Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Ξεκίνησαν τα… όργανα! Με εξώδικα Δήμαρχος απαιτεί πίσω χώρο που δόθηκε για “χότ σπότ” *BINTEO

Η τοποθέτηση του ιερέα μιας περιοχής, κατά την διάρκεια της συνέλευσης σχετικά με την μετεγκατάσταση μεταναστών στην περιοχή τους είναι πραγματικά ολοκληρωτικός πόλεμος κατά των ιδεοληψιών της κυβέρνησης.


Εξώδικη επιστολή – διαμαρτυρία έστειλε ο Σταμάτης Κάρμαντζης, δήμαρχος Χίου προς το αρμόδιο υπουργείο, με την οποία ζητά την απόδοση του ακινήτου της ΒΙ.ΑΛ. και την....
απομάκρυνση των σκηνών που έχουν τοποθετηθεί παράνομα εκεί.
Στην εξώδικο επιστολή σημειώνει ότι από τις 6 Ιανουαρίου 2019, έχει λήξει η σύμβαση μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και του Δήμου Χίου, χωρίς να έχει υπάρξει συμφωνία των δύο πλευρών για επιπλέον 2ετή παραχώρηση, όπως ορίζει το άρθρο 6 της σύμβασης παραχώρησης που υπέγραψε ο προηγούμενος Δήμαρχος Μανώλης Βουρνούς και που επίσης είχε αποστείλει εξώδικο χωρίς κανένα αποτέλεσμα.
Ο τελευταίος μάλιστα ζητούσε μόλις λήξει η σύμβαση να αποδοθεί πίσω η ΒΙΑΛ, αφού δεν υπάρχει διάθεση άλλης παραχώρησης.
Ο Σταμάτης Κάρμαντζης στο εξώδικο του αναφέρει ότι το Ελληνικό Δημόσιο συνεχίζει την χρήση του ακινήτου χωρίς καμία νόμιμη συμβατική σχέση, με τη διοίκηση του ΚΥΤ, που στεγάζεται πλέον παράνομα στην ΒΙΑΛ, να συνεχίσει την εγκατάσταση ολοένα και περισσότερων ανθρώπων, στοιβάζοντάς τους στα χωράφια των κατοίκων του Χαλκειούς.
Δείτε το βίντεο
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...