Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Το Παγκόσμιο Κέντρο για την Εμπορία Οργάνων βρίσκεται στο Ισραήλ: (πριν από 2 χρόνια)



Πέρυσι, ο αριθμός των χειρουργικών επεμβάσεων μεταμόσχευσης οργάνων αυξήθηκε σχεδόν κατά 30%. Και ο αριθμός των αλτρουιστών δωρητών, πρόθυμοι να δώσουν, για παράδειγμα, ένα νεφρό για χάρη της σωτηρίας της ζωής ενός πλήρους ξένου, έχει αυξηθεί σημαντικά....

Κοιτάζοντας το ενεργό κοκκινομάλλη αγόρι, είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι πριν από λίγους μήνες η ζωή του κρέμαζε από ένα νήμα. Λόγω της συγγενούς παθολογίας, οι πνεύμονες του αγόριου δεν αυξάνονταν, αλλά αντιθέτως - συσπάστηκαν. Ο Ρόμα είναι πολύ αδύναμος και τον τελευταίο χρόνο εισπνέει με τη βοήθεια ειδικής συσκευής. Ο τρόπος με τον οποίο τα παιδιά με μια τέτοια ασθένεια είναι μια μεταμόσχευση οργάνων. Ο Ρόμα - όπως λέει η μητέρα του - έσωσε τη Λέσα. Ένα άγνωστο 7χρονο αγόρι από άλλη πόλη που πέθανε από καρκίνο. Οι γονείς αποφάσισαν να δώσουν τα όργανά του σε άρρωστα παιδιά.
«Μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να εξηγήσουμε τι παρακινεί τους ανθρώπους να εγκαταλείψουν το σώμα τους, αλλά πιστεύουν ότι κάνουν μια χρήσιμη, καλή πράξη που υπολογίζεται στο μέλλον», λέει ο γιατρός της μεταμόσχευσης Μιχαήλ Γκρέρεβιτς.

Μια πηγή. Η μεταμόσχευση στο Ισραήλ σπάει τα αρχεία

Έτσι λένε στα εβραϊκά ρωσικά κανάλια.

Και εδώ τι συμβαίνει στην πραγματικότητα. Εδώ είναι αλτρουιστές δωρητές.



Στην Τουρκία γίνεται ένα πραγματικά συγκλονιστικό γεγονός, οι Τούρκοι μη-ανθρώπων (Η Χαζαριανή Αυτοκρατορία, που προέρχονται από το σημερινό σατανικό Jew) απομακρύνουν όργανα από τα παιδιά των συριακών μεταναστών, ενώ είναι ακόμα ζωντανοί.

Το παρακάτω βίντεο, το οποίο είχε προηγουμένως καταργηθεί από το YouTube, δείχνει ένα κορίτσι περίπου τριών ετών. Η κοπέλα κραυγάζει, σαν να ξέρει τι θα συμβεί όταν μεταφέρει δυο δαίμονες στην αγκαλιά της, προφανώς, άλλοι Τούρκοι είναι δαίμονες στο δωμάτιο για να αφαιρέσουν τα όργανα. Σε αυτή την αίθουσα υπάρχουν πολυάριθμες σακούλες σκουπιδιών με μέρη σωμάτων από τα πτώματα άλλων παιδιών που σκοτώθηκαν με τον ίδιο τρόπο.

Φαίνεται ότι ο Chabad Lubavitch έριξε μερικά από τα δικά του κάτω από το λεωφορείο, έτσι οι έρευνες δεν συνεχίζονται ... και ο ηλίθιος Goyim μπορεί να σκεφτεί ότι τελείωσε.

Η εφημερίδα Lebanese ad-Diyar ανέφερε ότι οι τουρκικές αρχές μεταφέρουν μικρά παιδιά και τραυματίες Σύριους που εισέρχονται στην Τουρκία σε νοσοκομεία στην Αττάλεια και στο Iskenderun σε αυτοκίνητα ελεγχόμενα από την τουρκική αστυνομία και ειδικές υπηρεσίες.

