Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

"Γιατί φεύγω από την ΠΑ”! Κείμενο αποκάλυψη από έναν TOP GUN πιλότο F-16!



Όσα γράψαμε πριν μερικές ημέρες για την “ακατάσχετη αιμορραγία” της Πολεμικής Αεροπορίας, με τη φυγή χειριστών πρώτης γραμμής, επιβεβαιώνονται δυστυχώς κατά γράμμα, με το αποχαιρετιστήριο κείμενο ενός απ΄ αυτούς....

Χειριστής F-16 από τους πιο έμπειρους (3000 ώρες πτήσης, σχεδόν 30 χρόνια υπηρεσίας), αποχαιρετά την ΠΑ μ΄ ένα συγκλονιστικό κείμενο, στην προσωπική του σελίδα στο facebook. Δεν θα το αναδημοσιεύσουμε ολόκληρο, γιατί κάποια πράγματα απ΄ όσα αναφέρει ίσως είναι καλό να μην δημοσιοποιηθούν. Είναι όμως σίγουρα θέματα που πρέπει πάση θυσία η πολτική ηγεσία και ίσως και η δικαιοσύνη να διερευνήσει.

Γιατί φεύγει λοιπόν ένας τέτοιος χειριστής;

• Καταγγέλει ότι την τελευταία 4ετία έχουν φύγει “πάνω από 100 ικανότατοι και έμπειροι Ιπτάμενοι, επισημαίνοντας ότι οι λόγοι δεν είναι οικονομικοί. Ή δεν είναι μόνο αυτό η αιτία. Επιρρίπτει τεράστιες ευθύνες στην ηγεσία της ΠΑ “την τελευταία τετραετία” και η αξιολόγησή του γι΄ αυτή είναι τελείως αρνητική.

• Καταγγέλει αναξιοκρατία “τοποθέτηση σε θέσεις ευθύνης ατόμων που δεν είχαν τα ανάλογα προσόντα αλλά είχαν τις γνωριμίες, διωγμός Ιπταμένων που εκφράζανε αντίθετη γνώμη” με την ηγεσία.

• Καταγγέλλει ότι ιπτάμενος που πρότεινε με επιχειρήματα λύση με την οποία θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί η τραγωδία στο Αλμπαθέτε, τιμωρήθηκε!

Αναφέρει μια σειρά άλλων προβλημάτων που δεν χρειάζεται να αναφερθούν και καταλήγει με υπερηφάνεια αεροπόρου:

“Παρά τα παραπάνω η Π.Α. παραμένει ισχυρότατη, άρτια εκπαιδευμένη με τα μέσα που έχει και ο μεγαλύτερος αποτρεπτικός παράγοντας για τους απέναντι, απλά τα παραπάνω απογοήτευσαν έμενα και πολλούς άλλους και αναγκαστήκαμε σε παραίτηση ή αποστρατεία {σαφώς παίζει ρόλο και το οικονομικό, δεν κρύβομαι}.Εύχομαι στην Π.Α. τα καλύτερα και στους συνάδελφους μου (όλων των ειδικοτήτων} καλή δύναμη και κουράγιο στο λειτούργημα τους”.

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ

Η κομματοκρατία και η αναξιοκρατία ως καρκινώματα διαλύουν τις ένοπλες δυνάμεις μας....
Ποιος θα διαλύσει την κόπρο;

ΥΓ. Το έχουμε πει και θα το επαναλάβουμε: ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ


Από Militaire News 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...