Τρομερό σχέδιο της δύσης αποκαλύπτει ρωσικό ινστιτούτο γεωπολιτικών μελετών αναφέροντας ότι τα Βαλκάνια κινδυνεύουν πραγματικά, ιδίως οι ορθόδοξες χώρες (Σερβία, Βουλγαρία, Ελλάδα) από την δημιουργία ενός Χαλιφάτου στα πρότυπα του ISIS στην Συρία...
Αν όμως ο Καθολικός και ο Προτεσταντικός κόσμος βρισκόταν εμπόδιο στο δρόμο της Ρωσίας προς την Ευρώπη, στα Βαλκάνια η Ρωσία είχε ιστορικούς και θρησκευτικούς πιστούς «συμμάχους» με τη μορφή της Σερβίας, της Βουλγαρίας και της Ελλάδας.
Από τον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο, το αγγλοσαξονικό μπλοκ υποστήριξε τις αποσχιστικές τάσεις της Αλβανίας, ενώ η ίδια η σημερινή χώρα εξακολουθεί να είναι μια ισχνή δύναμη, η οποία επισκιάζεται από εθνικιστικές παρορμήσεις της Καθολικής Κροατίας, που αντιτίθενται στην κυριαρχία της Ορθόδοξης Σερβίας.
Το θέμα όμως είναι ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Βρετανία είναι σε θέση να δημιουργήσουν εξουσία από το τίποτα, και αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο μουσουλμανικός παράγοντας είχε πάντα μια ευρεία κοινωνική βάση στα Βαλκάνια, κυρίως λόγω της μακροπρόθεσμης παρουσίας της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, είναι εφικτό να δημιουργηθεί ένα ισλαμικό «Χαλιφάτο» στην περιοχή.
Στηριζόμενοι στο ριζοσπαστικό Ισλάμ, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Βρετανία παραδοσιακά διαμορφώνουν δυνάμεις στον κόσμο που θέτουν ενάντια στους γεωπολιτικούς ανταγωνιστές τους.
Το κέντρο του ριζοσπαστικού Ισλάμ στα Βαλκάνια είναι αλληλένδετο με το κέντρο της τρομοκρατίας και της διακίνησης ναρκωτικών με τα πιο σημαντικά μέσα της Δυτικής πολιτικής.
Όλες αυτές οι διαδικασίες οργανώνονται και υποστηρίζονται προσεκτικά από τις αγγλοσαξονικές ειδικές υπηρεσίες και αποτελούν το κύριο όπλο τους.
Η διατάραξη της οργάνωσης του ισλαμικού ριζοσπαστικού χαλιφάτου στη Συρία ανάγκασε τους Αγγλοσάξονες να ανασυγκροτήσουν τις δυνάμεις τους.
Πολλοί από αυτούς τους Τζιχαντιστές μεταφέρθηκαν στην Κεντρική Ασία, ενώ ένα άλλο μέρος τους πήγε στα Βαλκάνια.
Ο στόχος είναι ο ίδιος, ο γεωπολιτικός έλεγχος του εχθρού νούμερο 1, δηλαδή της Ρωσίας, με επιθετικές ενέργειες από συγκλίνουσες κατευθύνσεις από διαφορετικές πλευρές.
Το Βαλκανικό Χαλιφάτο είναι ένας νέος στρατηγικός στόχος της Δύσης και σήμερα έχουμε μια ώριμη κατάσταση για κάτι τέτοιο στα Βαλκάνια.
Τώρα διενεργούνται οι διαδικασίες δημιουργίας αυτού του χαλιφάτου. Μετά από κάποια χρονική περίοδο, θα διαμορφωθεί ο πυρήνας, τα όρια του οποίου περιγράφονται από τον χάρτη του πληθυσμού των χωρών που πιστεύουν στο Ισλάμ. Αυτές είναι η Αλβανία (56,7% Μουσουλμάνοι), η Βουλγαρία, η Ελλάδα, η ΠΓΔΜ (33,3%), η Βοσνία (40%), το Μαυροβούνιο (19%), και το Κοσσυφοπέδιο (96,9%).
