Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Το σχολείο θα γίνει η φυλακή σου -Η πανδημία του κορωνοϊού τώρα ξεκινά...






Προειδοποίηση από τον Γερμανό «Τσιόδρα»: Η πανδημία του κορωνοϊού τώρα ξεκινά

Όπως δήλωσε ο Κρίστιαν Ντρόστεν η Γερμανία δεν είναι επαρκώς προετοιμασμένη για την επόμενη φάση της πανδημίας προσθέτοντας ότι «για να διατηρήσουμε την κατάσταση υπό έλεγχο τους επόμενους μήνες, πρέπει να αλλάξουμε επειγόντως πολλά».

Τον κώδωνα του κινδύνου για την εξέλιξη της πανδημίας κρούει ο Γερμανός «Τσιόδρας» σε συνέντευξή του, τονίζοντας ότι «η πανδημία τώρα ξεκινά πραγματικά».
Ο ιολόγος Κρίστιαν Ντρόστεν υποστηρίζει ότι η Γερμανία δεν είναι επαρκώς προετοιμασμένη για την επόμενη φάση της πανδημίας προσθέτοντας ότι «για να διατηρήσουμε την κατάσταση υπό έλεγχο τους επόμενους μήνες, πρέπει να αλλάξουμε επειγόντως πολλά», δηλώνει χαρακτηριστικά.
Όπως αναφέρει το balthazarkorab.com ο Ντρόστεν επισημαίνει ότι απαιτούνται ρεαλιστικές λύσεις συμπληρώνοντας ότι «το γεγονός ότι επί του παρόντος βλέπουμε ένα σχετικά μέτριο ποσοστό μόλυνσης στη χώρα μας οφείλεται στο γεγονός ότι η Γερμανία αντέδρασε και εισήγαγε δραστικά μέτρα περίπου τέσσερις εβδομάδες νωρίτερα από άλλες χώρες. Ήμασταν επιτυχημένοι όχι επειδή οι υγειονομικές μας αρχές ήταν καλύτερες από τους Γάλλους ή επειδή τα νοσοκομεία μας ήταν καλύτερα εξοπλισμένα από τα ιταλικά».
Παράλληλα, υπογραμμίζει ότι η Γερμανία θα πρέπει να έχει μια διαφοροποιημένη και πιο νηφάλια άποψη για το τι συμβαίνει στο εξωτερικό και να μάθει από τα λάθη των άλλων. «Πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε για πράγματα, όπως τα γήπεδα ποδοσφαίρου. Αυτό είναι πραγματικά μια παραίσθηση», τονίζει ο ιολόγος.
Πηγή: balthazarkorab.com
Πηγή: skai.gr

Αρνήθηκαν να την εξυπηρετήσουν επειδή δε φορούσε μάσκα και άρχισε να τα σπάει όλα στο κατάστημα (Video)

Γυναίκα μπήκε σε κατάστημα fast food χωρίς να φορά μάσκα με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να αρνηθούν να την εξυπηρετήσουν. Αυτό έκανε έξαλλη την πελάτισσα η οποία εξακολουθούσε να δίνει την παραγγελία της, με την ταμία να φεύγει από το σημείο, αρνούμενη να την εξυπηρετήσει αν δε συμμορφωθεί στα ισχύοντα μέτρα.
Τότε η γυναίκα δε δίστασε να ανεβεί πάνω στον πάγκο, βρίζοντας και φωνάζοντας στους υπαλλήλους. Παρά την προσπάθεια των εργαζομένων να της εξηγήσουν ότι μπορεί να χάσουν τη θέση τους αν την εξυπηρετήσουν υπό αυτές τις συνθήκες, εκείνη άρχισε να κλωτσάει ότι έβρισκε μπροστά της.
Όταν, μάλιστα, πελάτης που τραβούσε το βίντεο της είπε πως είχε καταγράψει τα πάντα, τότε εκείνη έχασε ξανά τον έλεγχο…
ngry Woman Kicks Off In KFC
ksipnistere.com
Δείτε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...