Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

Ιταλίδα πολιτικός ζήτησε να δικαστεί ο Bill Gates για εγκλήματα πολέμου...

 

Η Sara Cunial χαρακτήρισε τον Bill Gates ως «εγκληματία εμβολίων» και ζήτησε από τον Ιταλό Πρόεδρο να τον παραδώσει στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας......

Και ενώ η Υπηρεσία Φαρμάκων και Τροφίμων στις ΗΠΑ (FDA) σταματά το πρόγραμμα δοκιμών για την καταπολέμηση της Covid -19 που χρηματοδοτείται από τον Bill Gates, Ιταλίδα πολιτικός ζήτησε τη σύλληψη του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου.
Η Sara Cunial χαρακτήρισε τον Bill Gates ως «εγκληματία εμβολίων» και ζήτησε από τον Ιταλό Πρόεδρο να τον παραδώσει στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
Επίσης, παρομοίωσε την ατζέντα του Gates στην Ινδία και την Αφρική, με σχέδιο για την εξάλειψη της ανθρώπινης φυλής μέσω του προγράμματος ψηφιακής αναγνώρισης ID2020.
«Με τα εμβόλια του, ο Gates στείρωσε εκατομμύρια γυναίκες στην Αφρική.

Προκάλεσε επιδημία πολιομυελίτιδας που παρέλυσε 500.000 παιδιά στην Ινδία και ακόμα σήμερα με το DTP προκαλεί περισσότερους θανάτους από την ίδια την ασθένεια», είπε η Cunial η οποία κατηγόρησε τον Αμερικανό επιχειρηματία, πως επιχειρεί ευρύτατες παρεμβάσεις στο ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα.
Επίσης ισχυρίστηκε, πως ο Gates συνεργάζεται με πολλές πολυεθνικές που διαθέτουν 5G εγκαταστάσεις στις ΗΠΑ.
«Ο κόσμος δεν πεθαίνει μόνο από τον κορωνοϊό.
Το δικαίωμα στην μάθηση θα δίνεται μόνο με την υποχρεωτική χρήση βραχιολιού για να συνηθίσουν τα παιδιά στην ελεγχόμενη ελευθερία και την εθελοντική σκλαβιά.
Η κινητήρια δύναμη του συστήματος είναι η σύγκρουση συμφερόντων που εκπροσωπείται μέσω του ΠΟΥ, του οποίου κύριος χρηματοδότης είναι ο ''φιλάνθρωπος'' και ''σωτήρας του κόσμου'', Bill Gates
Το 2018 ο Bill Gates είχε ήδη προφητεύσει μία ''πανδημία'' και τον περασμένο Οκτώβριο (2019) παρουσίασε μια προσομοίωση κατά την διάρκεια του «Event 201» σε συνεργασία με τους φίλους του στο Νταβός (Ελβετία, εκεί μου μαζεύονται κάθε χρόνο οι επιφανείς παγκοσμιοποιητές).
Ο Bill Gates εδώ και δεκαετίες δουλεύει επάνω σε ένα πλάνο για την μείωση πληθυσμού και έναν δικτατορικό έλεγχο σε παγκόσμιο επίπεδο.
Ο Bill Gates σκέφτεται να διανείμει το γνωστό πλέον quantum tattoo για την πιστοποίηση εμβολιασμού και τα mRNA εμβόλια, τα οποία θα επαναπρογραμματίσουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα.
Εταιρείες δραστηριοποιούνται για τον έλεγχο των ιατρικών δεδομένων των πολιτών, όπως ορίζει η ευρωπαϊκή ατζέντα ''ID2020'' που αποσκοπεί στην μαζική ταυτοποίηση και στον μαζικό εμβολιασμό.
Ο πραγματικός σκοπός όλου αυτού είναι ο απόλυτος έλεγχος. Θα μετατρέπουν τους πολίτες σε γουρούνια και σκλάβους, παραβιάζοντας την προσωπική ελευθερία», είπε μεταξύ άλλων η βουλευτής του M5S.

 

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...