Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

Ο ιός δεν κολλά στα Τρίκαλα ! – Θα τολμήσει η ΕΛΑΣ να σχηματίσει δικογραφίες ; -(ΦΩΤΟ)

 

Τελικά δεν μας προκαλεί εντύπωση η συνεχιζόμενη παραβίαση των μέτρων που η κυβέρνηση έχει επιβάλλει στους πολίτες της χώρας, να παραβιάζεται από τους κυβερνώντες και ειδικότερα από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Εντύπωση μας προκαλεί η απραξία και αφωνία των συνδικαλιστών αστυνομικών και του Χρυσοχοιδη, που είναι λαλίστατοι σε περιπτώσεις συγκεντρώσεων πολιτών, φτάνοντας μέχρι στου σημείου να μας αναφέρουν πως θα μπαίνουν μέσα στα σπίτι την ημέρα της πρωτοχρονιάς, ενώ εδώ είναι ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΈΝΟΙ, ποιώντας την νήσσα.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρεί τον εαυτό του βασιλιά, τη χώρα φέουδό του,  και διαχωρίζει το λαό της σε σε πατρίκιους και πληβείους! Έτσι ενεργεί ως σήμερα και όχι ως πρωθυπουργός ΟΛΩΝ των Ελλήνων όπως αρέσκεται ο ίδιος να λέει.
Τον Ιούλιο του 2020 στα εγκαίνια στο Μετρό της Νίκαιας

Στις 30 Ιανουαρίου 2021 στην επίσκεψή του στα Τρίκαλα

Μητσοτάκης από τα Τρίκαλα: O E65 σπάει την οδική απομόνωση. Προχωράμε για το μεγάλο υδροηλεκτρικό της Μεσοχώρας
Αδιανόητες εικόνες συγχρωτισμού κατά την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Τρίκαλα – ΤΡΙΚΚΗPress – Τα νέα των Τρικάλων
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Η εργαλειοποίηση του Covid 19 για να περιοριστούν τα συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών, η απαγόρευση των συναθροίσεων, η υποχρεωτική χρήση μάσκας και αποστάσεων, σε όλους τους πολίτες εκτός από τους οπαδούς της Ν Δημοκρατίας, ο σχηματισμός δικογραφιών από την ΕΛΑΣ σε βάρος πολιτών εκτός από τους οπαδούς της Ν Δημοκρατίας, η διάλυση συγκεντρώσεων νέων σε πάρκα από την ΕΛΑΣ και οι προσαγωγές με επιβολή προστίμων 300€ σε κάθε πολίτη, μόνο θλίψη προκαλεί και ξεγυμνώνει την “Αριστεία” που ευαγγελιζόταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ του Κ. Μητσοτάκη με το ποδήλατό του στην Πάρνηθα;» - Press24.gr

Η βόλτα στην Πάρνηθα

Ο διορισμός βλαχοδήμαρχων σε θέσεις διοικητών νοσοκομείων, η αλλαγή νόμων προκειμένου να διορίσει ανίκανους αλλά αρεστούς στον ίδιο, σε καίριες θέσεις για την εθνική ασφάλεια της χώρας, ο διορισμός  χιλιάδων συμβασιούχων και μετακλητών, η διαμόρφωση της κοινής γνώμης από καλοταϊσμένα ΜΜΕ με την συνεργασία-συνενοχή συγκεκριμένων δημοσιογράφων, οι κατευθυνόμενες δημοσκοπήσεις που έφτασαν να παρουσιάσουν πως το 82% των ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ θεωρούν τον Μητσοτάκη καταλληλότερο πρωθυπουργό, ξεγύμνωσαν για ακόμη μια φορά την συγκεκριμένη δεξιά κυβέρνηση που απέδειξε πως κακώς οι πολίτες την εμπιστεύτηκαν.
Το χειρότερο όλων και ειδικότερα για το λαό,  είναι πως η αντιπολίτευση ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ! Και έτσι ο λαός, άμοιρος, δέχεται ότι του επιβάλλουν…
Η πείνα όμως είναι κακός σύμβουλος! Και η επερχόμενη πείνα θα φέρει πολλά δεινά για την κοινωνία μας , αφού ήδη κάθε μέρα έχουμε αυτοκτονίες πολιτών. Η οργή θα ξεχειλίσει και θα πνίξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και όσους “δοσίλογους στηρίζουν” τα όσα κάνει σε βάρος του λαού και προκλητικά του τρίβει στη μούρη την αλαζονεία του!
Και τότε δεν θα τους σώσει κανένας Χρυσοχοίδης και όσα αντισυνταγματικά αυτός αποφασίζει, πιστεύοντας πως θα τους σώσουν οι χιλιάδες ειδικοί φρουροί που προσέλαβε.

Σ.Π

φωτό: trikki.gr-newsbeast.gr


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

πηγή

πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...