Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

Στο νέο “φρούριο” της ΜΙΤ ο Ερντογάν (βίντεο)


Δύο ώρες κράτησε η ‘ξενάγηση του Τούρκου προέδρου Ερντογάν στο νέο κτήριο-φρούριο που κατασκευάστηκε για τις μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας στην Άγκυρα, γνωστές και ως ΜΙΤ, σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του Σίγμα, Μαρία Ζαχαράκη....

Ο Τούρκος πρόεδρος κατέβηκε με ελικόπτερο στο ‘φρούριο’, όπως ονομάζεται, των μυστικών υπηρεσιών και επί 2 ώρες επιθεωρούσε τα καινούρια γραφεία των μυστικών υπηρεσιών του, που καταλαμβάνουν μία έκταση 5 χιλιάδων στρεμμάτων.

Ο ‘τεθωρακισμένος’ τοίχος που περιβάλλει και προστατεύει το ‘φρούριο’ έχει ύψος περίπου 3 μέτρα. Όπως αναφέρεται, η αρχιτεκτονική δομή του κεντρικού κτιρίου είναι ένα από τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του.

Υπολογίζεται ότι όλες οι υπηρεσίες της ΜΙΤ θα μεταφερθούν σε 1-2 χρόνια στο καινούριο κτίριο, ωστόσο ο διοικητής της, Χακάν Φιντάν, ή αλλιώς ο ‘άγρυπνος προστάτης’ του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ήδη εργάζεται από τα καινούρια του γραφεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...