Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022

Zero Hedge : Παρακολουθήστε: Ο Fauci διατάσσει ότι τα παιδιά κάτω των τεσσάρων θα κάνουν τρία εμβόλια για τον COVID...

 

BY TYLER DURDEN

Συντάχθηκε από τον Steve Watson μέσω του Summit News,

Εμφανιζόμενος κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης του Τύπου του Λευκού Οίκου την Τετάρτη, ο Anthony Fauci αποφάσισε ότι τα παιδιά κάτω των τεσσάρων ετών θα...

υποβληθούν τελικά σε “σχήμα τριών δόσεων” εμβολίων COVID.

“Η δόση και το σχήμα για τα παιδιά 6 μηνών έως 24 μηνών λειτούργησαν καλά, αλλά αποδείχθηκε ότι η άλλη ομάδα από 24 μηνών έως 4 ετών δεν έφτασε ακόμη στο επίπεδο της μη κατωτερότητας, οπότε οι μελέτες συνεχίζονται”, σημείωσε ο Fauci.

Και πρόσθεσε: “Φαίνεται ότι θα πρόκειται για σχήμα τριών δόσεων. Δεν νομίζω ότι μπορούμε να προβλέψουμε πότε θα δούμε μια EUA [Άδεια Έκτακτης Χρήσης] με αυτό”.

Είπε στους δημοσιογράφους ότι δεν μπορούσε να δώσει ακριβές χρονοδιάγραμμα για το πότε θα συμβεί αυτό, αλλά ήταν ανένδοτος ότι θα συμβεί.

“Πρέπει να κάνουμε υπομονή”, είπε και πρόσθεσε: “Γι’ αυτό λειτουργεί το σύστημα. Ο FDA είναι πολύ σχολαστικός στην ικανότητά του και στην προσπάθειά του να διασφαλίσει ότι, πριν εγκριθεί κάτι για οποιαδήποτε ηλικία, και ειδικά για τα παιδιά … ότι θα είναι ασφαλές και ότι θα είναι αποτελεσματικό”.

Παρακολουθήστε:

Την περασμένη εβδομάδα, ο Fauci πρότεινε ότι θέλει να δει τον FDA να εγκρίνει τα εμβόλια για τα νήπια εντός ενός μηνός.

“Η ελπίδα μου είναι ότι θα γίνει μέσα στον επόμενο μήνα περίπου και όχι πολύ αργότερα, αλλά δεν μπορώ να το εγγυηθώ αυτό”, δήλωσε ο Fauci κατά τη διάρκεια συνέντευξης.

“Δεν μπορώ να μαντέψω το FDA. Θα πρέπει να το αφήσω σε αυτούς”, πρόσθεσε.

Ωστόσο, μετά τη συνέντευξη, ο Fauci έστειλε στο CNBC μια δήλωση “διευκρινίζοντας ότι δεν συμμετέχει στη διαδικασία λήψης αποφάσεων στον FDA και δεν γνώριζε πότε ο οργανισμός θα εγκρίνει τις ενέσεις”.

“Δεν ήθελα καθόλου να υπονοήσω ότι η έγκριση θα έρθει μέσα σε ένα μήνα”, δήλωσε ο Fauci, προσθέτοντας: “Εννοούσα ότι δεν ξέρουμε … Δεν εμπλέκομαι σε αυτή την απόφαση”.

Τα στοιχεία του CDC έχουν δείξει ότι τα παιδιά αποτελούν λιγότερο από το 0,1% των θανάτων από το Covid από την έναρξη της πανδημίας τον Μάρτιο του 2020.

Πηγή

Μέχρι σήμερα, 259 από τους περίπου 860.000 καταγεγραμμένους θανάτους από το Covid στις ΗΠΑ αφορούν παιδιά κάτω των πέντε ετών.

Μια μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Γιούτα τον περασμένο Οκτώβριο (πριν από το Omicron) διαπίστωσε ότι ακριβώς το 50% των παιδιών που προσβάλλονται από τον ιό έχουν ασυμπτωματικές περιπτώσεις.

Η επικεφαλής επιστήμονας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Soumya Swaminathan δήλωσε προηγουμένως ότι ο οργανισμός δεν θεωρεί απαραίτητο για τα υγιή παιδιά να κάνουν αναμνηστικά εμβόλια για τον ιό Covid.

“Ο στόχος είναι να προστατεύσουμε τους πιο ευάλωτους, να προστατεύσουμε εκείνους που διατρέχουν τον υψηλότερο κίνδυνο σοβαρής νόσου και θανάτου, αυτοί είναι ο ηλικιωμένος πληθυσμός μας, οι ανοσοκατεσταλμένοι με υποκείμενες παθήσεις και επίσης οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης”, δήλωσε ο Swaminathan την περασμένη εβδομάδα.

zerohedge.com


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


πηγή


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...