Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Οι αυτόχειρες των Ελληνικών Hoaxes – Όταν τελειώσουμε με τη νεκροψία στον Μιχάλη Βραχάλη, θα τα πούμε με τους συνεργούς της εγκληματικής οργάνωσης…

 

Χθες, η συμμορία των Ελληνικών Hoaxes “θυμήθηκε» ότι πριν από …17 μέρες, δημοσίευσή μου για την εγκληματική αντιμετώπιση ασθενούς ήταν …

fake news.

Αυτή ήταν και η ΜΟΝΑΔΙΚΗ φορά που τόλμησαν να βρωμίσουν δημοσίευσή μου για νοσοκομείο. Μετά από 14 μήνες άπειρων δημοσιεύσεων, στις οποίες αποκαλώ δολοφόνους γιατρούς και νοσηλευτές σε 70 νοσοκομεία, δημοσιεύσεων στις οποίες παραθέτω αναλυτικές περιγραφές της εφαρμογής του πρωτοκόλλου του θανάτου, στοιχεία και αναλύσεις από ιατρικούς φακέλους και νεκροψίες.

Τα έχουν διαβάσει, από την πρώτη λέξη μέχρι την τελευταία, ΟΛΑ. Και δεν κατάφεραν ΟΥΤΕ αυτοί να αμφισβητήσουν ΟΥΤΕ μία λέξη.

Και έρχονται τώρα οι ανόητοι, με την προσφιλή σ´ αυτούς μέθοδο της διαστρέβλωσης του περιεχομένου των κειμένων που βρωμίζουν, να επιβεβαιώσουν αυτό ακριβώς:

Ότι τα έχουν διαβάσει όλα !!

Και έτσι, ομολογούν ευθέως πλέον ότι ΟΛΕΣ οι προηγούμενες (και οι επόμενες) δημοσιεύσεις μου, ήταν ΑΠΟΛΥΤΩΣ αληθείς, και με τη δική τους βούλα !!

Πόσο ανόητοι…

Αλλά και εντός της ίδιας αυτής της δημοσίευσης, το ΙΔΙΟ ακριβώς πετυχαίνουν !!

Οι άθλιοι της παρέας του Δημήτρη Αλικάκου, με τις πολλές …ομοιότητες της δράσης της με αυτή των ελεεινών ομάδων «ΜΠΕΕ Μεγάλο Πρόβατο Είσαι Έλληνα», εκεί στο αρχοντικό του φίλου μου του Σταμάτη, και «ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ», της παρέας της Αλίκης στη χώρα των θαυμάτων («Δημήτρης Παπαντωνίου»: Δημήτρη θα τον λέω και εγώ), του “Rasputin Smith” (Αυτόν θα τον λέω Θανάση), της «Ιωσηφίνας Βοναπάρτη» (Πώς να τη λέω αυτή… Ας τη λέω Δυστυχία…), προσπάθησαν να δείξουν στην εγκληματική οργάνωση ότι είναι ακόμα χρήσιμοι και …έσπασαν τα μούτρα τους.

Η …ειδική επί των εμβολίων Ευτυχία Νάτση, πήρε φόρα και έριξε όλη τη συμμορία στα βράχια.

Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος, τα κάνει όμως αυτά ο κόβιντ…

Θα τα πούμε αργότερα, γκεμπελίσκοι του διαδικτύου…

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

πηγή

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...