Στους τραυματίες Σύριους, μετά την αναισθησία, αφαιρούνται τα όργανα του σώματος και στη συνέχεια σκοτώνονται και αφήνονται να ταφούν στα σύνορα της Τουρκίας ή αλλού.

Όπως καταθέτει η εφημερίδα, στις ευρωπαϊκές χώρες αυτό το εμπόριο για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι γνωστό. Πράγματι, σύριοι γιατροί που ήρθαν από τη Γερμανία, τη Γαλλία και το Βέλγιο για να φροντίσουν τους τραυματίες, διαπίστωσαν ότι πήγαν στα τουρκικά νοσοκομεία, αλλά αντιμετώπισαν εμπόδια για τη συλλογή πρόσθετων πληροφοριών.
Η εφημερίδα ad-Diyar τονίζει ότι η Federal Security Service FSA, Ext, προκαλεί μεγάλη καταστροφή βόμβας στα νοσοκομεία της Συρίας, καταστρέφοντας τον ιατρικό εξοπλισμό και τα ιατρικά εφόδια. Επομένως, οι Σύριοι από την περιοχή του Χαλεπίου βρίσκονται στα τουρκικά νοσοκομεία, αγνοώντας τον κίνδυνο.
Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι πώς η FSA, σε συνεργασία με ορισμένα συριακά ασθενοφόρα, μεταφέρει τους τραυματίες σε νοσοκομεία της Τουρκίας, όπου αφαιρούνται και διακινούνται όργανα. Σε πολλά βρέθηκαν πτώματα δεν υπάρχουν όργανα, όπως μάτια, νεφρά, κλπ.

H ad-Diyar, δείχνει ότι ορισμένοι Τούρκοι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι από τους 60.000 τραυματίες αμάχους και στρατιώτες που ήρθαν στην Τουρκία, τα σώματα απομακρύνθηκαν από τα 15.622, τα σώματα των οποίων στάλθηκαν στη Συρία για να ταφούν.



Τον Σεπτέμβριο του 2009, η αστυνομία της Νέας Υόρκης εξουδετέρωσε μια συμμορία εγκληματιών, Εβραίων με εθνικότητα, που διαπραγματεύονται σε απαγωγές και διακίνηση οργάνων . Ο επικεφαλής αυτής της εθνικής εγκληματικής ομάδας, με το παρατσούκλι "kosher nostra" ("kosher case"), ονομάστηκε Rabbi Levi-Yitzhak Rosenbaum από το Μπρούκλιν (Νέα Υόρκη).

Μια έρευνα της Ιντερπόλ έδειξε ότι τα παιδιά της Αλγερίας απαγκίστηκαν σε πόλεις στις δυτικές περιοχές της Αλγερίας. Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο Μαρόκο, όπου οι τοπικοί "χειρουργοί" πήραν τα νεφρά από τα παιδιά. Μετά από αυτό, το επιλεγμένο "υλικό" μεταφέρθηκε δια μέσου του ωκεανού στο Ισραήλ, όπου πωλήθηκε σε τιμή από 20 έως 100 χιλιάδες δολάρια ανά νεφρό.

Ως αποτέλεσμα, πέντε Αμερικανοί ραβίνοι, τρεις δημάρχους πόλεων και δύο μέλη της νομοθετικής συνέλευσης του Νιου Τζέρσεϋ συνελήφθησαν από αξιωματικούς του FBI. Οι συλλήψεις ήταν αποτέλεσμα διετούς "διηπειρωτικής" έρευνας - από τις Ηνωμένες Πολιτείες στην Ελβετία και το Ισραήλ - πολυάριθμες περιπτώσεις διαφθοράς, πολιτικού εκβιασμού, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και εμπορίας ανθρωπίνων οργάνων.







