Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022

Zero Hedge : Γιατρός από τη Φλόριντα: Οικογένειες διοχετεύουν ιβερμεκτίνη σε αγαπημένα τους πρόσωπα στα νοσοκομεία με COVID-19, Δείτε τη βελτίωση...


 BY TYLER DURDEN

Συντάχθηκε από τη Nanette Holt μέσω της εφημερίδας The Epoch Times (η έμφαση δική μας),

Ένας γιατρός από τη Φλόριντα λέει ότι οι οικογένειες των αγαπημένων τους προσώπων που νοσηλεύονται με COVID-19 καταφεύγουν σε απελπισμένα μέτρα όταν οι εγκεκριμένες θεραπείες έχουν αποτύχει....

Φωτογραφία αρχείου: Συσκευασία δισκίων ιβερμεκτίνης. (Natasha Holt/The Epoch Times)

Και όταν δεν είναι πολύ αργά, κάποιοι έχουν δει τεράστια επιτυχία με το να διοχετεύουν κρυφά στους ασθενείς φάρμακα που απαγορεύονται από τα νοσοκομεία, λέει ο Eduardo Balbona, ανεξάρτητος παθολόγος στο Τζάκσονβιλ.

Έχει βοηθήσει δεκάδες βαριά ασθενείς να αναρρώσουν χρησιμοποιώντας ιβερμεκτίνη και άλλα φάρμακα και συμπληρώματα που δεν έχουν εγκριθεί επίσημα για τη θεραπεία του COVID-19, λέει.

Τα νοσοκομεία λαμβάνουν πληρωμές από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση για τη θεραπεία ασθενών με COVID-19. Αλλά οι πληρωμές αυτές συνδέονται με τη χρήση εγκεκριμένων θεραπειών μόνο, όπως περιγράφεται στο νόμο CARES. Όταν δεν απομένει τίποτα να δοκιμάσουν βάσει αυτών των πρωτοκόλλων, οι οικογένειες φυσικά ερευνούν εναλλακτικές λύσεις, λέει ο Balbona, μαθαίνοντας συχνά για θεραπείες που διαφημίζονται από ανεξάρτητους γιατρούς σε όλη τη χώρα.

Ελπίζοντας να δοκιμάσουν οτιδήποτε μπορεί να λειτουργήσει, οικογένειες σε όλη τη χώρα έχουν καταθέσει αγωγές ζητώντας από τους δικαστές να παρέμβουν.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι δικαστές διέταξαν τα νοσοκομεία να επιτρέψουν τη χρήση άλλων θεραπειών, όπως η ιβερμεκτίνη. Ορισμένοι από αυτούς τους βαριά άρρωστους ασθενείς έχουν αναρρώσει. Σε άλλες περιπτώσεις, οι δικαστές τάχθηκαν υπέρ των νοσοκομείων και απέρριψαν τα αιτήματα των οικογενειών να δοκιμάσουν.

Εν τω μεταξύ, ανεξάρτητοι γιατροί όπως ο Balbona παρακολουθούν αβοήθητοι, νιώθοντας ότι όταν οι οικογένειες το ζητούν, θα πρέπει να τους επιτρέπεται να δοκιμάζουν φάρμακα που πιστεύουν ότι μπορούν να επαναφέρουν τους βαρέως πάσχοντες ασθενείς. Αλλά οι ανεξάρτητοι γιατροί έχουν συχνά περιορισμένα προνόμια στα νοσοκομεία και μπορεί να τους απαγορευτεί να βλέπουν τους δικούς τους ασθενείς σε ορισμένα νοσοκομεία.

Αυτό συνέβη πρόσφατα με τον Balbona, με τον οποίο επικοινώνησε μια ανήσυχη σύζυγος αφού διάβασε στην εφημερίδα The Epoch Times για τη συμμετοχή του στη δίκη μιας άλλης οικογένειας που ζητούσε να δοκιμάσει τις συστάσεις του.

