Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Ο πατέρας του Μασκ “τρέμει” για την ζωή του γιού του: «Πραγματικά φοβάμαι ότι μπορεί να συμβεί κάτι στον Ίλον»

 

Οπατέρας του Ίλον Μασκ φοβάται ότι «κάτι μπορεί να συμβεί» στον γιο του, υποστηρίζοντας ότι ο δισεκατομμυριούχος είναι.....

«λίγο αφελής σχετικά με τους εχθρούς που φτιάχνει» σε σχέση με τη δημοσιοποίηση των αρχείων του Twitter.

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο Μασκ πρωτοστάτησε στην κυκλοφορία αναρίθμητων εσωτερικών επικοινωνιών που αποδεικνύουν ότι ο Λευκός Οίκος, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση και οι γιγάντιες φαρμακευτικές εταιρείες συνεργάστηκαν απευθείας με την παλιά φρουρά στο Twitter για να λογοκρίνουν πληροφορίες και να απαγορεύουν εξέχοντες χρήστες.

Αν και τα κληρονομικά μέσα ενημέρωσης έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν για να αγνοήσουν τις αποκαλύψεις βόμβας, τα αρχεία του Twitter έχουν φέρει ωστόσο σε δύσκολη θέση πολλά ισχυρά άτομα.

Ο συνταξιούχος μηχανικός Έρολ Μασκ είπε στην εφημερίδα Sun ότι πιστεύει ότι ο γιος του είναι μάλλον επικίνδυνος για την πιθανή αντίδραση που μπορεί να λάβει για την αποκάλυψη του κατεστημένου.

«Πραγματικά φοβάμαι ότι κάτι μπορεί να συμβεί στον Έλον, παρόλο που έχει περίπου 100 φύλακες γύρω του», προειδοποίησε ο Έρολ, σημειώνοντας ότι ο γιος του ήταν «λίγο αφελής σχετικά με τους εχθρούς που κάνει, ειδικά με τα Αρχεία του Twitter. ”

Φαίνεται ότι το συναίσθμα είναι πολύ αμοιβαίο, με τον Έλον Μασκ να φοβάται ότι κάποιος μπορεί να προσπαθήσει να βλάψει ή να απαγάγει τον πατέρα του ως εκδίκηση για τις πολιτικές του θέσεις.

Ο νεότερος Μασκ «αποφάσισε, μετά τις πρόσφατες απειλές εναντίον του, ότι χρειάζομαι προστασία και εγώ», είπε ο Έρολ στη Sun, αποκαλύπτοντας ότι το σπίτι του έχει υποβληθεί σε αναβάθμιση συστήματος ασφαλείας «πρώτης τάξεως».

Έχοντας διαρρήξει το σπίτι του τέσσερις φορές μόνο τον περασμένο χρόνο, το ακίνητο είναι πλέον «απόλυτα ασφαλές», με έναν ηλεκτρικό φράκτη, εννέα κάμερες ασφαλείας που κινούνται όλο το 24ωρο, στις οποίες ο Musk μπορεί να έχει πρόσβαση από το τηλέφωνό του, καθώς και «γύρω από το – παρακολούθηση ρολογιού από φρουρούς που είναι οπλισμένοι μέχρι τα δόντια.»

«Αν απαγάγουν έναν από εμάς, θα είναι τα γρηγορότερα 20 εκατομμύρια δολάρια που έχει κερδίσει ποτέ κάποιος στη ζωή του», είπε ο 76χρονος, ο οποίος στο παρελθόν πυροβόλησε τρεις ένοπλους εισβολείς στο σπίτι το 1998.

«Ο κίνδυνος να συμβεί κάτι κακό ή κυριολεκτικά ακόμη και να με πυροβολήσουν είναι πολύ σημαντικός», είπε ο Έρολ, προσθέτοντας, «Δεν είναι τόσο δύσκολο να με σκοτώσεις αν κάποιος το ήθελε, οπότε ελπίζουμε να μην το κάνει».

Όπως τονίσαμε προηγουμένως, τον περασμένο μήνα ο Μασκ αποκάλυψε ότι αύξησε την προσωπική του ασφάλεια μετά την κυκλοφορία της πρώτης απόρριψης των «αρχείων του Twitter».

«Ο κίνδυνος να μου συμβεί κάτι είναι πολύ σημαντικός», είπε ο δισεκατομμυριούχος.

pentapostagma.gr


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


πηγή


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...