Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ αποδοκιμάζουν Γεριβασίλη στην Πτολεμαΐδα!-Επεισόδια και συνθήματα για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας!-Δεν θα έχουν που να κρυφτούν (ΒΙΝΤΕΟ)



Εντάσεις και επεισόδια σημειώθηκαν στην Πτολεμαΐδα. Έλληνες πατριώτες επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να φτάσουν στη Σχολή Πυροσβεστών για να αποδοκιμάσουν την υπουργό και ανθελληνίδα, Όλγα Γεροβασίλη....

Πρέπει να γνωρίζουν οι ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΙΣΣΕΣ ότι δεν θα έχουν μέρος στην Ελλάδα να κρυφτούν!

Η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγας Γεροβασίλη, παρευρέθη στις εγκαταστάσεις της Σχολής Πυροσβεστικής Πτολεμαΐδας, για την τελετή αποφοίτησης των Νέων Πυροσβεστών.

Εκεί έξω από την σχολή την περίμεναν οι Έλληνες, οι οποίο βροντοφώναζαν συνθήματα για την Μακεδονία μας, ενώ σε κάποια στιγμή επιχείρησαν να πλησιάσουν περισσότερο στη Σχολή Πυροσβεστικής, όμως απωθήθηκαν, με τη χρήση χημικών, από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Μάλιστα από τη συμπλοκή τραυματίστηκε στο κεφάλι ένας εκ των διαδηλωτών που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Δείτε τα βίντεο:


  
  
  
  
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...