Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

ΑΣΕΒΕΙΑ ΒΟΣΝΙΩΝ ΦΙΔΙΩΝ... Απίστευτη γιούχα στον ελληνικό εθνικό ύ



Η Βοσνία είναι από τους βασικούς αντιπάλους της Εθνικής Ελλάδας, στη «μάχη» για την πρόκριση στα τελικά του επετειακού Euro 2020. Φαβορί στον όμιλο είναι η Ιταλία, ενώ συμμετέχουν ακόμα η Φινλανδία, η Αρμενία και το Λιχτενστάιν...
Στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος θα προκριθούν οι 2 πρώτες ομάδες κάθε ομίλου.
Στην τελευταία επίσκεψή της στη Ζένιτσα, πριν από δύο χρόνια, πήρε ισοπαλία με 0-0 από τη Βοσνία Ερζεγοβίνη και χάρη σε αυτό το αποτέλεσμα προκρίθηκε στους αγώνες μπαράζ για την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου έχασε το εισιτήριο από την Κροατία.
Η συγκεκριμένη αναμέτρηση όμως –όπως και εκείνη του «Γ. Καραϊσκάκης» για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018- στιγματίστηκε από επεισόδια.
Στα τελευταία 9 ματς που έχουν δώσει οι δύο ομάδες η Ελλάδα μετράει 4 νίκες, άλλα 4 ματς έχουν λήξει ισόπαλα και η Βοσνία μετράει μόλις μία νίκη.

Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον κράτησε εκτός στον αγώνα κόντρα στο Λιχτενστάιν, εν΄β ο Φιορίν Ντουρμισάι αντυικατέστησε τον τραυματία, Κώστα Μήτρογλου.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Ολλανδός Ντάνι Μακέλι. Βοηθοί του θα είναι οι Μάριο Ντικς, Χέσελ Στρίγκεστα και 4ος ο Πολ Φαν Μπέκελ.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...