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών από την οικογένεια του Νικόλα Λυμπερόπουλου η αίτηση για άσκηση έφεσης κατά του υπ’ αριθμ. 24/2021 βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ηλείας. Του βουλεύματος που έριξε την ταφόπλακα στην Δικαιοσύνη.

Έχουμε, μεταξύ των άλλων, έναν θάνατο ελάχιστη ώρα μετά την διασωλήνωση. Και έναν θάνατο που ανακοινώθηκε στην οικογένεια ενώ ο άνθρωπός τους ακόμα ζούσε όπως απεδείχθη από το πιστοποιητικό θανάτου του ιδίου του ποινικά ελεγχόμενου νοσοκομείου.

Να θυμίσω την νεκροψία-νεκροτομή που διατάχθηκε στην Κατερίνη; Όπου μάλιστα έγινε και εκταφή για να γίνει; Με θάνατο ασθενούς που επήλθε και στην περίπτωση αυτή λίγη ώρα μετά την διασωλήνωση;

https://www.iatronet.gr/amp/eidiseis-nea/epistimi-zwi/news/61256/i-prwti-ektafi-nekroy-me-covid-19-ti-edeixe-i-nekropsia-ti-ypostirizei-i-oikogeneia.html

Να θυμίσω ότι η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του Γιάννη Γεωργακόπουλου που πέθανε στον Ευαγγελισμό έγινε κανονικά την προηγούμενη εβδομάδα από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών;

Να θυμίσω ότι η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών, στην αγωνιώδη προσπάθειά της να αποτρέψει την νεκροψία στη σορό του Νίκου Λυμπερόπουλου, διέπραξε έως και ψευδή βεβαίωση κατά το άρθρο 242 του Ποινικού Κώδικα βεβαιώνοντας σε δημόσιο έγγραφο ότι η οδηγία του Ε.Ο.Δ.Υ. δήθεν είναι και σήμερα να αποφεύγονται οι νεκροψίες-νεκροτομές σε σορούς ανθρώπων που πέθαναν μετά από νοσηλεία τους με Covid-19; Όταν μάλιστα ο Ε.Ο.Δ.Υ. δεν ξεχωρίζει τις νεκροψίες-νεκροτομές στις σορούς των ανθρώπων αυτών από αυτές στις σορούς ανθρώπων που πέθαναν μετά από νοσηλεία με οποιαδήποτε άλλη λοιμώδη νόσο;

Τι να πρωτοθυμίσω…

Απομένει να δούμε αν η Εισαγγελία Εφετών Πατρών θα κάνει εκταφή του πτώματος και θα αναστήσει την Δικαιοσύνη ή θα κάνει το μνημόσυνό της…

ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


πηγή


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...