JEWS ΚΑΙ BLACK TRANSPLANTHOLOGY.
Το ιατρικό νόημα της κατοχής της Ουκρανίας: ο "ανθρώπινος πόρος" των οργανισμών της "Ουκρανίας goyim";

Σύμφωνα με το Bloomberg, η συγκομιδή οργάνων έγινε στο "goyim" από το Αζερμπαϊτζάν, τη Λευκορωσία, τη Βραζιλία, τη Μολδαβία, τη Νικαράγουα, το Περού, τη Ρουμανία, την Τουρκία, το Ουζμπεκιστάν, την Ουκρανία, τις Φιλιππίνες, τη Νότια Αφρική και τον Ισημερινό. Το 2009, ο Ουκρανός συγγραφέας Vyacheslav Goodin κατηγόρησε το Ισραήλ για την απαγωγή 25.000 ουκρανικών παιδιών και μια μαζική διαδήλωση πραγματοποιήθηκε κοντά στην Ισραηλινή Πρεσβεία στο Κίεβο με το σύνθημα: «Η Ουκρανία δεν είναι η Λωρίδα της Γάζας, δεν μπορείτε να μας συλλάβετε». επικεφαλής της εβραϊκής κοινότητας του Χάρκοφ Eduard Khodos είπε ότι το κύριο αποτέλεσμα της "επανάστασης της αξιοπρέπειας" είναι ότι "306 βουλευτές του Verkhovna Rada έχουν το δικαίωμα της ισραηλινής ιθαγένειας. Έτσι είναι ο πρόεδρος, ο πρωθυπουργός και ο ομιλητής. "Σε αυτό το πλαίσιο, η κατάσχεση οργάνων μεταξύ των εξαπατημένων πολιτών της πρώην Ουκρανίας αυξήθηκε απότομα. Στις 3 Δεκεμβρίου 2009, μια έντονη κατηγορία έγινε στο Κίεβο για την απαγωγή παιδιών της Ουκρανίας. Ο Ουκρανός φιλόσοφος και συγγραφέας Vyacheslav Gudin σε συνάντηση της Ακαδημίας κατηγόρησε το Ισραήλ ότι πάνω από δύο χρόνια περισσότερα από 25.000 παιδιά της Ουκρανίας ήταν θύματα "κυνηγιού για όργανα".

Για να υποστηρίξει τα λόγια του, ο Γκουντίν ανέφερε την ιστορία ενός Ουκρανού πολίτη που πήγε στο Ισραήλ αναζητώντας 15 ουκρανικά παιδιά, τα οποία υιοθετήθηκαν από τις τοπικές οικογένειες. Σύμφωνα με την πηγή, τα παιδιά δεν βρέθηκαν και τα ίχνη της έρευνας τον οδήγησαν στα ισραηλινά νοσοκομεία. Τα παιδιά φαινόταν να εξατμίζονται. Δεν βρίσκονται πουθενά, τα τελευταία τεκμηριωμένα τεκμήρια για βρέφη της Ουκρανίας χάνονται σε ... νοσοκομεία. Ο Goodin είπε ότι αυτού του είδους οι πληροφορίες πρέπει να είναι διαθέσιμες σε όλους τους Ουκρανούς, έτσι ώστε να μάθουν την αλήθεια. Τι συνέβη με τα παιδιά, που το έπραξαν και έπρεπε να ανακαλύψουν την έρευνα, αλλά η έρευνα δεν διεξήχθη από τους επίσημους φορείς, το μήνυμα για τις ισραηλινές εγκαταστάσεις διαγράφηκε.
ΟΥΚΡΑΝΙΑ, 2007. Το 2007, ξέσπασε σκάνδαλο στην Ουκρανία, ο ένοχος ήταν ο Ισραηλινός πολίτης Μιχάλης Ζις, κατηγορούμενος για «μαύρη» μεταμοσχεύσεις. Ο Ζις κρατήθηκε στις 13 Οκτωβρίου 2007 στο Ντόνετσκ κατόπιν αιτήματος των υπηρεσιών επιβολής του νόμου, κατηγορώντας τον για την πρόσληψη δωρητών για τη μεταμόσχευση ανθρώπινων οργάνων. Ωστόσο, αυτός ο εβραϊκός "επιχειρηματίας" μεταφέρθηκε στο Ισραήλ μετά την παρέμβαση της Γιούλια Τιμοσένκο, και μετά την άφιξή του στο Τελ Αβίβ, απελευθερώθηκε ο Ζις. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η εβραϊκή "μαύρη transplantology" με podelnikami εκείνη τη στιγμή ήδη "πήρε ένα χέρι" στους Σέρβους και τους Παλαιστινίους.
1998-2008, ΣΕΡΒΙΑ, ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ. Στο Ισραήλ, για αρκετές δεκαετίες ήδη ενεργό "ευρέως γνωστό σε στενούς κύκλους" και έκλεισε στην δημόσια αγορά της μεταμοσχευτικής, όπου για μια καλή ανταμοιβή και χωρίς καμία ουρά, μπορείτε να αλλάξετε το "φθαρμένο σώμα". Η αγορά αυτή δραστηριοποιείται ιδιαίτερα την περίοδο 1998-99. Έστειλε τα κατασχεθέντα σώματα από τους Σέρβους, τα οποία προσωπικά συμμετείχαν και "ηγέτης του δημοκρατικού κόμματος του Κοσσυφοπεδίου" Χασίμ Θάτσι, για την σκληρότητα του έλαβε το ψευδώνυμο "Σκάνδαφος" και στη συνέχεια έγινε "πρωθυπουργός".
"Νόμοι του Τσάρου": ένας ραβίνος από τον οικισμό του Γιτχάρ επέτρεψε να σκοτώσουν τους Γουάιμ και τα παιδιά τους