Το μικρό μέγεθος των μουσουλμάνων σε ορισμένες από αυτές τις χώρες δεν θα πρέπει να μας δημιουργήσει ψευδαισθήσεις, διότι το υψηλό ποσοστό γεννήσεων του ισλαμικού πληθυσμού και η ενεργός μετανάστευσή του εδώ και 15 χρόνια έχουν αλλάξει σημαντικά το δημογραφικό τοπίο όλων αυτών των χωρών.
Αυτό θα είναι μια εστία ριζοσπαστικού Ισλάμ, που θα λειτουργήσει μέσω της τρομοκρατίας στη νοτιοανατολική πλευρά της Ευρώπης.
Ποιος ωφελείται άμεσα όμως;
Η απάντηση είναι τόσο προφανής που δεν απαιτεί να την λέμε δυνατά. Στην περιοχή του μελλοντικού χαλιφάτου στα Βαλκάνια, έχουμε ήδη 6 εκατομμύρια πιστούς που υποστηρίζουν αυτήν την ιδέα.
Έχουν δημιουργηθεί επίσης μουσουλμανικοί πυρήνες, ενώ έχουν δημιουργηθεί και στρατόπεδα εκπαίδευσης για ισλαμιστές μαχητές.
Υπάρχουν 46 βάσεις στη Βοσνία, και 10 στην Αλβανία και το Κοσσυφοπέδιο. Το Κοσσυφοπέδιο κατέχει την πρώτη θέση στον αριθμό των κατά κεφαλήν τζιχαντιστών, η Αλβανία βρίσκεται στη δεύτερη θέση, ενώ η Βοσνία κατατάσσεται τέταρτη.
Ταυτόχρονα το όλο σχέδιο τέθηκε σε κίνηση από την ροή των Τζιχαντιστών, που έφυγαν από την Συρία και ήρθαν στις χώρες της περιοχής των Βαλκανίων.
Το γεγονός της έναρξης της δημιουργίας της Μεγάλης Αλβανίας, που περιλαμβάνει το Κοσσυφοπέδιο, ως κέντρο του βαλκανικού χαλιφάτου, και βρίσκεται υπό τον έλεγχο του ΝΑΤΟ, μπορεί να φανεί από μια σειρά στοχοθετημένων βημάτων αυτού του μπλοκ, το οποίο επιδιώκει να απορροφήσει όλες τις χώρες της περιοχής.
Η ένταξη της Σερβίας στο ΝΑΤΟ παρακωλύεται από το εδαφικό πρόβλημα με το Κοσσυφοπέδιο και ως εκ τούτου η Δύση ωθεί με κάθε τρόπο την ιδέα της ανταλλαγής εδαφών, ώσπου η Σερβία αποδεχτεί την απώλεια του Κοσσυφοπεδίου, λαμβάνοντας όμως άλλα εδάφη σε αντάλλαγμα.
Η αναγνώριση του Κοσσυφοπεδίου από τη Σερβία καταργεί τα εμπόδια για την ένταξη και των δύο αυτών εδαφών στο ΝΑΤΟ.
Ο ίδιος σκοπός εξυπηρετεί και η ιδέα της αλλαγής του ονόματος της ΠΓΔΜ, καθώς αυτό εγείρει αντιρρήσεις από την Ελλάδα. Μέχρι στιγμής, τόσο η Σερβία όσο και η ΠΓΔΜ αντιστέκονται, αλλά για πόσο καιρό θα κρατήσει αυτή η αντίσταση;
Δίπλα στο βαλκανικό χαλιφάτο είναι υπό κατασκευή αναπτύσσεται ή μάλλον προσεκτικά μια εθνικιστική Κροατία.
Η επανεξισορρόπηση των δυνάμεων ως αποτέλεσμα της αποδυνάμωσης της Σερβίας και της ενίσχυσης της Αλβανίας και της Κροατίας σημαίνει την εκδίωξη της Ρωσίας από τα Βαλκάνια. Αυτός είναι ο κύριος στόχος ολόκληρης της βαλκανικής στρατηγικής της Δύσης.
Εκτός από την αποδυνάμωση της πολιτιστικής, οικονομικής και πολιτικής επιρροής της Ρωσίας, στόχος είναι να διατηρηθεί και ένας υψηλός βαθμός μόνιμων συγκρούσεων στη διασταύρωση τριών πολιτισμών. Η διαχείριση των δυνάμεων αυτής της σύγκρουσης παρέχει ευκαιρίες να επηρεάσει τον κόσμο του Ισλάμ, της Ευρώπης και της Ρωσίας.
