Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Δελτιο καιρου - στις καθυστερησεις πριν τα πεναλτυ



Οπως ο Χιτλερ η νεα ταξη αρνειται να αποδεχτει την ηττα της και χτυπιεται κι αλυχταει σαν λυσσασμενο σκυλι.

Η θερινη αντεπιθεση που ειχε εξαγγειλει ο Σορος ηδη απο το Φλεβαρη βρισκεται τωρα στην τελευταια φαση της....
Μεσα στις γνωστες εντεινομενες κραυγες εμετικης κλιματικης και λαθρεποικιστικης υστεριας των κατεστημενων και παγκοσμιοποιημενων ΜΜΕ ετοιμαζεται στις ΗΠΑ η υποκριτικη γελοιωδια της παραπομπης του τραμπ που ηδη εχει ανταμοιψει την ηλιθιοτητα των κατασκευαστων της δινοντας στον τελευταιο το υψηλοτερο ποσοστο αποδοχης αμερικανου προεδρου στην ιστορια.

Στην ναζιστικη ΕΕ τα πραγματα ειναι ακομα χειροτερα. Σε ενα ανοητο και απεγνωσμενο κατενατσιο η φασιστικη ευρωχουντα εχει ηδη στησει δυο κοινοβουλευτικα πραξικοπηματα ( για τα οποια η προβα ηταν αυτο που προηγηθηκε στ σκοπια ) αγοραζοντας αποστατες σε μαζικη κλιμακα για να εμποδισει τον σαλβινι στην Ιταλια και το Brexit στην αγγλια.

Στην τελευταια περιπτωση εχει σπασει ολα τα ρεκορ ξεδιαντροπιας στα παγκοσμια χρονικα.

Ενα αγορασμενο κοινοβουλιο απαγορευει με φιρμανια την υλοποιηση του δημοψηφισματος και ταυτοχρονα απαγορευει την διεξαγωγη εκλογων κρατωντας τον πρωθυπουργο της χωρας ομηρο και επιβαλλοντας του τι να κανει με την αρωγη μιας αγορασμενης δικαιοσυνης.

Αλλα γιατι? Και στις δυο χωρες ο λαος βραζει απο αγαναχτηση και στις επερχομενες εκλογες τα πολιτικα φερεφωνα της νεας ταξης θα υποστουν συντριπτικες ηττες.

Και ειδικα στην περιπτωση της αγγλιας ηδη διαφανηκε αυτο που πολλοι αναμεναμε οτι δηλαδη πισω εχει η αχλαδα την ουρα - τρεις πρωτοκλασατοι Τορηδες υπουργοι διεξηγαν χθες μακροσκελεις συζητησεις με τον υπουργο εξωτερικων της Ουγγαριας ( που προφανως ετοιμαζεται να ασκησει βετο στην παραταση της εξοδου )

Προς τι λοιπον αυτη η καθυστερηση?

Μονο οι ηλιθιοι δεν εχουν αντιληφθει οτι η ΕΕ εχει εδω και καιρο πεταξει τη μασκα και αδιαφορει τελειως για τα προσχηματα, με τα 11 δημοψηφισματα που εχει ηδη ακυρωσει και αντιστρεψει, φτυνοντας αλλαζονικα και σαδιστικα τους λαους στη μουρη. Δεν ειναι για να διασωσει την κυριαρχια της πανω στις φυγοκεντρες χωρες που το φασισταριατο των Βρυξελλων πουλαει παλι το θεαμα της ποδοπατησης και του εξευτελισμου των ρεμπελων κυβερνησεων. Αυτη την εχει ηδη χασει ( και με την ανοδο των αντιευρωπαικων και πατριωτικων κομματων το πολυ μεσοπροθεσμα θα την χασει και σε πολυ ευρυτερη κλιμακα )

Ο λογος της καθυστερησης του αναποφευκτου ειναι η ελπιδα τους να ανακαταλαβουν την εξουσια στις ΗΠΑ στις εκλογες του 2020.Αν συμβει αυτο θα επιστρεψουμε στις εποχες της Σκυλαρυ και μαζι με την νεκρανασταση του τερατος θα διασωθει και ολο το ελος που κατοικει μεσα στον τελματωδη κοσμο που φτιαξαν τα τελευταια 30 χρονια.

Ακριβως γι αυτο το λογο στην ανατολη ετοιμαζονται δια παν ενδεχομενο. Και ο Νιετανιαχου που προσφατα βομβαρδισε στοχους μεσα στο Ιρον αλλα και ο Πουτιν που κανει κοινες στρατιωτικες ασκησεις τεραστιας κιμακας με το Ιραν και την Συρια, ο δε επαμφοτεριζων τυχοδιωκτης ερντογαν επεστρεψε στην παληα πολιτικη ενισχυσης και νεκραναστασης του Isis.

Αυτα για την ωρα. Η συνεχεια επι της οθονης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...