Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Χαλκιδική: "Μπούκαραν" με Ι.Χ. σε μίνι μάρκετ και άρπαξαν χρήματα, ποτά και τσιγάρα



Στη σύλληψη δύο ανδρών Ρομά, ηλικίας 18 και 24 ετών, για κλοπές που έγιναν προχθές σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, προχώρησαν χθες το απόγευμα αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών....

Στη δικογραφία που σχηματίστηκε για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής συμπεριλαμβάνονται και 3 ακόμα συνεργοί τους, επίσης Ρομά, ηλικίας 25, 35 και 38 ετών, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι πέντε δράστες νεργώντας από κοινού, το βράδυ της 25 προς 26 Μαρτίου 2019, χρησιμοποιώντας Ι.Χ. εμβόλισαν την είσοδο μίνι μάρκετ στη Βεργιά Χαλκιδικής και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ, καθώς και οινοπνευματώδη ποτά και καπνικά προϊόντα συνολικής αξίας 3.500 ευρώ.

Επίσης το ίδιο χρονικό διάστημα, διέρρηξαν οικία σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και αφαίρεσαν διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές.

Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, ο 35χρονος μαζί με τον 38χρονο, πούλησαν σε 50χρονο Αλβανό, ο οποίος συνελήφθη, μέρος των κλεμμένων καπνικών προϊόντων, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Επίσης κατασχέθηκε το όχημα το οποίο χρησιμοποίησαν και σε έρευνα που έγινε στο όχημα βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο που είχε αφαιρεθεί από την παραπάνω οικία.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης


πηγή 1

πηγή 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...