Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Οι Γονείς προσφεύγουν στην Δικαιοσύνη για τα self test και τις παρανομίες των εκπαιδευτικών...

 

Γονείς και Μαθητές!

Στις 13 Απριλίου 2021, είχαμε την δεύτερη πράξη στον αγώνα μας ενάντια στον παραλογισμό και την τρομοκρατία που έχει εξαπολύσει η “κυβέρνηση” των α(χ)ρίστων εναντίον των παιδιών μας, της Ελληνικής κοινωνίας, της δικαιοσύνης και της Συνταγματικής Νομιμότητας....

 Στις 13 Απριλίου 2021 ο εκπαιδευτικός που εκτελεί Υποτυπωδώς χρέη διευθυντού στο 1ο Γενικό Λύκειο Ρεθύμνου, εκάλεσε την κόρη μου στο γραφείο του και με λίγα λόγια της είπε, ότι οφείλει να μην υπακούει τους γονείς της(???) αφού είναι πλέον 16 ετών και μπορεί να αποφασίζει για τον εαυτό της!!! 

Θαυμάστε επίπεδο και ανεπάρκεια. 

Σε αυτόν τον άνθρωπο, έχει εμπιστευτεί το κράτος την διεύθυνση του ιστορικού εκπαιδευτικού ιδρύματος της πόλεως μας!  

Σε λίγο θα ψηφίζεις της είπε, και πρέπει να πράξεις αυτό που σου συστήνω, κάνοντας το self test και φέρνοντας μου την βεβαίωση που αποδεικνύει ότι ακολούθησες την διαδικασία.  

Όταν η κόρη μου του απάντησε, ότι ακολουθεί τις συμβουλές και τις οδηγίες που λαμβάνει από τους γονείς της, όπως οφείλει να πράττει κάθε παιδί στην ηλικία της, αυτός καταστρατηγώντας το Ελληνικό Σύνταγμα το οποίο έχει ορκιστεί να υπηρετεί σαν δημόσιος λειτουργός, παράνομα και καταχρηστικά την εκδίωξε από το σχολείο κατά παράβαση του άρθρου 16 του Ελληνικού συντάγματος και σειρά άλλων νόμων και διατάξεων που υποστηρίζουν τα δικαιώματα των παιδιών στην ελεύθερη, συνταγματικά κατοχυρωμένη, εκπαίδευση. 

Όταν τον επισκέφθηκα και εζήτησα να μου αιτιολογήσει εγγράφως την παράνομη και αντισυνταγματική εκδίωξη της μαθήτριας και κόρης  μου από το σχολικό συγκρότημα, με εκδίωξε απρεπώς και αρνήθηκε, παράνομα και καταχρηστικά, να μου δώσει εγγράφως, ως όφειλε, τις απαραίτητες εξηγήσεις, παραβιάζοντας και τον κώδικα λειτουργίας των δημοσίων υπαλλήλων.  

Αυτές οι ενέργειες, συνιστούν αξιόποινες εγκληματικές πράξεις και διώκονται με την αυτόφωρη διαδικασία.

Ως Έλλην πολίτης έχων το δικαίωμα να προσφύγω στην δικαιοσύνη απευθύνθηκα εντός μιας ώρας, στον εισαγγελέα Ρεθύμνου και κατέθεσα την μηνυτήρια αναφορά, με αριθμό μήνυσης Ε21/35 της 13 Απριλίου 2021ζητώντας να ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία που προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις. 

Ενημέρωσα και τον προϊστάμενο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου για την αήθη συμπεριφορά του Διευθυντή του 1ου Γενικού Λυκείου Ρεθύμνου και αναμένω και εκ της διευθύνσεως Δ.Ε Ρεθύμνου, την διενέργεια της διαδικασίας που προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Ο κύριος Ιωάννης Γαζανός, προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου, εδήλωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης (M.M.E.):

«…. οι γονείς διαμαρτύρονται για την απαγόρευση εισόδου των παιδιών στο σχολείο. 

«Οι συγκεκριμένοι έξι γονείς προσέφυγαν στον εισαγγελέα, δεν ξέρω από πού μπορεί να υποκινούνται……… Μας έστειλαν και εξώδικο, επικαλούνται ότι είναι αντισυνταγματικό να μην επιτρέπεται η είσοδος τους στο σχολείο, ότι η πρόσβαση στο σχολείο είναι ελεύθερη, ότι πρόκειται για ιατρική πράξη το self test που δεν μπορεί να γίνει ούτε στο σπίτι ούτε από ένα ανήλικο παιδί και κάποιος μάλιστα από τους γονείς επικαλείται ότι δεν υπάρχει αποτεφρωτήριο για να πηγαίνουν τα υλικά του τεστ τα οποία μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα».

Απαντώ στον κ. Ιωάννη Γαζανό:

Υποκινούμαστε από την αγάπη και την αγωνία για τα παιδιά μας!
Δεν έχουμε ούτε κόμμα, ούτε χρώμα, ούτε πολιτικές βλέψεις και αγκυλώσεις.
Είμαστε ΓΟΝΕΙΣ και ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ και όχι φοβικά ανθρωπάκια που εκτελούν με φόβο και τρόμο τις εντολές των «επικυρίαρχων» και της θλιβερής ομάδας που υποτίθεται ότι κυβερνά αυτήν την χώρα!   

