Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Δείτε live.Άγρια επεισόδια στο Πρωθυπουργικό Μέγαρο στην Αλβανία [βίντεο]



ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΤΙΝΗΣ
Σύμφωνα με τα τα αλβανικά ΜΜΕ, υπάρχουν αρκετοί τραυματίες ενώ πολλοί ακόμα άλλοι αντιμετωπίζουν σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα...

Μνήμες του εμφυλίου του 1997 έρχονται στο μυαλό των Αλβανών με τα όσα συμβαίνουν εδώ και λίγη ώρα έξω από το Πρωθυπουργικό Μέγαρο στα Τίρανα.

Πολίτες έχουν σπάσει τους αστυνομικούς φραγμούς και τα κλειδώματα της αστυνομίας έξω από το Πρωθυπουργικό Μέγαρο του Έντι Ράμα με τις πληροφορίες αναφέρουν ότι αρκετοί από τους διαμαρτυρόμενους πολίτες να έχουν εισβάλει μέσα στο Μέγαρο.

Σύμφωνα με τα τα αλβανικά ΜΜΕ, υπάρχουν αρκετοί τραυματίες ενώ πολλοί ακόμα άλλοι αντιμετωπίζουν σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα από τις δεκάδες ρίψεις των δακρυγόνων από την Αλβανική αστυνομία.
Δείτε live

 LIVE

LIVE – Protesta kombëtare


Ο πρώην πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα δήλωσε ότι οι Αλβανοί θα επιδιώξουν τη σύλληψη του Ράμα με στόχο τη δημιουργία μιας προσωρινής κυβέρνησης που θα οδηγήσει τη χώρα στις πρόωρες εκλογές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...