Με βάση τα όσα του είπε η γυναίκα, ο Balbona δήλωσε ότι αισθάνθηκε έντονα ότι ο σύζυγός της θα μπορούσε να αναρρώσει εάν αντιμετωπιζόταν με το σχήμα που συνταγογραφεί για τους βαριά πάσχοντες ασθενείς με COVID-19. Το θεραπευτικό πρωτόκολλο που ακολουθεί, με μικρές τροποποιήσεις ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ασθενούς, αναπτύχθηκε από την Front Line COVID-19 Critical Care Alliance.

“Ο σύζυγος ήταν πολύ άρρωστος”, δήλωσε ο Balbona. “Είναι γύρω στα 50, ένας μεγαλόσωμος και δυνατός άντρας. Μου τηλεφώνησε απελπισμένη επειδή του έδωσαν remdesivir [στο νοσοκομείο] και τους ανάγκασε να το σταματήσουν και άρχισε να χειροτερεύει όλο και περισσότερο. Και οι ανάγκες του σε οξυγόνο αυξήθηκαν”.

Μέχρι τη στιγμή που κάλεσε τον Balbona για βοήθεια, ο σύζυγός της χρειαζόταν 60 λίτρα οξυγόνου ανά λεπτό. Αυτό είναι πολύ υψηλό για να το διαχειριστεί στο σπίτι, ακόμη και με νοικιασμένο ιατρικό εξοπλισμό, δήλωσε ο Balbona.

“Εάν μπορείτε να τους κατεβάσετε στα 40 ή 50 [λίτρα ανά λεπτό], μπορείτε να κάνετε οξυγόνο υψηλής ροής σε αυτό το επίπεδο”, δήλωσε ο Balbona στους Epoch Times. “Αυτό είναι πολύ οξυγόνο”.

Είπε ότι υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει αν ο σύζυγός της βελτιωθεί αρκετά ώστε να πάει στο σπίτι του. Και τότε θα αναλάμβανε τη διαχείριση της φροντίδας του. Εν τω μεταξύ, είπε, της έδωσε συνταγές, ώστε να μπορεί να συλλέγει τα φάρμακα που θα χρειαζόταν στο σπίτι. Αυτό έγινε Παρασκευή.

Αργότερα έμαθε ότι είχε εκτελέσει τις συνταγές, πήγε τα φάρμακα στο νοσοκομείο και τα έδωσε στον σύζυγό της. Μέχρι την Τρίτη, ο άνδρας είχε πάρει εξιτήριο και ακολουθούσε πλήρως το πρωτόκολλο που είχε συνταγογραφήσει ο Balbona. Λίγες μέρες αργότερα, έπαψε να παίρνει οξυγόνο. Τώρα, αναρρώνει, δήλωσε η Balbona. Αλλά φοβούνται να μοιραστούν τα καλά τους νέα δημοσίως.

Ένας ιατρικός εργαζόμενος περιθάλπει έναν ασθενή χωρίς Covid-19 στην πτέρυγα εντατικής θεραπείας στο UMass Memorial Medical Center στο Worcester της Μασαχουσέτης στις 4 Ιανουαρίου 2022. (JOSEPH PREZIOSO/AFP via Getty Images)

“Οι άνθρωποι που έβαλαν κρυφά την ιβερμεκτίνη… φοβούνται μέχρι θανάτου”, δήλωσε ο Balbona. “Είναι σίγουρη ότι η κυβέρνηση θα ανακαλύψει ποια είναι” και ενδεχομένως θα τη συλλάβει για χορήγηση φαρμάκων που δεν έχουν εγκριθεί από το νοσοκομείο.

Είπε ότι του είπε: “Εγώ το έκανα. Ήξερα ότι ήταν λάθος. Δεν ξέρω ποιες είναι οι ποινές. Τι θα μπορούσαν να μου κάνουν;”

Και αυτό είναι το πραγματικό έγκλημα, πιστεύει ο Balbona.

