Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Γράφουμε ιστορία : ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ !!! Εισήγηση του εφέτη-εισηγητή προς το Συμβούλιο Εφετών Πατρών ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΝΕΚΡΟΨΙΑ ΣΤΗ ΣΟΡΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ !!! Η οικογένεια απαιτεί την ΑΜΕΣΗ έκδοση του βουλεύματος ενώ με έγγραφό της στην Ασφάλεια Πύργου ζητά 24ωρη αστυνομική φύλαξη της σορού !!

 

Η μεγάλη δικαστική ανατροπή στην Πάτρα ολοκληρώνεται. Η εισήγηση του μέλους του δικαστικού συμβουλίου προς του δύο συναδέλφους του συμφωνεί με την έφεση του Εισαγγελέα Εφετών, ο οποίος συμφώνησε με την αίτηση της οικογένειας Λυμπερόπουλου και προσέβαλε το υπ’ αριθμ. 24/2021 βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ηλείας….


Antoniadis-vs-Πύργου

Από ώρα σε ώρα το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ηλείας για την νεκροψία στη σορό του Νικόλα Λυμπερόπουλου !! Γίνεται σφαγή !! Θα περισωθεί ό,τι έχει απομείνει από το κύρος της Δικαιοσύνης ή θα διαλυθεί οριστικά εις τα εξ ων συνετέθη ;;

Ο εφέτης εισηγητής ζητά την ακύρωση του βουλεύματος και την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στη σορό του 41χρονου αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού Νίκου Λυμπερόπουλου.

Η οικογένεια ζητά την άμεση έκδοση του βουλεύματος.

Ταυτόχρονα ανησυχεί για την σορό και ζητά με κατεπείγον έγγραφό της προς την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου την 24ωρη φύλαξή του μέχρι την διενέργεια της νεκροψίας.

Την ίδια ώρα κηδεύτηκαν η Αντωνία Δημητρίου και ο Στάθης Χειμαριός που πέθαναν στο Κ.Α.Τ. και τις νεκροψίες στις σορούς τους μπλόκαραν ο εισαγγελέας Νίκος Ορνεράκης και η καθηγήτρια Χαρά Σπηλιωπούλου.

Οι τάφοι όμως περιμένουν. Την εκταφή. Γιατί το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Πατρών θα συμπαρασύρει και την Αθήνα.

Και δεν θα είναι μόνο το βούλευμα που θα έχουμε στα χέρια μας για να ζητήσουμε εκταφή και νεκροψία.

Υπάρχει πλέον και κάτι ακόμα…

Γιατί είμαστε πάντα ένα βήμα πιο μπροστά από το σύστημα.

Και ας αφήνουμε το σύστημα να πιστεύει ότι είναι αυτό πιο μπροστά…

Από ώρα σε ώρα το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ηλείας για την νεκροψία στη σορό του Νικόλα Λυμπερόπουλου !! Γίνεται σφαγή !! Θα περισωθεί ό,τι έχει απομείνει από το κύρος της Δικαιοσύνης ή θα διαλυθεί οριστικά εις τα εξ ων συνετέθη ;;

Antoniadis vs Πύργου

Για το εισαγγελικό πραξικόπημα στις νεκροψίες του Κ.Α.Τ. και του Πύργου είχα κάνει σειρά δημοσιεύσεων στο facebook των φασισταριών του Δουβλίνου και των συνεργατών τους στην Ελλάδα.

Και έγραψα προχθές και εδώ:

Πρωτοφανές εισαγγελικό πραξικόπημα: Γκρεμίστηκε η Δικαιοσύνη !!! – Σε πανικό εισαγγελείς και ιατροδικαστές, άλλα κάνουν στην νεκροψία του Πύργου, άλλα στου Κ.Α.Τ, άλλα στου Ευαγγελισμού !!! Τελευταία ευκαιρία της Δικαιοσύνης να διασωθεί, αύριο στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ηλείας !!

Χθες συνεδρίασαν οι τρεις πρωτοδίκες στην αίθουσα του δικαστικού συμβουλίου των πλημμελειοδικών Ηλείας, στο δικαστικό μέγαρο του Πύργου.

Σήμερα θα γνωρίζουμε τι αποφάσισαν, όπως έχει ενημερώσει την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλείας, κ. Δέσποινα Σωτηρίου. Η οποία ως νέος Πόντιος Πιλάτος, έβαλε τους πρωτοδίκες να αποφασίσουν για την νεκροψία.

Το ερώτημα είναι ένα πλέον.

Το πλήθος τότε αποφάσισε την σταύρωση του Χριστού.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ: Ποια είναι τα κύρια πρόσωπα που δίκασαν και οδήγησαν στο Σταυρό  τον Χριστό

Οι πρωτοδίκες;

Θα αποφασίσουν την σταύρωση της Δικαιοσύνης;

Ή θα στείλουν στον σταυρό τον Βαραββά…;


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


πηγή


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...