Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

ΜΠΑΜ! & ΚΑΤΩ! ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ – Η διευθύντρια του πρακτορείου φαρμακων της Δανιας πέθανε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην οποία ανακοίνωσε τη διακοπή της χρήσης του εμβολίου AstraZeneca από τη Δανία. Η ιδια εκανε νωριτερα το λαθος να εμβολιαστει.

 

Ioannis Panagiotidis

Η διευθύντρια του  πρακτορείου φαρμακων  της Δανιας πέθανε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην οποία ανακοίνωσε τη διακοπή της χρήσης του....

εμβολίου AstraZeneca από τη Δανία.

Η ιδια εκανε νωριτερα το λαθος να εμβολιαστει.

Τελικα και αφου σκοτωσε και σακατεψε αμετρητους Δανους πουλωντας κορονο-τρομοκρατια και προπαγανδα, πληρωσε με την ζωη της.

Σύμφωνα με το BBC…

Ο επικεφαλής του οργανισμού φαρμάκων της Δανίας, Tanja Erichsen, λιποθυμήθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου σχετικά με την απόφαση να σταματήσει η χρήση του εμβολίου Oxford-AstraZeneca Covid. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ως προφύλαξη και σύμφωνα με πληροφορίες έχει αναρρώσει.

Αυτό πάει να πει ότι είναι πλέον…ΝΕΚΡΗ η γυναίκα!!! Και πάμε στοίχημα ότι αυτήν την γυναίκα δεν θα την ξαναδούμε ΠΟΤΕ!!!

 

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

πηγή

πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...