Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: Τα θύματα του Νίκου Γεωργιάδη περιγράφουν τι βίωσαν (Video)


Ο Μίσα, ένα από τα παιδιά που ασέλγησε πάνω τους ο Νίκος Γεωργιάδης, μιλώντας σε δημοσιογράφους είχε περιγράψει πως δέχτηκε «ιδιαίτερα σκληρή σεξουαλική μεταχείριση από τον Γεωργιάδη και βιασμό»....

H μολδαβική αστυνομία μετά από αστυνομική έρευνα και επιχείρηση (η οποία ξεκίνησε ως αποτέλεσμα πιέσεων  κατά της εμπορείας ανθρώπων) κατάφερε να εξαρθρώσει ένα μεγάλο κύκλωμα παιδοφιλίας.

Το εν λόγω κύκλωμα εμπορευόταν ανήλικους από 9 έως 16 χρονών, χρησιμοποιώντας μάλιστα το διαδίκτυο και τη σελίδα www.gaymoldova.md, η οποία λειτουργούσε ως «δειγματολόγιο» αφού περιείχε πληροφορίες και φωτογραφίες των ανηλίκων.

Συνήθως τα θύματα, ήταν παιδιά από ορφανοτροφεία ή φτωχές οικογένειες, τα οποία χρησιμοποιούσε το κύκλωμα γνωρίζοντας πως δεν υπάρχει κανένας να τα προστατέψει.

Ο Μίσα, ένα από τα παιδιά που ασέλγησε πάνω τους ο Νίκος Γεωργιάδης, μιλώντας σε δημοσιογράφους είχε περιγράψει πως δέχτηκε «ιδιαίτερα σκληρή σεξουαλική μεταχείριση από τον Γεωργιάδη και βιασμό».

Οι δημοσιογράφοι κατά τη διάρκεια της έρευνας παρουσιάστηκαν ως παιδόφιλοι και διαπίστωσαν πως το κύκλωμα ήταν υπό την εποπτεία ενός πρώην θύματος παιδεραστών, του Όλεγκ Σιβίτσκι, ο οποίος μετεξελίχθηκε από θύμα σε διακινητή μικρών παιδιών.

Ένα από τα παιδιά, ο Μίσα, μίλησε με στραμμένη την πλάτη στην κάμερα για τη σχέση του με τον Νίκο Γεωργιάδη. Τα ίδια πράγματα επανέλαβε αργότερα στην κατάθεσή του στην Αστυνομία.

Ο Μίσα μιλάει στους δημοσιογράφους μπροστά στο σπίτι της οδού Πέτρου Μοβίλα, όπου έμενε ο Νίκος Γεωργιάδης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...