Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Είναι η βιομετρική ταυτότητα προάγγελος του χαράγματος; Λόγια αγίων…

 

+ π. Σάββας Αχιλλέως(1930 – 2016)

Ο Αντίχριστος θα πάρει την καθέδρα της υγείας…  Είναι μια γρίπη που θα έρθει.  Θα μοιάζει με γρίπη.  Μια κατασκευασμένη ασθένεια. Συνιστάται η αποφυγή κάθε είδους....

εμβολιασμού.  Όσοι δεν εμβολιαστούν θα απομονώνονται…”  (Ειπώθηκαν το 2012)

———-

[ΠΡΩΤΑ θα καθιερωθεί ο αριθμός χξς’= 666 [QRcode] και μετά το όνομα του Αντιχρίστου όταν θα εμφανιστεί.

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΚΥΡΑ.

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ.]

Άγιος Εφραίμ ο Σύρος:

«Τοιοῦτον γὰρ τρόπον σκευάζει ὁ τύραννος, ἵνα πάντες τὴν σφραγῖδα τοῦ θηρίου βαστάζωσιν, ὅταν ἔλθῃ ἀπατῆσαι τὰ σύμπαντα, ἐν τῷ καιρῷ τῷ ἰδίῳ, ἐν σημείοις, εἰς τὸ πλήρωμα τῶν καιρῶν·»

[Δηλαδή ΠΡΙΝ εμφανιστεί θα βαστάζουμε ΗΔΗ την σφραγίδα του!!!]

Χαρακτηριστικά χαράγματος:

Ο Άγιος Αρέθας επίσκοπος Καισαρείας και διάδοχος του Μ.Βασιλείου στον επισκοπικό θρόνο στο έργο του «Εξήγησις της Ιεράς Αποκαλύψεως PG 106» αναφέρει:

«Το χάραγμα θα δοθεί σαν ψήφος εντριβή και εγνωσμένη ανθρώποις».

Στα χρόνια του Αγίου Αρέθα οι άνθρωποι ψήφιζαν γράφοντας το όνομα του υποψηφίου που προτιμούσαν σε κάποιο πλακίδιο σε μέγεθος τραπουλόχαρτου = «ψήφον» (εξ ου και η λέξη ψηφιδωτόν=μικρό πλακίδιο) και μετά το έριχναν στην κάλπη… Η λέξη εντριβής -του εντριβούς, σημαίνει κάτι που είναι καθημερινής χρήσης. Βλέπουμε λοιπόν ότι το χάραγμα ΑΡΧΙΚΑ θα δοθεί με την μορφή πλακιδίου (κάρτας) καθημερινής χρήσης.

Το χάραγμα είναι αισθητή αναγνωpίσιμη σφραγίδα, γνώρισμα ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑΣ. Είναι χάραγμα ορατό μετρούμενον στατιστικώς (Αποκ. 13, 16-18. Ανδρέας P.G. 106, 340 ΑΒ. Αρέθας P.G. 106, 681Α).

Θα χαράσσεται ΟΡΑΤΑ[1] αντί του Σταυρού καί του Βαπτίσματος (Ιππόλυτος. ΒΕΠ. 6, 200. 283, 289). Το χάραγμα είναι σφραγίδα αναγνωρίσιμη ΚΑΙ εξ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ[2][π.χ. bluetooth; “δορυφόρο”…;]

(Ιππόλυτος, ΒΕΠ. 6, 289. Εφραίμ Σύρος, Τόμος Δ. σελ. 123). Θα χαράσσεται *ΚΑΙ* στο ΣΩΜΑ[3], στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο (Αποκ. 13, 16).

Θα διαχωρίζει σφραγισμένους απο ασφράγιστους (Αποκ. 13, 17. Ανδρέας P.G. 106. 277C. Αρέθας, P.G. 106. 604C. Ιππόλυτος, ΒΕΠ. 6. 289). ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ είναι γνώρισμα ΕΜΠΟΡΕΥΤΕΟΥ, ΦΕΡΟΜΕΝΟΝ, καί ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΜΕΝΟΝ [σας θυμίζει κάτι…?] «και ίνα μη τις δύνηται αγοράσαι ή πωλήσαι ει μη ο έχων το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού.» (Αποκ. 13, 17. Ανδρέας. P.G. 106, 340 ΑΒ. Αρέθας, P.G. 106, 680C. Ιππόλυτος, P.G. 10, 930Α. ΒΕΠ. 6, 289).

Το «όνομα» καί «αριθμός του όνόματος» έχουν την αυτήν πρακτικήν κυριολεκτική λειτουργία του χάραγματος, είναι σφραγίδα-χάραγμα του Αντιχρίστου καί «γνώρισμα του έμπορευτέου καί μή» (Αρέθας, P.G. 106. 680C).

———

[Αλλά και ΠΡΙΝ ακόμα την “τεχνική” αυτή πλευρά τού σφραγίσματος, θα έχει προηγηθεί το πνευματικό σφράγισμα εξαιτίας της “αποστασίας” του ανθρώπου]:

Άγιος Ιωάννης της Κροστάνδης.

