Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

«Σκότωσαν 3000 αμερικανούς και εσείς τους δίνετε πυρηνικά»! Το Ιράν αποκαλύπτει ποιοι έριξαν τους Δίδυμους Πύργους.


Μία δήλωση – πυρηνική βόμβα από το Ιράν. Με τον πλέον επίσημο τρόπο, διαμέσου του υπουργού εξωτερικών της χώρας Μοχάμεντ Ζαρίφ, το Ιράν κατηγορεί ευθέως την Σαουδική Αραβία για τα χτυπήματα της 11ης Σεπτεμβρίου....

Η δήλωση αυτή έρχεται αμέσως μετά τις ανακοινώσεις της αμερικανικής πλευράς ότι μία χώρα που φωνάζει “θάνατος στην Αμερική”, δεν μπορεί να έχει πυρηνικά.

Το Ιράν με αυτόν τον τρόπο ανοίγει μία πληγή, που συμπτωματικά είδαμε χθες να επανέρχεται στις μνήμες των αμερικανών. Και μιλάμε για την αποκάλυψη ότι οι ομάδες πυροσβεστών (φωτό) που έσπευσαν πρώτες στο χώρο των δίδυμων πύργων, απαιτούν πλέον να γίνει έρευνα υποστηρίζοντας ότι τα κτίρια κατέρρευσαν από εκρηκτικά που είχαν προτοποθετηθεί, και ενεργοποιήθηκαν με την πτώση των αεροπλάνων.



Ειδικά για τον ρόλο της σαουδικής Αραβίας, υπήρχε τεράστιος αναβρασμός στην Αμερική διότι οι περισσότεροι από τους τρομοκράτες ήταν Σαουδάραβες και για δύο από αυτούς υπήρχαν ατράνταχτα στοιχεία ότι συνεργαζόταν απευθείας με την κυβέρνηση της σαουδικής Αραβίας. Στοιχεία που όμως χάθηκαν, μαζί με 28 σελίδες της περιβόητης αναφοράς.

Οργή υπάρχει επίσης για τον ρόλο του Μιούλλερ, του ανθρώπου που προσπάθησε να παγιδεύσει τον πρόεδρο τραμ για δήθεν σχέσεις με τη Ρωσία. Ο Μιούλλερ ήταν ο άνθρωπος που όπως πολλοί υποστηρίζουν, που συγκάλυψε τον ρόλο της σαουδικής Αραβίας, αλλά και ακόμα χειρότερα, γνώριζε ότι δυο τρομοκράτες ήταν συνεργάτες του FBI πριν το χτύπημα!

Ο Phillip Marshall με τα παιδιά του. Δολοφονήθηκαν για την αλήθεια

Ο κύκλος της φρίκης κλείνει με τον *δολοφονημένο ήρωα συγγραφέα που είχε αποκαλύψει το πως οι Σαουδάραβες τρομοκράτες δρούσαν και είχαν επαφές με την αμερικανική εξουσία πριν το χτύπημα.Δολοφονήθηκε μαζί με τα παιδιά του και τον σκύλο του. Επιχείρησαν μάλιστα να περάσουν την δολοφονία του ως αυτοκτονία.


Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
Τον βάφτισαν “συνωμοσιολόγο” τήν ίδια στιγμή που οι ίδιοι διακινούσαν τερατώδεις θεωρίες συνωμοσίας για να κρύψουν την φρικτή αλήθεια.
Ο Phillip Marshall όμως μόνον συνωμοσιολόγος δεν ήταν. Αντίθετα, ήταν ο μόνος που αποκάλυψε ονόματα, τοποθεσίες και όλο το παρασκήνιο πριν από το τρομοκρατικό χτύπημα. Του έκλεισαν το στόμα δολοφονώντας αυτόν, τα παιδιά του, ακόμα και τον σκύλο της οικογένειας. Ένας ρουφιάνος δημοσιογράφος…
τοπικής εφημερίδας έγραψε ότι “αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα” και έτσι τα ΜΜ”Ε” μπόρεσαν να στήσουν την αποσιώπηση του εγκλήματος. “Δολοφόνησε τα δυο του παιδιά, τον σκύλο και αυτοκτόνησε”…




Έτσι, αντί για τους προφανείς ενόχους που θησαύρισαν από την πρέζα του Αφγανιστάν και τα πετρέλαια του Ιράκ, ο κόσμος κυνηγά τους νεφελίμ.
Η ηχηρή δικαίωση ενός μάρτυρα της Αλήθειας. Τον σκότωσαν μαζι με τα δυο του παιδιά, επειδη αποκάλυψε την εμπλοκή της Σαουδικής Αραβίας στην 9/11.
Μία μικρογραφία της “11ης Σεπτεμβρίου” είχε γίνει και με την τρομοκρατική ενέργεια στον Μαραθώνιο της Βοστώνης:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Απέλασαν νύχτα τον σαουδάραβα που είχε συλληφθεί στην Βοστώνη για λόγους “Εθνικής ασφάλειας”!!

