Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

Γιατροί δολοφονούν ασθενείς covid για να τους γλυτώσουν από τα βάσανα τους.

 

Είδηση 1:

Στην Ιταλία ένας γιατρός συνελήφθη ως ύποπτος ότι δολοφόνησε δύο ασθενείς για «να ελευθερώσει....

κρεβάτια σε πτέρυγα νοσοκομείου που είχε κορεστεί από ασθενείς με Covid»
Ο Carlo Mosca, 47 ετών, φέρεται να χορήγησε θανατηφόρες δόσεις αναισθητικών τον Μάρτιο.

Η Natale Bassi, 61 ετών, και ο Angelo Paletti, 80 ετών, ήταν ασθενείς με Covid19 στo Lombardy A&E
Το WhatsApps μεταξύ νοσοκόμων τον κατηγορεί ότι σκότωσε ασθενείς για να ελευθερώσει κρεβάτια.

Η Mosca, υπό κατ ‘οίκον περιορισμό στη Μάντοβα, αρνείται τη δολοφονία και χαρακτηρίζει τους ισχυρισμούς «αβάσιμους».

Ο Carlo Mosca, 47 ετών, έδωσε θανατηφόρες δόσεις αναισθητικών στην 61χρονη Natale Bassi και την 80χρονη Angelo Paletti στο νοσοκομείο της Λομβαρδίας τον Μάρτιο, ισχυρίζονται οι εισαγγελείς.Μηνύματα WhatsApp μεταξύ νοσοκόμων αποκάλυψαν ότι υποπτεύονταν τον «τρελό» Mosca ότι σκότωσε ασθενείς »για να ελευθερώσει τα κρεβάτια» στο Lombardy A&E ​​για το οποίο ήταν υπεύθυνος.Άλλοι τρεις θάνατοι εξετάζονται τώρα από την αστυνομία αφού θεωρείται ότι ο Mosca άλλαξε τα ιατρικά αρχεία των φερόμενων θυμάτων του για να καλύψει τα ίχνη του.Ο Mosca συνελήφθη και τώρα βρίσκεται υπό κατ ‘οίκον περιορισμό στο σπίτι του στη Μάντοβα. Αρνείται τις κατηγορίες εναντίον του, χαρακτηρίζοντας τους ισχυρισμούς «αβάσιμους».

Ο Carlo Mosca, 47 ετών, εργαζόταν ως επικεφαλής της A&E στο νοσοκομείο στο Montichiari της Λομβαρδίας, όταν οι δύο ασθενείς πέθαναν μεταξύ 20 και 23 Μαρτίου.Ο γιατρός χορήγησε Succinylcholine και Propofol, και τα δύο χρησιμοποιήθηκαν για να αναισθητοποιήσουν τους ασθενείς ώστε να μπορούν να διασωληνωθούν, σύμφωνα με νομικά έγγραφα.

Οι εισαγγελείς λένε ότι οι εν λόγω ασθενείς δεν διασωληνώθηκαν ποτέ και ότι η Mosca δεν είχε κανένα λόγο να χρησιμοποιήσει αναισθησία.Στα τέλη Απριλίου έγινε μια ανώνυμη καταγγελία και οι εισαγγελείς έλαβαν μηνύματα WhatsApp, τα οποία λένε αποκαλύπτουν πώς ο Mosca προσπάθησε να συνομιλήσει με νοσοκόμες.
Όταν ανακάλυψε ότι ήταν υπό έρευνα, ζήτησε από τις νοσοκόμες να «συμφωνήσουν σε μια βολική εκδοχή της ιστορίας», ενώ «τις παρακινεί να πουν ψέματα», σύμφωνα με νομικά έγγραφα.Σε γραπτά μηνύματα μεταξύ τους, οι νοσοκόμες είπαν: «Σου ζήτησε να χορηγήσεις τα φάρμακα χωρίς να τα διαβιβάζεις;», «Δεν σκοτώνω ασθενείς μόνο και μόνο επειδή θέλει να ελευθερώσει τα κρεβάτια» και «Αυτό είναι τρελό. “Η εισαγγελία ισχυρίζεται ότι ζήτησε από τους συναδέλφους του να φύγουν από το δωμάτιο όταν έδωσε τα αναισθητικά.«Αυτό δεν μου έχει ξανατύχει ποτέ άλλοτε», είπε μια νοσοκόμα.

Ο Bassi, ένας διαβητικός που υπέφερε από καρδιακές παθήσεις, πέθανε στις 20 Μαρτίου. Δύο ημέρες αργότερα πέθανε η Paletti.Μεταξύ Νοεμβρίου 2019 και Απριλίου 2020 σημειώθηκε αύξηση 70% στις παραγγελίες Succinylcholine και Propofol.Το νοσοκομείο διασωλήνωσε μόνο πέντε ασθενείς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.Εκτός από τη δολοφονία, o Μοsca κατηγορείται για παραποίηση των δεδομένων υγείας των φερόμενων θυμάτων…Ο γιατρός «έχει επεξεργαστεί τα κλινικά δεδομένα για να κάνει τον ασθενή να φαίνεται σε τελειωτική φάση και συνεπώς να μην προκαλεί υποψίες», αναφέρουν τα δικαστήρια.

Ο Μosca, ο οποίος έχει ανασταλεί από τα καθήκοντά του, λέει ότι η υπόθεση εναντίον του αποτελείται από «αβάσιμους ισχυρισμούς».Λέει ότι δεν έδωσε ποτέ τα αναισθητικά και δεν θα έπαιρνε ποτέ ζωή, αλλά θα έσωζε.

dailymail 26.1.2021

Είδηση 2:

Γερμανός γιατρός σκότωσε δύο ασθενείς με Covid-19, “για να τους γλιτώσει από τα βάσανά τους”

Η γερμανική αστυνομία ξεκίνησε έρευνα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός γιατρού της πόλης Έσεν, ο οποίος φέρεται ότι σκότωσε δύο ασθενείς, οι οποίοι είχαν προσβληθεί από την Covid-19.

Ο 44χρονος γιατρός εργαζόταν για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Έσεν από τον περασμένο Φεβρουάριο. Φέρεται ότι χορήγησε ένα θανατηφόρο ενέσιμο διάλυμα σε δύο άνδρες, ηλικίας 47 και 50 ετών, οι οποίοι νοσηλεύονταν στην εντατική, σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Η εφημερίδα Bild ανέφερε ότι ο 44χρονος είχε ενημερώσει τις οικογένειες των ασθενών, προτού να τους κάνει τη θανατηφόρα ένεση.

Το νοσοκομείο της Έσεν ανακοίνωσε ότι ο γιατρός έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα και ότι συνεργάζεται με την αστυνομία στην έρευνά της.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...