Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

Χριστούγεννα κανόνισε το Ισραήλ ν αρχίσει την εξόρυξη του αποκαλυπτικού Leviathan…




Χριστούγεννα κανόνισε το Ισραήλ ν’ αρχίσει την εξόρυξη του αποκαλυπτικού Leviathan..;Oπως μεταφέρει το reuters, Υπουργείο του Ισραήλ αναβάλλει για λίγο την έναρξη της παραγωγής αερίου Leviathan......Το Υπ. Προστασίας Περιβάλλοντος του ανέβαλε προσωρινά την έναρξη παραγωγής στο κοίτασμα φυσικού αερίου Leviathan και οι εταίροι του έργου δήλωσαν την Τρίτη ότι συνεργάζονταν με το υπουργείο για να καταστήσουν τον τομέα ενεργό μέσα σε λίγες μέρες.

Ο Leviathan έπρεπε να τεθεί σε λειτουργία την Τρίτη (παραμονή Χριστουγέννων), αλλά το υπουργείο, το οποίο παρακολουθεί τις εκπομπές από το έργο, δήλωσε την τελευταία στιγμή ότι έπρεπε να λάβει πρόσθετα στοιχεία από τις εταιρείες ενέργειας που δραστηριοποιούνται το πεδίο.

Το έργο Leviathan εκτελείται από τις Noble Energy και Delek Drilling.

Ο Delek δήλωσε σε δήλωσή του ότι το υπουργείο Προστασίας του Περιβάλλοντος θέλησε να επικυρώσει περαιτέρω την ανάλυση του εξοπλισμού και ότι οι εταίροι υπέβαλαν τα απαραίτητα στοιχεία. Είπαν ότι παρέμειναν “έτοιμοι και προετοιμασμένοι” για να ξεκινήσουν την παραγωγή.

Η παραγωγή της Leviathan καθυστέρησε την περασμένη εβδομάδα για μερικές ημέρες έως ότου ένα δικαστήριο ανέλαβε προσωρινή διαταγή που είχε χορηγηθεί για περιβαλλοντικές ανησυχίες.

Λεβιάθαν αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση..

Η Σύνθετη εβραϊκή λέξι εκ του λεβιάθ και θαννέμ, σημαίνει «σύνολο δρακόντων», (θαλάσσιο τέρας).

Στο βιβλ. Ίώβ στο κεφ.40 μιλάει στο Μασσωριτικό κείμενο, (Μασσώρα, λέμε το Εβραϊκό κείμενο), για τον Λεβιάθαν. ”Τι σημαίνει «Λεβιάθαν;» στα Ελληνικά; Είναι, «το Θηρίο το αναβαίνον εκ της θαλάσσης». Αυτό σημαίνει «Λεβιάθαν»! Είναι Εβραϊκή λέξη και σημαίνει, «θηρίο που βγαίνει μέσα άπό τη θάλασσα»” αναφέρει ο π. Νεκτάριος Μουλατσιώτης.Και συνεχίζει ” το πάνω μέρος της γεώτρησης, ξέρετε πως το λέμε; Αυτές λοιπόν τις πλατφόρμες της γεώτρησης, τις λέμε κεφαλές της γεωτρήσεως!” ”κεφαλάς ἑπτά” που προσιδιάζουν στην επτάφωτη λυχνία;;;;;;

«Καί ἐστάθην ἐπί τήν ἄμμον τῆς θαλάσσης· καί εἶδον ἐκ τῆς θαλάσσης θηρίον ἀναβαῖνον, ἔχον κέρατα δέκα καί κεφαλάς ἑπτά, καί ἐπί τῶν κεράτων αὐτοῦ δέκα διαδήματα, καί ἐπί τάς κεφαλάς αὐτοῦ ὀνόματα βλασφημίας…Καί τά 10 κέρατα τά ὁποῖα εἶδες Ἰωάννη, δέκα βασιλεῖς εἰσίν, οἵτινες βασιλείαν οὔπω ἔλαβον ἀλλ’ ἐξουσίαν ὡς βασιλεῖς λαμβάνουσι μετά τοῦ Θηρίου…»

«…Τα δέκα κέρατα τα όποια είδες…», λέει ο Κύριος στον Ιωάννη στην Αποκάλυψη, είναι 10 βασιλείς άλλα δεν έχουν βασίλειο, δεν κυβερνάνε χώρες, αλλά έχουν δύναμη βασιλέως.

Πόσοι είναι σήμερα οι Τραπεζίτες πιστωτές, αυτοί για τους οποίους σας μίλησα; Μπείτε στο διαδίκτυο να δείτε όταν συνεδριάζουν κάθε φορά στην Ελβετία, και συγκεκριμένα στην πόλη Βασιλεία της Ελβετίας και θα διαπιστώσετε ότι είναι 10! «Τhe Group of Ten » Το γκρουπ των 10, έτσι είναι γνωστοί” αναφέρει ο π. Νεκτάριος Μουλατσιώτης….

”Αυτό λοιπόν το θηρίο βλέπει ο Ιωάννης και μας το περιγράφει. Και που ευρισκόταν ο Ιωάννης; Τον έβαλε ο Κύριος και κάθισε στην ακρογιαλιά, στην άμμο. Και πράγματι ο Ιωάννης, όταν έβλεπε αυτές τις επτά πλατφόρμες να βγαίνουν μέσα άπό τα νερά, τι θα έλεγε τότε ότι ήταν; Ξαφνικά άπό μακριά βλέπει επτά κεφάλια να βγαίνουν μέσα άπό τα νερά.”

Αναφορές σε αυτό το θηρίο το Λεβιάθαν γίνονται και σε (Ιώβ 41:1) αλλά και στον Ησαΐα 27.1. αλλά και σε (Ψαλμός 74:14) και Ψαλμός (104:26) Ο Ιώβ το παρουσιάζει ως κροκόδειλο (θαλάσσιο τέρας) και ο Ησαϊας ως όφι «σκοτεινό δράκοντα» … Η εβραϊκή λέξη για τον «Λεβιάθαν» έχει τη σημασία της ρίζας «τυλίγω» ή «συστρέφω».όφις κροκόδειλος, ερπετοειδές που παραπέμπει στους αγωγούς..

Το Ισραήλ επέλεξε παραμονή Χριστουγέννων να θέσει σε λειτουργία το σχέδιο του αποκαλυπτικού Θηρίου των θαλασσών Λεβιάθαν….

ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΣΤΙΣ 2/1/20 ΤΗΝ ΤΡΙΜΕΡΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ESTMED ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ…..

ΑΝ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΓΙΑ ΛΕΒΙΑΘΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ

Xριστούγεννα 25/12/19

dimpenews.com

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...