Γνωρίζουμε όλοι και σίγουρα γνωρίζει και ο εισαγγελέας Ρεθύμνου ότι:

1) Το «τεστ» συνιστά ιατρική πράξη, συνεπώς διέπεται από τις διατάξεις του ν. 3418/05 Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας. 

2) Το «τεστ» παραβιάζει το άρθρο 11 του ίδιου νόμου, γιατί δεν προηγήθηκε ιατρική ενημέρωση. 

3) Το «τεστ» παραβιάζει το άρθρο 12 του ίδιου νόμου, καθώς παρακάμπτει την συναίνεση των υποβαλλομένων σε αυτό ή των γονέων. 

4) Το «τεστ» είναι παράνομο γιατί διενεργείται από μη ιατρούς. 

5) Το επιχείρημα ότι δήθεν οι ανωτέρω διατάξεις δεν εφαρμόζονται ,καθώς το «τεστ» γίνεται με επιμέλεια των ιδίων των ενηλίκων ή, επί ανηλίκων, των γονέων τους, είναι σαθρό και αβάσιμο, καθώς γίνεται στο πλαίσιο άσκησης τυραννικής και αξιόποινης βίας, αφού οι διδάσκοντες καλούνται από την ανωτέρω διάταξη , να πράξουν το πρωτάκουστο: να εκδιώξουν ή εμποδίσουν τα παιδιά που τυχόν δεν συναινούν, να εισέλθουν στις αίθουσες διδασκαλίας ή να συμμετάσχουν σε εξετάσεις που αφορούν το μέλλον τους. 

6) Το «τεστ» είναι παράνομο γιατί αντίκειται και τις διατάξεις του άρθρου 338 ν. 4512/2018,που ορίζει ότι οποιαδήποτε απόφαση που αντίκειται στον ν.3418/05, Κώδικα ιατρικής Δεοντολογίας, είναι άκυρη, και αν σε αυτήν έχει συμμετάσχει γιατρός, υπέχει πειθαρχική ευθύνη. 

7) Το «τεστ» είναι παράνομο γιατί αντίκειται στο Σύνταγμα και τις διεθνείς Συνθήκες και Συμβάσεις: 

α) Δεκάλογος της Νυρεμβέργης. 

β) Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (άρθρο 5). 

γ) Παγκόσμια Διακήρυξη για την Βιοηθική (άρθρο 6). 

δ) Σύμβαση του Οβιέδο 1997 (άρθρα 1 & 5) 

Επίσης γνωρίζει ο εισαγγελέας Ρεθύμνου τις διατάξεις του νόμου που δεν συγχωρεί τη βολική θεωρία της δήθεν «εντολής», όταν πρόκειται να συμπράξει ο υπάλληλος σε παρανομίες, άνευ εγγράφου εναντιώσεως προς τους ανωτέρους εντολείς του. (ιδετπαράγρ 1,2 ν 3528/07. «νομιμότητα υπηρεσιακών ενεργειών». Και την υποχρέωση του να εναντιωθεί σε εντολές (πχ ΚΥΑ), προφανώς αντισυνταγματικές (παράγρ 3 ιδίου νόμου).

Επίσης γνωρίζει ο εισαγγελέας Ρεθύμνου ότι η επιβαλλόμενη παράνομη αυτή συμμετοχή καθηγητών στην παρεμπόδιση μαθητών να εισέλθουν στην αίθουσα, συνιστά, μεταξύ των άλλων, κατ’ έλαττον, παράβαση καθήκοντος και άσκηση παρανόμου βίας. Τούτο, πέραν των άλλων, διότι η παιδεία -εκπαίδευση, είναι υποχρέωση της Πολιτείας  σύμφωνα με το άρθρο16 Συντάγματος, πολύ περισσότερο στην περίπτωση της θωρακισμένης από το Σύνταγμα υποχρεωτικής εκπαίδευσης.

Επίσης γνωρίζει ο εισαγγελέας Ρεθύμνου ότι δεν καλύπτονται νομικά από τον παράνομο νόμο και από την νομικώς απαράδεκτη ΚΥΑ και τους ζήτησα ως πατέρας, και άνθρωπος, να μην επιτρέψουν σε κανέναν, ούτε και σε εσάς, να τους εξαναγκάσει να πράξουν το πρωτοφανές, ακατανόητο και ακραίο: να εμποδίσουν μαθητές να μπουν στις αίθουσες να μάθουν γράμματα! 

Αναμένουμε λοιπόν από τον εισαγγελέα Ρεθύμνου, που έχει παραλάβει την μήνυσή μου, αλλά και αυτές που κατατέθηκαν εχθές 14 Απριλίου, αυτές που θα κατατεθούν σήμερα από τους υπόλοιπους γονείς που εκδίωξαν τα παιδιά τους από τα σχολεία της πόλεως μας να ενεργήσει με  αποφασιστικότητα στην τήρηση του Ελληνικού Συντάγματος και των Νόμων.  

Με αγάπη και σεβασμό στον άνθρωπο και πρωτίστως στα ΠΑΙΔΙΑ! 

Κωνσταντίνος Εμμ. Βαμβουκάκης 

Ρέθυμνο, 15 Απριλίου 2021 


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


πηγή


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...