Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ !! ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΗ FACEBOOK ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑ 30 ΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ !!

 

Ήταν μάλλον αναμενόμενο. Μία μέρα πριν την επίδοση της πυρηνικής βόμβας στα θεμέλια των δολοφονικών εμβολίων, με την επιστημονική τεκμηρίωση του δολοφονικού μηχανισμού τους, η εγκληματική οργάνωση, συνεργοί της οποίας είναι, βεβαίως, τα φασισταριά της Facebook, στο Δουβλίνο και εδώ, προσπαθεί να περιορίσει το κακό γι αυτήν.

Είναι πολύ αργά….

Το τσουνάμι των φριχτών αποκαλύψεων που θα τη συντρίψει, δεν ανακόπτεται πια. Εδώ, στο MAΚΕΛΕΙΟ, στην εφημερίδα και στο site, όπου έχω το δικό μου banner, αλλά ακόμα και το MeWe, στο οποίο δημιουργώ ρεκόρ φίλων για τα δεδομένα του κοινωνικού αυτού μέσου δικτύωσης, η ομάδα στο Viber με τον Δημήτρη Ποντίκα, που πλησιάζει τα 25.000 μέλη, έχουν εξασφαλίσει στις δημοσιεύσεις μου τη μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα που είχαν ποτέ, ακόμη και όταν είχα 150.000 φίλους και ακόλουθους στο facebook, οπότε οι εντολοδόχοι των δολοφόνων μου έκλεισαν οριστικά τον λογαριασμό.

Στην τελευταία ανάρτηση, οι χιλιάδες ακόλουθοι του λογαριασμού της Μαριάννας (έχουν ξεπεράσει πλέον τους 50.000) πήραν μερικές μικρές γεύσεις του κόλαφου που θα ακολουθήσει αύριο. Η φωτογραφία του Γιόζεφ Μένγκελε συνόδευε την ανάρτηση αυτή, και ο λόγος προφανής. Μία από τις φριχτότερες μορφές της παγκόσμιας ιστορίας. Της ιστορίας, όμως. Είναι ένα ιστορικό πρόσωπο. Με ποια λογική “τιμωρεί” η Facebook την δημοσίευση της φωτογραφίας ενός ιστορικού προσώπου;

Καμία λογική. Δηλαδή, καμία σοβαρή λογική. Γιατί λογική έχει. Αυτή που ανέφερα προηγουμένως.

Παραθέτω εδώ τα μικρά αυτά αποσπάσματα του αυριανού εξωδίκου, και στη συνέχεια θα βγάλω το άχτι μου με πολλές ακόμα φωτογραφίες του Μένγκελε.

Τι θα κάνετε τώρα, φασιαστάκια;

Τίποτα, ε;

Πονάει;

“Προέκυψε, λοιπόν, από τα σχετικά πειράματα, ότι η δέσμευση και μόνο της πρωτεΐνης S επάνω στους υποδοχείς ACE2 των ενδοθηλιακών κυττάρων, είχε σαν αποτέλεσμα την δημιουργία μοριακής αστάθειας του υποδοχέα, με συνέπεια την απορρύθμιση της ενδοκυτταρικής σηματοδότησης και τη μείωση της βασικής μιτοχονδριακής αναπνοής και της παραγωγής του ATP, οδηγώντας σε μεταβολή του δυναμικού των μιτοχονδρίων και σε αυξημένο ρυθμό κατακερματισμού τους ,

       που έχει σαν τελικό αποτέλεσμα τον κυτταρικό θάνατο των ενδοθηλιακών κυττάρων,

       και την δημιουργία εκτεταμένων βλαβών !!!!!!

Το παράδοξο σε όλες αυτές τις έρευνες είναι ότι, όταν η πρωτεΐνη S εισέρχεται με τον κανονικό ιό SARS-CoV-2 και συνδεθεί με τους υποδοχείς ACE2 των ενδοθηλιακών κυττάρων, προκαλεί μοριακή αστάθεια αυτών και μείωση του ρυθμού έκφρασης τους με αποτέλεσμα ουσιαστικά την μείωση της μολυσματικότητας του SARS-CoV-2, προστατεύοντας το ενδοθήλιο.

       Αντιθέτως, όταν η πρωτεΐνη S είναι μόνη της τότε η τοξική της δράση διπλασιάζεται (!!!), αφού δεν υπάρχει ιός, και προκαλεί δυσλειτουργία του συστήματος ρενίνης αγγειοτενσίνης, εξαιτίας της μείωσης των υποδοχέων ACE2, οδηγώντας σε ενδοθηλίτιδα και εκτεταμένες βλάβες !!!

       Ο μόνος τρόπος για να υπάρχει σε καθαρή μορφή η πρωτεΐνη S μέσα στον οργανισμό, είναι μέσω των συγκεκριμένων εμβολίων, καθώς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ, και μάλιστα σε ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ από όσο μέσω επιμόλυνσης του ξενιστή από κάποιο ιό !!!

       Γιατί λοιπόν, ενώ γνωρίζουμε την παθογόνο δράση της συγκεκριμένης πρωτεΐνης S ακόμα και χωρίς τον ιό, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ, χρησιμοποιώντας την πρωτεΐνη αυτή σαν αντιγόνο στόχο ;;;;;;”

Πηγή

dachautests
αουσ
unnamed
JosefMengele2
δοκτωρ μενγκελε πειραματα
www.kar.org.gr_2015-03-16_08-34-42_josef-mengele

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...