Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

ΠΟΠΗ ΖΩΗ : ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

 

Κύριε Κυριάκο Κων/νου Μητσοτάκη και λοιποί Οικογένεια , την τοξικότητα την έχετε στο αίμα σας .....

1. Έτος 1989 αν θυμηθούμε τι γινόταν ( Ειδικά Δικαστήρια – Υποκλοπές – Τηλεοπτικά Δικαστήρια – Σκάνδαλα και πολλά άλλα )

2. Έτος 2023 Υποκλοπές – Ειδικά Δικαστήρια – Τάχα σκευωρίες ΝΟΒΑΡΤΙΣ – Τηλεοπτικές Άδειες και πόσα ακόμη )

Εάν δε θελήσουμε να εμβαθύνουμε έστω και λίγο

1. Με την Υπόθεση ΝΟΒΑΡΤΙΣ οι ΗΠΑ κέρδισαν δισεκατομμύρια , Η Ελλάδα ΜΗΔΕΝ .

2. Κατηγορήσατε τους Δημοσιογράφους και τελικά δικαιώθηκαν πανηγυρικά .

3. Γίνεται η δίκη στο Ειδικό Δικαστήριο για το οποίο όχι μόνο δεν βγάζετε άχνα αλλά σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες η Κυβέρνηση εκτίθεται ανεπανόρθωτα .

4. Τηλεοπτικές Άδειες , μέχρι και πριν λίγες μέρες δεν βγάζατε άχνα , τωρα αρχίζετε και τραγουδάτε χωρίς η Δικαιοσύνη να βγάλει τελικό συμπέρασμα .

5. Με τις Υποκλοπές έχετε κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να θάψετε το θέμα διότι ξέρετε ότι πιαστήκατε ” ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ” και είστε άμεσα υπεύθυνοι είτε ως Πολιτικός Προιστάμενος είτε διότι ο διορισθείς προιστάμενος ήταν δικό σας .
Βγαίνει λοιπόν Ο Κύριος Κυριάκος Κων/νου Μητσοτάκης και κατηγορεί όλους τους άλλους για Τοξικότητα και πολλά άλλα δεν κάνει τον κόπο να δει τι κουβαλάει στην πλάτη του και τι αίμα τρέχει στις φλέβες του , αλλά το ίδιο ισχύει και για όλη την ” ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ” .

Κυρίες και Κύριοι της ” ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ” όποια ή όποιος σκάβει τον λάκκο των άλλων πέφτει αυτή ή αυτός πρώτος , εάν και γνωρίζετε ότι μέχρι τώρα πόσες υποθέσεις έχουν γυρίσει ΜΠΟΎΜΕΡΑΝΓΚ εσείς συνεχίζεται στον ίδιο ρυθμό προκειμένου να δείξετε άραγε τι ?

ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ .

ΠΟΠΗ ΖΩΗ


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


πηγή


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...