Ήταν μία άποψη που ακούστηκε αμέσως μετά τις δολοφονικές επιθέσεις των ισλαμιστών στους δίδυμους πύργους της Νέας Υόρκης. Πολλοί έσπευσαν να πουν ότι πρόκειται για θεωρία συνωμοσίας. Τώρα όμως, για πρώτη φορά το σώμα εθελοντών πυροσβεστών της Franklin Square and Munson, που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τις ολέθριες συνέπειες της επίθεσης, καταθέτει επισήμως αίτηση για την διεξαγωγή έρευνας, προσκομίζοντας – όπως υποστηρίζουν – σοβαρότατα στοιχεία.
Το συγκεκριμένο τμήμα που διαθέτει πολλούς εν ενεργεία πυροσβέστες, κλήθηκε να ερευνήσει τα ερείπια αμέσως μετά την επίθεση για την ύπαρξη επιζώντων, μένοντας στο χώρο για αρκετές εβδομάδες. Ενώ μετρά ήδη και δύο απώλειες. Έναν πυροσβέστη, τον Thomas Hetzel που έχασε τη ζωή του και άλλον έναν, τον Philip Malloy, που αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα υγείας έκτοτε.
Είναι η πρώτη φορά που επισήμως αναγνωρισμένος οργανισμός καταθέτει αίτηση για την διεξαγωγή τέτοιας έρευνας. Και φως γεγονός ότι μιλάμε για αυτόπτες μάρτυρες που έζησαν τα γεγονότα από πρώτο χέρι, δίνει την εξέλιξη αυτή μία βαρύτητα. Είχε προηγηθεί όμως η παρέμβαση ομάδας δικηγόρων της Νέας Υόρκης, που είχαν παρουσιάσει ψήφισμα με το οποίο ζητούσαν την διεξαγωγή νέας έρευνας για τις αιτίες κατάρρευσης των δίδυμων πύργων, κάνοντας λόγο σαφώς για ενδείξεις προεγκατεστημένων εκρηκτικών μηχανισμών. Εισαγγελία μάλιστα είχε ενημερώσει τους δικηγόρους ότι το αίτημα τους για παραπομπή του ψηφίσματος στο ανώτατο δικαστήριο, θα γινόταν αποδεκτό! Αυτό, τον περασμένο Νοέμβριο.
Εξαιρετικά σημαντικό είναι και το γεγονός ότι ο επικεφαλής του τμήματος που κατέθεσε την αίτηση, προανήγγειλε ότι θα υπάρξει γενικευμένη κινητοποίηση από όλα τα σώματα εθελοντών πυροσβεστών που ήταν αυτόπτες μάρτυρες στα γεγονότα. Όλα αυτά, 18 χρόνια μετά την μεγάλη τραγωδία.

ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΕΜΙΡΗ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ!

Χθες  μετέδωσα την είδηση - 
April 18, 2013 -  και τα πλήρη στοιχεία του Σαουδάραβα που συνελήφθη ως ύποπτος για την τρομοκρατική επίθεση στην Βοστώνη: Οικογενειακούς δεσμούς με την Αλ Κάιντα ο σαουδάραβας “ύποπτος”, αλλά τα ΜΜ”Ε” σκίζονται για να τον αθωώσουν…
Χθες το βράδυ λοιπόν, αποκαλύφθηκε πως ο ύποπτος φυγαδεύθηκε με απόλυτη μυστικότητα, πίσω στην Σαουδική Αραβία γεγονός που εξόργισε ακόμα και τους δημοσιογράφους!
Εντάξει παιδιά, μην θυμώνετε πολύ, όλο και κάποιο “ορυχείο” θα βρεθεί για να σας δώσει και εσάς διαφήμιση…
Που να τολμήσει ο Ομπάμα, (η Κλίντον και ο Σόρος δηλαδή) να αποκαλύψει ότι οι “σύμμαχοι” – χρηματοδότες στον πόλεμο κατά της Συρίας και του Ιράν κάνουν πλακίτσα σφάζοντας απίστους σε “ειδωλολατρικά” αθλητικά δρώμενα… 

Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...