Στο Νιου Χαμσάιρ, οι νομοθέτες εξετάζουν τώρα νομοθεσία που θα καταστήσει την πολιτεία την πρώτη στη χώρα που θα διαθέσει την ιβερμεκτίνη ως μη συνταγογραφούμενο φάρμακο και θα την εγκρίνει ως προστατευόμενη θεραπεία για το COVID-19. Παρόμοια νομοσχέδια σε τρεις άλλες πολιτείες έχουν αποτύχει.

Η υποστηρίκτρια του νομοσχεδίου, η βουλευτής Leah Cushman (R) είναι νοσηλεύτρια, η οποία δήλωσε στους Epoch Times: “Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα σωθούν ζωές αν η ιβερμεκτίνη ανθρώπινου βαθμού ήταν διαθέσιμη στους ασθενείς με COVID”.

Δύο γιατροί κατέθεσαν σχετικά με το προτεινόμενο νομοσχέδιό της, προειδοποιώντας ότι η νομοθεσία θα μπορούσε να οδηγήσει σε επικίνδυνες παρενέργειες για τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν το φάρμακο. Αλλά η Cushman πιστεύει ότι θα έχει τις ψήφους για να συνεχίσει να κινείται το νομοσχέδιο προς την κατεύθυνση να γίνει νόμος.

Ο Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) δεν έχει εγκρίνει τη χρήση της ιβερμεκτίνης ως θεραπεία για το COVID-19, αν και το φάρμακο χρησιμοποιείται στον άνθρωπο για τη θεραπεία διαφόρων παθήσεων.

Μια ιστοσελίδα του FDA που προειδοποιεί κατά της χρήσης της ιβερμεκτίνης για το COVID-19 αναφέρει επίσης ότι βρίσκονται σε εξέλιξη κλινικές δοκιμές που τη διερευνούν ως θεραπεία.

Ο FDA δεν έχει απαντήσει σε αίτημα του Freedom of Information Act (FOIA) που ζητούσε λεπτομέρειες σχετικά με τυχόν αναφορές παρενεργειών που σχετίζονται με τη χρήση της ιβερμεκτίνης – σκευάσματα για ζώα και ανθρώπους – για τη θεραπεία του COVID-19. Ο οργανισμός δεν έχει επίσης απαντήσει σε αίτημα FOIA για λεπτομέρειες σχετικά με τις κλινικές δοκιμές και πότε το φάρμακο θα μπορούσε να φτάσει στο στάδιο όπου θα μπορούσε να επιτραπεί η χρήση του βάσει του νόμου “Right To Try Act“.

Μελέτες σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα της χρήσης της ιβερμεκτίνης στη θεραπεία του COVID-19 έχουν οδηγήσει στο σύνολο ή σε μέρος 22 χωρών να εγκρίνουν τη χρήση της. Αλλά στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι γιατροί που βασίζονται σε πληρωμές από τα Centers for Medicare & Medicaid Services δεν επιτρέπεται να το χρησιμοποιούν.

Όταν ο Balbona έμαθε για την προτεινόμενη νομοθεσία, τηλεφώνησε αμέσως σε δύο πολιτειακούς γερουσιαστές και σε δύο δικηγόρους που είναι ασθενείς, προτείνοντάς τους να προτείνουν παρόμοια νομοθεσία στη Φλόριντα. Οι νομοθέτες της Φλόριντα συνεδριάζουν επί του παρόντος στο Ταλαχάσι μέχρι τις 11 Μαρτίου.

“Αν μπορέσουμε να πετύχουμε νομοθεσία που να λέει: “Αφήστε τον γιατρό να κάνει αυτό που νομίζει ότι είναι καλύτερο”, νομίζω ότι αυτό θα ήταν θαυμάσιο”, δήλωσε ο Balbona. “Αν το New Hampshire μπορεί να το κάνει αυτό, γιατί όχι και εμείς;”

Η Alice Giordano συνέβαλε σε αυτό το ρεπορτάζ.

zerohedge.com


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


πηγή


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...