Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -Αξιότιμοι κύριοι από εχθές που μέλος του ΠΑΜΕ χτύπησε αστυνομικό .... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ



Προς Υπ. Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοίδη, Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιο για την Αντεγκληματική Πολιτική, Ελευθέριο Οικονόμου, Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, Κωνσταντίνου Τσουβάλα και τον αρχηγό της ΕΛΑΣ Μιχαήλ Καραμαλάκη ενταύθα...Αξιότιμοι κύριοι από εχθές που μέλος του ΠΑΜΕ χτύπησε αστυνομικό δηλαδή υφιστάμενο σας, μεσολάβησαν πάνω από 24 ώρες και δυστυχώς διαπιστώσαμε ότι είσαστε ανίκανοι να βρείτε έστω και αυτόν που το πρόσωπο του φαίνεται στις φωτογραφίες ξεκάθαρα. Κατά τα άλλα θα μας σώσετε εσείς και θα μας κρατήσετε ασφαλείς από μεγαλύτερες και σοβαρότερες απειλές.

Πριν από δύο ώρες ξεκινήσαμε και εμείς να τον ψάχνουμε και ως εκ θαύματος τον βρήκαμε, προφανώς εμείς έχουμε καλύτερους πληροφοριοδότες από εσάς.

Δεν πειράζει θα σας δώσω εγώ όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να τον συλλάβετε μια και το αυτόφωρο δεν έχει παρέλθει αφενός και αφετέρου χρειάζεστε το όνομα του για να του αποδώσετε ποινικές ευθύνες για την πράξη του.

Το όνομα του μέλους του ΠΑΜΕ και της ΚΝΕ, είναι φοιτητής του Πολυτεχνείου και γνωστός στις αρχές, λέγεται ΠΥΡΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ και είναι ένας από αυτούς που πέρυσι προσπάθησαν να ρίξουν το άγαλμα του Τρούμαν.

Όχι απλά είναι γνωστός στις αρχές για τη δράση του αλλά σας έχει τόσο πολύ για άχρηστους που δίνει και συνεντεύξεις στα ΜΜΕ για τις πράξεις του.

Επίσης ο συγκεκριμένος ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στη Θήβα με το συνδυασμό ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.

Το χειρότερο από όλα είναι ότι είναι Βορειο-Ηπειρώτης, γεννημένος στους Αγίους Σαράντα και μεγαλωμένος στη Θήβα.

Περιμένω επέμβαση του εισαγγελέα τώρα, διαφορετικά θα τα πούμε από κοντά αύριο πρωί πρωί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...