Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΣ !! ΗΡΩ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: “Όταν φώναζα για τη λαμογιά του με λέγαν εμμονική – Ο άνθρωπος είναι επείγον περιστατικό και επικίνδυνος για τη δημόσια υγεία” !! Και άλλα τρία καλόπαιδα, κάποιος Nikos Ploumis, κάποιος Χρήστος Κωνσταντόπουλος και κάποιος κουρέας Αντώνης Γλαβίνος από τη Ναύπακτο, αστέρες όλοι του facebook…

 

Μετά την ανακοίνωση της έναρξης λειτουργίας του συνδρομητικού καναλιού μου τη Δευτέρα 14 Ιουνίου, άρχισαν, όπως ήταν αναμενόμενο, να ξερνάνε χολή από εδώ και από εκεί…..

Διάβασαν ότι η ετήσια συνδρομή θα είναι 15 € και όχι 5 €, και άρχισαν τις ειρωνείες, τις ύβρεις και τις συκοφαντίες στο facebook. Λες και υποχρεώνω κανέναν να πληρώσει τη συνδρομή, λες και είναι …κοινωνικό αγαθό το κανάλι μου και ανέβασα την τιμή του …ρεύματος ή του …νερού !!

Και πολύ γρήγορα, πριν προλάβουν να καμαρώσουν για τη λάσπη τους, θα πάρουν το δρόμο για τη Δικαιοσύνη. Μήνυση και αγωγή για τους τρεις, ένα εξώδικο για αρχή για τον κουρέα της Ναυπάκτου.

Είναι, λοιπόν, πρώτη και χειρότερη, μία δικηγόρος από την Θεσσαλονίκη.

Η Ηρώ Σπυροπούλου.

Στιγμιότυπο οθόνης 2021-06-11, 6.11.54 μμ
IMG_2877

Πετάχτηκε στο σχόλιό της, όπως βλέπετε, κάποιος Nikos Ploumis, και ξέρασε και αυτός τη χολή του, με την οποία συμφώνησε, φυσικά, η καλή μας δικηγόρος από την συμπρωτεύσουσα.

IMG_4580

Μετά, ήταν αυτός ο κουρέας της …Σεβίλλης, ο Ναυπάκτιος Αντώνης Γλαβίνος, ο οποίος έγραψε με υπονοούμενα “γίνονται πραγματάκια”, έχοντας αναρτήσει φωτογραφίες από το site του καναλιού, και σε σχόλιό του, απαντώντας σε ένα άλλο Ναυπάκτιο, αναρωτήθηκε πού με “κονόμησε” εμένα το “ταγάρ” ο Ιγνάτιος Σταυρόπουλος της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναυπάκτου. Που με “κονόμησε” εμένα ο Ιγνάτιος !! Να ρωτήσουν τον ίδιο λοιπόν, και να τους πει για τον νομικό αγώνα που έχω δώσει 18 χρόνια τώρα στο πλευρό της Μονής. Αντί να ασχοληθεί με τις τρίχες στο κουρείο του, με έπιασε στο στόμα του για να χαρακτηρίσει αυτός εμένα “ταγάρ”. Θα πάρει ένα εξώδικο για αρχή λοιπόν από το “ταγάρ”, να διευκρινίσει για αρχή τι είναι αυτά τα “πραγματάκια” που γίνονται, και η συνέχεια θα δοθεί στα ποινικά και αστικά δικαστήρια της Αθήνας.

Να δούμε ποιος “κουρεύει” καλύτερα…

IMG_2880
IMG_4579
IMG_4581

Και τέλος, είναι κάποιος Χρήστος Κωνσταντόπουλος, που κοινοποίησε την ανάρτηση του κουρέα, και γράφει για μπίζνα, ότι “άρπαξα την ευκαιρία”,  με αποκαλεί “ιδρωμένη καρακάξα” που “ξώμεινε από ρευστό”. Και εκτός από μένα, βεβαίως, ο τύπος αυτός, προσβάλλει και μερικές χιλιάδες ανθρώπους, τους οποίους χαρακτηρίζει “παραιτωριανά κορόιδα” (το μεταφέρω όπως το γράφει…).

IMG_4576
IMG_4575

θα είναι μία πολύ ωραία παρέα στην Ευελπίδων οι τέσσερις τους…

ΠΗΓΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

πηγή

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...