Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Σαν κύριος: Ένας από τους πιο γνωστούς εκτελεστές των Τζιχαντιστών αναγνωρίστηκε από την Ελλάδα σαν πρόσφυγας! Πήρε και επίδομα; (ΒΙΝΤΕΟ)


Μια τουλάχιστον ανησυχητική είδηση που αφορά και τη χώρα μας είδε το φως της δημοσιότητος...

Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου

Στην Ουγγαρία, συνελήφθη ένας Σύρος που όπως ανακοίνωσε η Εισαγγελία Βουδαπέστης, φαίνεται πως έλαβε μέρος σε αποκεφαλισμούς τουλάχιστον 20 ατόμων μόνο το 2016 στη Συρία στο πλευρό του ISIS. Και οι 20 όπως αναφέρουν οι αρχές ήταν μέλη της οικογένειας ενός μόνο ανθρώπου, που αρνήθηκε να ασπαστεί το Ισλάμ.

Ο άνδρας τέθηκε υπό κράτηση μετά τη σύλληψή του, ωστόσο η έρευνα των αρχών έφερε στο φως περισσότερα στοιχεία που εμπλέκουν και τη χώρα μας στην όλη υπόθεση. Αυτό, διότι όπως φαίνεται είχε περάσει από την
Ελλάδα, στην οποία μάλιστα είχε αναγνωριστεί ως…πρόσφυγας πολέμου!

Κατόπιν ταξίδεψε και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες ώσπου συνελήφθη στην Ουγγαρία του «κακού» για τους «προοδευτικούς», Όρμπαν που προσέχει ποιος μπαίνει στη χώρα του και εφαρμόζει αυστηρή
πολιτική στο μεταναστευτικό. Μάλιστα ο συγκεκριμένος «πρόσφυγας» σύμφωνα με την ευρωπαϊκή υπηρεσία συντονισμού δικαιοσύνης Eurojust, είναι ένας από τους πιο γνωστούς εκτελεστές των τζιχαντιστών στη Συρία.

Αυτό για άλλη μια φορά αποδεικνύει την άσχημη κατάσταση στην οποία έχουμε βρεθεί με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων της πρώτης φοράς αριστερά, την ώρα μάλιστα που όπως διαβάσατε σε σχετικό μας άρθρο η Γερμανία αποφάσισε να μας στείλει μέχρι το 2020, 50.000 νέους «πρόσφυγες».

Είναι πολύ σοβαρό το γεγονός ότι ένας γνωστός τζιχαντιστής πέρασε από τη χώρα μας και αναγνωρίστηκε ως… πρόσφυγας πολέμου! Σκεφτείτε πως κι άλλοι τρομοκράτες μπορεί να έχουν περάσει μέσα στη χώρα μας, πιθανόν να είναι ακόμη εδώ και να παίρνουν και επιδόματα! Χώρια τους πράκτορες της Τουρκίας που επίσης κατά εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες βρίσκονται στην Ελλάδα υποδυόμενοι τους πρόσφυγες!

Ο Όρμπαν δήλωσε απευθυνόμενος στη διάσκεψη για τη μετανάστευση στη Βουδαπέστηπως: «Πρέπει να δράσουμε τώρα. Εάν οι ευρωπαίοι νομοθέτες δεν λάβουν αποφάσεις άμεσα, τότε θα είναι αδύνατο να σταματήσουμε αργότερα αυτό που έχει ήδη αρχίσει».

Συνεχίζοντας ανέφερε στοιχεία του ΟΗΕ που δείχνουν ότι ο πληθυσμός της Αφρικής θα αυξηθεί κατά μισό δισεκατομμύριο ανθρώπους σε 13 χρόνια και το χάσμα μεταξύ της ποιότητας ζωής στην Αφρική και την Ευρώπη θα διευρυνθεί. «Η πίεση της μετανάστευσης από την Αφρική θα αυξηθεί σίγουρα», είπε.

Ο Όρμπαν προέτρεψε να δοθεί βοήθεια στους Αφρικανούς στις χώρες καταγωγής τους και όχι στην Ευρώπη




Την ίδια στιγμή στη Γερμανία, η οποία θέλει να μας στείλει 50.000 «πρόσφυγες» όπως προείπαμε, δέκα άνδρες συνελήφθησαν για προγραμματισμένη ισλαμική επίθεση με στόχο τη δολοφονία δεκάδων «απίστων».


«Πιστεύεται ότι σχεδίαζαν να εκτελέσουν ισλαμική, τρομοκρατική επίθεση χρησιμοποιώντας όχημα αλλά και όπλα για να σκοτώσουν όσο το δυνατόν περισσότερους «απίστους» αναφέρουν οι εισαγγελείς. «Για να προετοιμάσουν την επίθεση, είχαν ήδη έρθει σε επαφή με διάφορους εμπόρους όπλων, και νοίκιασαν ένα μεγάλο όχημα. Τρεις από τους υπόπτους, ένας 21χρονος και δύο αδέλφια 32 ετών, συνδέονται με την τοπική ισλαμιστική-σαλαφιστική κοινότητα.

Τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά και αν θέλουμε να κερδίσουμε κάτι περισσότερο σαν χώρα όσον αφορά την ασφάλεια των συνόρων μας πρέπει να φύγει η αριστερή κυβέρνηση με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων και να έρθει η σαφώς πιο πατριωτική ΝΔ.

Αλλιώς, δεν αποκλείεται, όπως σας έχουμε γράψει επανειλημμένως στο El να δούμε και Μουσουλμανικό κόμμα να διεκδικεί την διακυβέρνηση της χώρα μας. Άλλωστε οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν κατ επανάληψη μιλήσει για ολική ενσωμάτωση των προσφύγων που κατ αυτούς περιλαμβάνει και το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι!



σσΚ: Πόσοι τέτοιοι πέρασαν ακόμη από δω και είναι ΕΔΩ? Κάτσε εσύ και ψήφισε συριζα να τους νομιμοποιήσει αυτούς να κάνουν κόμμα και να αποκεφαλίζουν και νόμιμα.. Όπως κάνουν σε κάτι γκέτο στο εξωτερικό που εφαρμόζουν την σαρία.. Θα φάτε καλά..


πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...