«Όποιος υποστηρίζει ένα αντίχριστο σύστημα συντασσόμενος μαζί του, αυτοπροσδιοριζόμενος πλέον μέσα από αυτό…θεωρείται ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟΣ, ΑΣΧΕΤΩΣ αν δεν έχει λάβει το ΤΕΛΙΚΟ σφράγισμα»

+ Αρχιμανδρίτης Ιωάννης Κρεστιάνκιν της Μονής των Σπηλαίων του Πσκώφ (1910 – 2006).

«Τη σφραγίδα θα μπορέσουν να τη βάλουν μόνο σε αυτόν, που αμετανόητα ζούσε μέσα στην αμαρτία και που έχει αποκοπεί με τη ζωή του από τον Κύριο. ΠΡΙΝ τη σφραγίδα του αντιχρίστου θα έχει σφραγιστεί ο νους με την αμαρτία».

Ἅγιος Ἰγνάτιος Μπριαντσιανίνωφ.

«Όποιος λόγῳ δομῆς τῆς σκέψης του ἀρνεῖται τὸν Χριστό, αὐτός, ἀκριβῶς λόγῳ τῆς δομῆς τῆς σκέψης του, εἶναι ἕτοιμος νὰ δεχθῇ καὶ ΘΑ δεχθῇ τὸν ἀντίχριστο». «Όποιος δεν δέχτηκε μέσα του τη βασιλεία του Θεού δεν μπορεί να αναγνωρίσει τον αντίχριστο. Μ’ έναν ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ για τον ίδιο τρόπο, ΑΝΕΠΙΓΝΩΣΤΑ, θα γίνει σίγουρα οπαδός του».

———-

Αποκ. ιστ'(16)

«(…)και εγένετο ΕΛΚΟΣ ΚΑΚΟΝ και πονηρόν επί τους ανθρώπους τους ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ του θηρίου και τους ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝΤΑΣ τη εικόνι αυτού. (…) (…)ΚΑΙ ΕΒΛΑΣΦΗΜΗΣΑΝ τον Θεόν του ουρανού εκ των πόνων αυτών και εκ των ΕΛΚΩΝ αυτών, ΚΑΙ ΟΥ ΜΕΤΕΝΟΗΣΑΝ εκ των έργων αυτών. (…)»

[Βλέπετε εσείς καμιά μετάνοια… ; Οχι μόνο δεν μετανοούν, αλλά «βγαίνουν» και από πάνω…]

«Παλιά, όταν γινόταν ένας πόλεμος, βρισκόταν σε άμυνα κανείς και πήγαινε να αγωνισθεί, να πολεμήσει, για να υπερασπισθεί την Πατρίδα του, το έθνος του. Τώρα δεν πάμε να υπερασπίσουμε την Πατρίδα μας ή να αγωνισθούμε, για να μη μας κάψουν οι βάρβαροι τα σπίτια μας ή να μη μας πάρουν την αδελφή μας και την ατιμάσουν, ούτε πάμε για ένα έθνος ή για μια ιδεολογία. Τώρα πάμε ή για τον Χριστό ή για τον διάβολο. Είναι καθαρό μέτωπο».

«Στην Κατοχή γινόσουν ήρωας, γιατί δεν χαιρετούσες ένα Γερμανό. Τώρα γίνεσαι ήρωας, γιατί δε χαιρετάς το διάβολο».

«Πάντως θα δούμε φοβερά γεγονότα. Θα δοθούν πνευματικές μάχες. Οι Άγιοι θα αγιασθούν περισσότερο και οι ΡΥΠΑΡΟΙ θα γίνουν ΡΥΠΑΡΟΤΕΡΟΙ».

Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτου,

«Με πόνο και αγάπη για το σύγχρονο άνθρωπο» – Λόγοι Α΄, Ιερό Ησυχαστήριο «Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος». Σουρωτή Θεσσαλονίκης, 2002 __________

balsamopsyxhs.gr

Σχόλιο ιστολογίου:

Το παραπάνω κείμενο με λόγια αγίων και γερόντων σχετικά με το χάραγμα μου το έστειλε ο αναγνώστης Κ. Α. από τη Δράμα. Τον ευχαριστώ ιδιαιτέρως και ομολογώ, ότι δε γνώριζα όλα όσα αναφέρει. Θεωρώ, ότι είναι πολύ ωφέλιμο για όλους μας να το διαβάσουμε, επειδή εξηγεί πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι και αυτή η βιομετρική ταυτότητα δεν είναι καθόλου αθώα, όπως πολλοί ισχυρίζονται, αλλά αποτελεί τον προάγγελο του τελικού χαράγματος. ΄Αλλωστε αυτό μας έχουν πει και άλλοι γέροντες: η Γερόντισσα Λαμπρινή, ο Παπαγιάννης Καλαϊδης κ.ά.

Εφιστώ επίσης την προσοχή στους Κυπρίους αδελφούς μας, οι οποίοι εξ όσων μου λέει άλλος αναγνώστης από το μαρτυρικό νησί, αν και αντιστάθηκαν στο σκεύασμα – δηλητήριο, προφανώς δεν αντιλαμβάνονται, ότι και η ταυτότητα αυτή αποτελεί άρνηση Χριστού και τους δένει στο άρμα του του Αντιχρίστου και τρέχουν να την παραλάβουν. 


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


πηγή


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...