Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022

Παρακολουθήστε: Fauci δηλώνει ότι είναι “απολύτως πιθανό” να χρειαστεί ένα τέταρτο ενισχυτικό εμβόλιο...

 

BY TYLER DURDEN

Συντάχθηκε από τον Steve Watson μέσω του Summit News,

Εμφανιζόμενος στην εκπομπή This Week του ABC την Κυριακή, ο Anthony Fauci δήλωσε ότι είναι...

“απολύτως πιθανό” ότι ένα τέταρτο αναμνηστικό εμβόλιο θα χρειαστεί σύντομα από όλους τους Αμερικανούς που επιθυμούν να θεωρούνται “πλήρως εμβολιασμένοι”.

“Ίσως χρειαστεί να ενισχύσουμε ξανά. Αυτό είναι απολύτως πιθανό”, δήλωσε ο Faiuci, προσθέτοντας: “Πριν πάρουμε αυτή την απόφαση για άλλη μια ενίσχυση, θέλουμε να καθορίσουμε με σαφήνεια ποια είναι η διάρκεια της προστασίας αυτής της τακτικής ενίσχυσης”.

Παρακολουθήστε:

Τα σχόλια του Fauci έρχονται λίγες ώρες αφότου η επικεφαλής του CDC Rochelle Walensky ανακοίνωσε την επικαιροποίηση του ορισμού του “πλήρως εμβολιασμένου”.

“Αυτό που πραγματικά προσπαθούμε να κάνουμε είναι να αλλάξουμε τη γλώσσα για να διασφαλίσουμε ότι όλοι είναι ενημερωμένοι με τα εμβόλια Covid-19 και ότι προσωπικά θα μπορούσαν να είναι με βάση το πότε έκαναν το τελευταίο τους εμβόλιο”, δήλωσε η Walensky την Παρασκευή.

Και πρόσθεσε: “Έτσι, είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή να αλλάξουμε τη γλώσσα μας, θέλουμε πραγματικά να βεβαιωθούμε ότι οι άνθρωποι είναι ενημερωμένοι. Αυτό σημαίνει ότι αν πήρατε πρόσφατα τη δεύτερη δόση σας, δεν είστε επιλέξιμοι για αναμνηστική δόση, είστε ενημερωμένοι. Εάν είστε επιλέξιμοι για αναμνηστική δόση και δεν την έχετε κάνει, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ και πρέπει να κάνετε την αναμνηστική σας δόση για να είστε ενημερωμένοι”.

Παρακολουθήστε:

Σύμφωνα με έρευνα του Economist/YouGov που δημοσιεύθηκε την περασμένη εβδομάδα, σχεδόν το ένα τρίτο των Αμερικανών (31%) δηλώνει ότι δεν έχει κάνει εμβόλιο COVID, ενώ το 64% αυτών των ανθρώπων δηλώνει ότι δεν σκοπεύει να κάνει κανένα από τα δύο εμβόλια και μόλις το 20% σημειώνει ότι “μπορεί” να κάνει ένα στο μέλλον.

Το Ισραήλ έχει θεσπίσει ένα τέταρτο αναμνηστικό εμβόλιο και μόλις έγινε η πρώτη χώρα στον κόσμο σε νέες μολύνσεις από κοροναϊό ανά κάτοικο.

zerohedge.com


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


πηγή


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...