Οι κολοσσιαίες συνέπειες της κατάρρευσης της ΕΣΣΔ πραγματοποιούνται όσον αφορά την κατανόηση του βάθους της δυτικής εισβολής στη ζώνη ασφαλείας, που τώρα χάθηκε από τη Ρωσία.
Αυτή περιλαμβάνει την Ουκρανία, τη Λευκορωσία, τις χώρες της Βαλτικής, την Κεντρική Ασία και την Ανατολική Ευρώπη, ιδίως τη Βουλγαρία, την Πολωνία και τη Ρουμανία, καθώς και τα υπόλοιπα Βαλκάνια.
Πρόκειται για μια περιοχή από την οποία ξεκίνησαν οι δύο τελευταίοι παγκόσμιοι πόλεμοι.
Σε έναν τέτοιο πόλεμο, η Ρωσία θα περιβάλλεται από όλες τις πλευρές από εστίες επιθετικότητας και το βαλκανικό χαλιφάτο που είναι ήδη υπό κατασκευή, θα απορροφήσει εν εύθετο χρόνο μεγάλη ισχύ, ειδικά όσο η Ρωσία είναι απασχολημένη στη Συρία.
Πρόκειται για έναν νέο πόλεμο, ο οποίος σίγουρα θα εξαπολυθεί εναντίον της Ρωσίας. Γι ‘αυτό, η Δύση δημιουργεί τη δική της γεωπολιτική δομή εκεί.
Αυτός ο πόλεμος θα ξεκινήσει με τις προσπάθειες δημιουργίας του Βαλκανικού Χαλιφάτου για να φτάσει στον Καύκασο.
Στη συνέχεια, θα κυλήσει κατά μήκος της γνωστής γραμμής, ενώ οι κύριοι χορηγοί του σχεδίου αυτού θα εισέλθουν στο παιχνίδι, όταν ξεκινήσει, αλλά η αρχή του είναι αναπόφευκτη.
Για αυτό ακριβώς προετοιμάζεται η Ρωσία. Η επερχόμενη παγκόσμια σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Δεν θα πάρει αμέσως τη μορφή ανταλλαγής πυρηνικών επιθέσεων αλλά η έκβαση του πολέμου εξαρτάται από το πώς η Ρωσία θα μπορέσει να αντέξει την πρώτη φάση της εισβολής, με την διείσδυση του βαλκανικού χαλιφάτου στον Καύκασο και στην περιοχή του Βόλγα. Το δεύτερο χτύπημα θα προκύψει από την Κεντρική Ασία.
Αυτός ο παγκόσμιος πόλεμος που θα φτάσει στον Καύκασο, θα απλωθεί στην συνέχεια προς την Μόσχα.
Εκεί θα αποφασιστεί το ζήτημα της νίκης στον ερχόμενο πόλεμο όπως πάντα στην ρωσική ιστορία. Όλα όμως θα εξαρτηθούν από την ταχύτητα προσαρμογής της Ρωσίας, καταλήγει η έκθεση.
Υπενθυμίζουμε ότι μόλις σήμερα, σύμφωνα με τον αγγλικό τύπο, η αλβανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι ένας πολίτης του Κοσσυφοπεδίου συνελήφθη με την υπόνοια συμμετοχής σε τρομοκρατικές ομάδες...
Χθες Τετάρτη, ο 32χρονος ύποπτος, ο οποίος αναγνωρίστηκε ως Φ.Δ., συνελήφθη ενώ προσπαθούσε να εγκαταλείψει την Αλβανία με ψεύτικο σκοπιανό διαβατήριο από το λιμάνι της Αυλώνας.
Υπάρχει επίσης ανακοίνωση ότι η αστυνομία του Κοσσυφοπεδίου είχε εκδώσει ένα διεθνές ένταλμα σύλληψης κατηγορώντας τον ύποπτο για οργάνωση και συμμετοχή σε τρομοκρατικές ομάδες (ISIS), χωρίς να δώσει λεπτομέρειες.
Αυτό νομίζουμε ότι λέει πολλά, μιας και πρόκειται για έναν πολέμαρχο του ισλαμικού Χαλιφάτου από τους εκατοντάδες που περιδιαβαίνουν την περιοχή.
pentapostagma.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου