Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Μέσα ενημέρωσης στην Αυστραλία αναφέρουν αύξηση των θανατηφόρων καρδιακών ανακοπών....

 

Τα μέσα ενημέρωσης στην Αυστραλία αναφέρουν την ξαφνική αύξηση των θανατηφόρων καρδιακών θανάτων που σημειώθηκαν τους τελευταίους μήνες.

Αναφέρουν ότι περισσότεροι Αυστραλοί από ποτέ πεθαίνουν από....

θανατηφόρα καρδιακά επεισόδια λόγω των παρατεταμένων επιπτώσεων της πανδημίας του Covid και των επιπτώσεων του ιού στην καρδιά.

Ωστόσο, και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα μέσα ενημέρωσης υποβάθμισαν τυχόν συνδέσμους με τα πειραματικά εμβόλια Covid που πρόσφατα κατηγορήθηκαν για απροσδόκητους θανάτους.

Το InfoWars αναφέρει: Καλύπτοντας το θέμα το Σαββατοκύριακο, το 9News Queensland κατέγραψε την οδυνηρή τάση, υποστηρίζοντας ότι «η πανδημία βοήθησε στην αύξηση» του θανατηφόρου απολογισμού της καρδιακής ανακοπής.

Η Sydney Morning Herald την περασμένη εβδομάδα κάλυψε επίσης την πρόσφατη έκρηξη καρδιακής προσβολής, αναφέροντας: «Περισσότεροι από 10.200 Αυστραλοί πέθαναν από ισχαιμική καρδιακή νόσο τους πρώτους οκτώ μήνες του 2022 – δηλαδή περίπου 17 τοις εκατό υψηλότερο από ό,τι θα αναμενόταν σε ένα κανονικό έτος. ”

Η έκθεση της Herald συνεχίζει αναφέροντας γιατρούς που αποδίδουν τους θανάτους στην αύξηση των παραγόντων κινδύνου που προκαλούνται από την πανδημία και παραθέτει μια πρόσφατη μελέτη στην Αυστραλία η οποία:

«Βρέθηκαν νοσηλεία από μυοκαρδίτιδα (φλεγμονή του καρδιακού μυός) και περικαρδίτιδα (πρήξιμο της μεμβράνης που περιβάλλει την καρδιά), πνευμονική εμβολή, έμφραγμα και εγκεφαλικό επεισόδιο ήταν σημαντικά πιο συχνές μετά τον COVID-19».

Το άρθρο αναφέρει ως δευτερεύουσα σημείωση σε «σπάνιες περιπτώσεις» τα εμβόλια Covid «έχουν συνδεθεί» με μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα, αλλά στη συνέχεια απορρίπτει αμέσως κάθε πιθανή αιτία, υποστηρίζοντας ότι «η [Αυστραλιανή] Υπηρεσία Θεραπευτικών Προϊόντων λέει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι βελτιώνονται μέσα σε λίγα ημέρες.”

Εν τω μεταξύ, οι ερευνητές θεώρησαν την Αυστραλία –η οποία έχει επίσης μια πρόσφατη αύξηση της υπερβολικής θνησιμότητας– μια δοκιμαστική περίπτωση για τον υπόλοιπο κόσμο, δεδομένου ότι πάνω από το 95% του πληθυσμού είναι εμβολιασμένο και το 70% έχει ενισχυθεί.

Ένας κορυφαίος Αυστραλός καρδιολόγος προέτρεψε επίσης την κυβέρνηση να σταματήσει τις ενέσεις mRNA λόγω της σύνδεσής τους με την απότομη αύξηση των καρδιακών παθήσεων.

«Έχω δει 60-70 ασθενείς στο δικό μου ιατρείο τους τελευταίους 12 μήνες που είχαν παρόμοιες αντιδράσεις», είπε ο καρδιολόγος δρ Ρος Γουόκερ από το Σύδνεϋ στην Daily Mail τον περασμένο Νοέμβριο. «Έχω δει άλλους ανθρώπους με πόνο στο στήθος, δύσπνοια, αίσθημα παλμών».

«Αυτά τα εμβόλια mRNA είναι πολύ προφλεγμονώδη», προειδοποίησε. «Είναι πολύ σπάνιο να έχετε πλήρη μυοκαρδίτιδα όπου οι καρδιές σαν μια μεγάλη δισκέτα δεν αντλούν καλά. Αλλά έχω δει πολλούς ανθρώπους να έχουν πόνο στο στήθος, δύσπνοια, αίσθημα παλμών και η καρδιά τους φαίνεται εντάξει».

Άλλοι σημείωσαν επίσης ότι τα δεδομένα της Αυστραλίας δείχνουν ότι τα ποσοστά μόλυνσης από Covid φαίνεται να συσχετίζονται με τον αριθμό των εμβόλια που ελήφθησαν , ενώ τα ποσοστά μόλυνσης μεταξύ των μη εμβολιασμένων ατόμων φαίνεται να παρέμειναν σχετικά χαμηλά.

.https://newspunch.com/media-outlets-in-australia-report-surge-in-fatal-cardiac-arrests/


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


πηγή


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...