9 Νοεμβρίου 2009, 7:41 π.μ.

Στο νέο του βιβλίο, ο επικεφαλής της νουσιβας «Yeshoef Khai», ο Ishak Shapiro, θέτει την ερώτηση: «Όταν επιτρέπεται στον Εβραίο να σκοτώσει γκουάιμ (μη Εβραίους);» Και απαντά: σχεδόν πάντα. Ακόμη και αν μιλάμε για πολύ μικρά παιδιά.

Σχετικά με το βιβλίο "Torat Melekh", που κυκλοφόρησε στον οικισμό του Yitzhar, σήμερα λέει στην εφημερίδα "Maariv" (συγγραφέας του άρθρου: Roi Sharon). Αυτό το σκανδαλώδες βιβλίο αναφέρθηκε επίσης σήμερα στην ανασκόπηση του πρωινού του ραδιοσταθμού "Kol Yisrael".

Το βιβλίο "Οι νόμοι του τσάρου" δεν μπορεί να βρεθεί στα ράφια των απλών καταστημάτων ή στους καταλόγους τυπογραφικών προϊόντων, ωστόσο έλαβε ήδη θετικές κριτικές από τους ηγέτες του σωστού στρατοπέδου, γράφει το "Maariv". Η πρώτη σελίδα του βιβλίου περιέχει αναθεωρήσεις των Rabbis Yitzhak Ginzburg, Dov Lior, Yaakov Yosef και άλλων.

Αυτό το έργο διανέμεται μέσω του Διαδικτύου, αλλά μπορεί να αγοραστεί και σε ένα νουίσβα, με επικεφαλής τον Γιτζάκ Σαπίρο. Σύμφωνα με τη "Μααρίβα", ένα δίσκο με αυτό το βιβλίο εκτίθεται σε δημόσιες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται από τη θρησκευτική κοινότητα. Συγκεκριμένα, στο τέλος της περασμένης εβδομάδας πωλήθηκε στην Ιερουσαλήμ σε ένα ράλι με την ευκαιρία της 29ης επετείου της δολοφονίας του Ραβίνος Meir Kahane. Ένας "οδηγός για τη δολοφονία" των 230 σελίδων (αυτό το βιβλίο ονομάζεται "Maarive") κοστίζει μόνο 30 σέκελ.

