Σάββατο 3 Απριλίου 2021

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ (ΜΑΣΚΑ, ΤΕΣΤ, ΕΜΒΟΛΙΟ) ΣΕ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ.

 

Αγαπητοί φίλοι,
χάθηκα λόγω έλλειψης χρόνου αλλά δε σας ξεχνώ, σας αγαπώ. Και έρχομαι αμέσως στο θέμα μου:....

Μετά τις συνεχείς πιέσεις της χουντοκυβέρνησης για ιατρικές πράξεις χωρίς τη συναινεσή μας, τη μία μάσκα, την άλλη τεστ και στο (όχι και τόσο) βάθος κήπος εμβόλιο θεώρησα αναγκαίο, να σας ενημερώσω, για τους τρόπους αντίστασης / αντίδρασης.

1) Υπάρχουν νομικά έγγραφα άρνησης ιατρικής πράξης, τα οποία έχουν συνταχθεί από πολύ δυνατούς δικηγόρους, που σίγουρα τους έχετε ακουστά και τα οποία παραθέτω ευθύς αμέσως σε μορφή pdf:

Α) Άρνηση ιατρικής πράξης για παιδιά.

Άρνηση ιατρικής πράξης μαθητή

Β) Άρνηση ιατρικής πράξης για ενήλικες.

Άρνηση ιατρικής πράξης ενήλικας

Τα μεν πρώτα μπορείτε να τα καταθέσετε στο σχολείο του παιδιού σας θέτοντας τους εκπαιδευτικούς προ των ευθυνών τους, αφού παρανομούν παριστάνοντας το χωροφύλακα που βασανίζει με όποιο τρόπο επιτάσσει η χούντα τα παιδιά μας.

Το δεύτερο αφορά οποιονδήποτε ενήλικο εκβιάζεται ή απειλείται στο χώρο εργασίας του.

2) Επιπλέον τρόποι αντίστασης είναι οι εξής:

Α) Να στείλετε μέιλ σε όλα τα σχολεία του νομού σας, το οποίο να περιέχει το παρακάτω εισαγωγικό σημείωμα και ένα pdf.

” Αξιότιμοι κύριοι εκπαιδευτικοί,
Επειδή η άγνοια νόμου δε δικαιολογείται, οφείλετε, να γνωρίζετε, ότι οιοσδήποτε επιχειρεί, να επιβάλλει ιατρική πράξη, όπως θερμομέτρηση, μάσκα, τεστ, εμβόλιο χωρίς τη συγκατάθεση του ατόμου (εν προκειμένω των γονέων ή κηδεμόνων των μαθητών) διαπράττει το έγκλημα της Εσχάτης Προδοσίας λόγω παραβίασης του Συντάγματος και των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων του Ανθρώπου καθώς και της συμμετοχής σε Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας. Γι’ αυτά τα κακουργήματα θα λογοδοτήσουν άπαντες στη δικαιοσύνη, αφού θα κινηθούμε νομικά εναντίον του καθενός ξεχωριστά. Σας επισυνάπτουμε pdf με τους νόμους οι οποίοι παραβιάζονται στην περίπτωση αυτή, οι οποίοι αφορούν οποιονδήποτε από θέση ισχύος προσπαθεί να επιβάλει ιατρικές πράξεις στους μαθητές του.”

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ-ΚΑΤΑ-ΤΩΝ-ΑΘΡΩΠΙΝΩΝ-ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ-ΑΠΟ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

Β) Να προβείτε σε μηνύσεις εναντίον των εκπαιδευτικών. Αυτές θα είναι έτοιμες σύντομα από νομική ομάδα με την οποία συνεργαζόμαστε οι θεματοφύλακες του Συντάγματος και μόλις τις έχω στα χέρια μου, θα σας τις κοινοποιήσω. Σας συστήνω επίσης ανεπιφύλακτα, να παρακολουθείτε για τέτοιου είδους ενημερώσεις το εξής σάιτ του Φώτη Γιοβανόπουλου : ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ 2021

https://2021ellada.blogspot.com

Και ολοκληρώνω ως εξής:

Στόχος της σατανικής ΝΤΠ δεν είμαστε μόνο οι ενήλικες αλλά και τα παιδιά μας, επομένως οφείλουμε, να ορθώσουμε το ανάστημά μας και να τα προστατεύσουμε πάση θυσία. Ίσως αυτά που ζούμε σήμερα, να εννοούσε η γνωστή γερόντισσα Αττικής, όταν έλεγε σε προφητικό ποίημα:

“Το νου σας στα παιδιά σας, σφιχτά στην αγκαλιά σας,
άρπαγες καραδοκούν και είναι αυτοί κοντά σας…”

Και βέβαια όλοι ελπίζουμε στη θεία επέμβαση, που θα μας λυτρώσει από τον εφιάλτη που βιώνουμε, πολύ περισσότερο τον τελευταίο χρόνο ελέω “πανδημίας” αλλά ας θέσουμε σε εφαρμογή και το αρχαίο ρητό “Συν Αθηνά και χείρα κίνει”, γιατί οι σατανιστές επιτίθενται ανηλεώς και μας πυροβολούν κατά ριπάς, επομένως δεν μπορούμε, να παραμένουμε αδρανείς.

Ας μη χάνουμε όμως την ελπίδα μας, αφού ο Νόμος, η Αλήθεια και (πάνω από όλα) ο Θεός είναι με το μέρος μας και τα ψωμιά τους θα είναι πολύ λίγα.

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ, ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.ΥΓ1. Θερμή παράκληση: εκτυπώστε και δώστε παντού τα παραπάνω pdf.

ΥΓ1. Θερμή παράκληση: εκτυπώστε και δώστε παντού τα παραπάνω pdf.

ΥΓ2. Επειδή πολλοί υποστηρίζουν, ότι οδεύουμε προς τα γεγονότα, θα αναδημοσιεύω κάποια άρθρα μου σχετικά με τις προφητείες που αναφέρονται στα επερχόμενα. Ως γνωστόν, πάντα κρατάμε μικρό καλάθι και αναμένουμε, αν θα εκπληρωθούν ή όχι.

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ – ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


πηγή


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...