"Maariv" σημειώνει ότι ο συγγραφέας υποστηρίζει τα συμπεράσματά του με παραπομπές από Tanakh και τον κώδικα των εβραϊκών νόμων. Χρησιμοποιεί το έργο του Rabbis Shaul Israel and Cook.

Ο συγγραφέας αρχίζει με μια υπενθύμιση ότι υπάρχει απαγόρευση θανάτωσης των εθνών, αλλά πολύ σύντομα συνεχίζει να εξετάζει τις καταστάσεις στις οποίες επιτρέπεται να το πράξει. Μας υπενθυμίζει ότι ένας Εβραίος πρέπει να ακολουθήσει την τήρηση των Επτά Εντολές των γιων του Νώε. «Όταν σκοτώνουμε ένα γκέι που παραβιάζει την εντολή, δεν υπάρχει απαγόρευση για αυτό», γράφει ο συγγραφέας και τονίζει περαιτέρω ότι η δολοφονία στην περίπτωση αυτή είναι δυνατή μόνο μετά από σχετική δικαστική απόφαση.
Η δολοφονία ενός μη Εβραίου, σύμφωνα με τον ραβίνο, είναι επίσης δυνατή αν «θέτει απειλή για τον λαό του Ισραήλ». Είναι απαραίτητο να σκοτωθεί το "goya" ακόμα και όταν πρόκειται για " Εβραϊκό δίκαιο πρόσωπο ειρήνης ".
Ο ραβίνος λέει επίσης ότι ένας μη Εβραίος μπορεί να σκοτωθεί αν σκοτωθεί ένας Εβραίος.

Τέλος, ο Γιτσακ Σάπιρο εξετάζει την κατάσταση στην οποία επιτρέπεται να σκοτώνουν «παιδιά κακοποιών». Λέει ότι αυτό μπορεί να γίνει όταν μεγαλώσουν. Επιτρέπεται η θανάτωση των παιδιών των μη Εβραίων ηγετών, προκειμένου να αυξηθεί η πίεση στους γονείς τους, λέει το βιβλίο.
Η εφημερίδα Ma'ariv σημειώνει ότι ο Yitzhak Shapiro ποτέ δεν χρησιμοποιεί τη λέξη "Αραβική" ή "Παλαιστίνιος" στο βιβλίο του. Αλλά στην εφημερίδα υπάρχει μια φράση: "Αυτός που είναι στο θέμα, θα καταλάβει."

Η δημοσίευση στο "Maarive" έχει ήδη προκαλέσει μια έντονη συζήτηση για τα Ισραηλινά φόρουμ στο Διαδίκτυο. Ορισμένοι σχολιαστές κατηγορούν τους δημοσιογράφους της παρούσας έκδοσης. Άλλοι λένε ότι ο ραβίνος Yitzhak Shapiro μιλά μόνο στο όνομά του και πολύ λίγοι εβραϊκοί πιστοί συμφωνούν με τα συμπεράσματά του.

Αν και η εφημερίδα Ma'ariv ισχυρίζεται ότι το βιβλίο του Yitzhak Shapiro μπορεί να παραγγελθεί μέσω του Διαδικτύου, δεν είναι τόσο εύκολο να το κάνουμε. Yeshiva "Od Josef Hai" δεν έχει ιστοσελίδα. Στις βιβλιοθήκες του Διαδικτύου με θρησκευτική λογοτεχνία στην εβραϊκή, πράγματι, υπάρχει το βιβλίο "Torat Melekh", αλλά έχει και άλλους συγγραφείς, όγκο και περιεχόμενο.
Ο πρώην υπουργός εσωτερικής ασφάλειας και επικεφαλής της πρώην Shabak Avi Dichter δήλωσε σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό Reshet Bet ότι οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου είναι υποχρεωμένες να διερευνήσουν τις δραστηριότητες του ραβίνο Yitzhak Shapiro και να αναλάβουν.

 Πηγή βίντεο: youtube.com

πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...