Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Δρ. Tal Zaks από MODERNA: Πώς Ακριβώς Λειτουργεί το mRNA στον Ανθρώπινο Οργανισμό – Γιατί Αποκαλείται “Το Λογισμικό της Ζωής” και Πώς “Χακάρεται” (Βίντεο)

 

Παρουσίαση του Ισραηλινού Δρ. Tal Zaks το 2017 στο TEDx, επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος της Moderna Inc., όπου εξηγεί με σαφήνεια και απλά λόγια τι ακριβώς κάνει η τεχνολογία mRNA στα εμβόλια....

Όπως δηλώνει ο Δρ Zaks, με την τεχνολογία RNA «χαράσσουν (ή χακάρουν) το λογισμικό της ζωής», εισάγοντας νέο γενετικό κώδικα.

Αυτό που βλέπουμε σε αυτήν τη νέα κατηγορία «εμβολίων» είναι σαφώς ο γάμος της ψηφιακής τεχνολογίας που γεννήθηκε από την εποχή των υπολογιστών, με τη βιολογία και την ιατρική του Δαρβίνου.

Εν ολίγοις, οι νέοι τεχνοκράτες της ιατρικής πιστεύουν ότι μπορούν να βελτιώσουν την σχεδίαση των ανθρώπων.

Πρόκειται πάνω απ‘ όλα για ένα σύστημα πεποιθήσεων, με λίγη επιστήμη να εμπλέκεται για να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς τους.

Τι θα μπορούσε ενδεχομένως να πάει στραβά;

Ο Δρ Tal Zaks, εξήγησε πώς σχεδιάστηκε το εμβόλιο mRNA της εταιρείας.

Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από όργανα και τα όργανα αποτελούνται από κύτταρα. Σε κάθε κύτταρο υπάρχει το messenger RNA ή mRNA το οποίο μεταδίδει τις κρίσιμες πληροφορίες από το DNA στην πρωτεΐνη.

Αυτές είναι οι κρίσιμες πληροφορίες που καθορίζουν τι θα κάνει το κύτταρο. Έτσι το θεωρούμε ως λειτουργικό σύστημα. Έτσι, αν μπορούσατε να το αλλάξετε, αν μπορούσατε να εισαγάγετε μια γραμμή κώδικα, ή να αλλάξετε μια γραμμή κώδικα, αποδεικνύεται ότι έχει βαθιές επιπτώσεις για τα πάντα.

Ο Δρ Tal Zaks καταλήγει ότι «Στην πραγματικότητα κάνουμε hacking το λογισμικό της ζωής».

Ο Zaks τόνισε ότι το 2017 η εταιρεία του, Moderna, δούλευε πάνω σε ένα εμβόλιο που θα ενεργούσε όπως κανένα άλλο εμβόλιο που δημιουργήθηκε στο παρελθόν. Επίσης πρόσθεσε ότι χρειάστηκαν δεκαετίες για να καταγραφεί η αλληλουχία του ανθρώπινου γονιδιώματος, το οποίο ολοκληρώθηκε το 2003, “Και τώρα (με τα σύγχρονα μέσα) μπορούμε να το κάνουμε σε μια εβδομάδα.

Στη συνέχεια μίλησε για το πλάνο της Moderna να παράγει ατομικά εμβόλια κατά του καρκίνου, προσαρμοσμένα στις ανάγκες του εκάστοτε ασθενή με καρκίνο, «επειδή κάθε καρκίνος είναι διαφορετικός».

Είναι ενδιαφέρον, το ότι μια από τις πιο πιθανές καταστροφικές παρενέργειες του εμβολίου mRNA είναι η αλληλεπίδρασή του με καρκινικά κύτταρα.

Μελέτη του Κέντρου Καρκίνου Sloan Kettering στη Νέα Υόρκη, το mRNA έχει την τάση να απενεργοποιεί τις πρωτεΐνες που καταστέλλουν τον όγκο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να προάγει την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων.

Τα εμβόλια της Moderna και της Pfizer είναι πειραματικά εμβόλια mRNA. Το FDA έχει δώσει Εξουσιοδότηση Έκτακτης Ανάγκης [EUA] όπου προφυλάσσει και τις Παρασκευάστριες εταιρίες από νομικές κυρώσεις σε περίπτωση προξένησης βλάβης στους πολίτες. Οι δοκιμές τρίτης φάσης θα τελειώσουν με τον μαζικό εμβολιασμό των πολιτών του Ισραήλ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νετανιάχου έχει υπογράψει συμφωνία με την Pfizer και της παρέχει τα δεδομένα των πολιτών του Ισραήλ ώστε να προκύψουν επαρκή στοιχεία και να μπορεί να απευθυνθεί για την κανονική αδειοδότησή του mRNA εμβολίου από τον FDA.

Ορθώς λοιπόν ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer Μπουρλάς αποκαλεί τον Ισραηλινό λαό “Παγκόσμιο Εργαστήριο” αφού με τα δικά τους δεδομένα θα μπορέσει να ολοκληρώσει την μελέτη για να απευθυνθεί για έγκριση στον FDA.

Ωστόσο η κυβέρνηση, τα μέσα ενημέρωσης και οι εταιρείες τα προωθούν ως εγγυημένα και ασφαλή.

Με βάση τις προβλέψεις του Δρ Zaks, ο οποίος επέβλεψε τη δημιουργία του εμβολίου mRNA που παρέχεται τώρα σε εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως, είπε ότι οι εταιρείες που παρασκευάζουν εμβόλια mRNA θα μπορούσαν να παρέχουν στους ανθρώπους με καρκίνο ένα εμβόλιο το οποίο θα τους προσέφερε εξατομικευμένη θεραπεία. Επίσης, θα μπορούσε να διορθώσει γονιδιακά ελαττώματα που θα ταλαιπωρούσαν ένα παιδί σε όλη του την ζωή.

Ο Δρ. Zaks ολοκλήρωσε την ομιλία του για το 2017 με τις ακόλουθες λέξεις.

«Αν σκεφτείτε τι προσπαθούμε να κάνουμε. Έχουμε λάβει τις πληροφορίες, κατανοήσαμε το πώς μεταδίδονται σε ένα κελί και έχουμε κατανοήσει την ιατρική και τον τρόπο παρασκευής φαρμάκων και τα συγχωνεύουμε και τα δύο. Το θεωρούμε ως θεραπεία πληροφοριών.»

Θεραπεία πληροφοριών. Με απλά λόγια ο Δρ. Ζακς λέει ότι έχουν αποκωδικοποιήσει τις λειτουργίες του γονιδιώματος του DNA ακριβώς όπως ένας κώδικας λογισμικού υπολογιστή και έχουν επίσης αποκωδικοποιήσει την λειτουργία του “φαρμάκου” δηλαδή του RNA. Αυτό τους δίνει την δυνατότητα να παράγουν κάθε φορά το ανάλογο RNA το οποίο μαζί με το DNA θα τροποποιείται σύμφωνα με τους βούληση του παρασκευαστή.

Αυτή η τεχνολογία θα μπορούσε να λύσει πάρα πολλά προβλήματα που στις περισσότερες περιπτώσεις πρόκειται για ασθένειες που μικραίνουν δραστικά το προσδόκιμο και την ποιότητα ζωής των ανθρώπων που νοσούν, όπως π.χ. την θεραπεία στον κυτταρομεγαλοϊό (CMV), την πιο κοινή μολυσματική αιτία γενετικών ανωμαλιών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Όμως είναι λογικό αυτή η πειραματική τεχνολογία να εφαρμοστεί μαζικά για έναν ιό που σύμφωνα με τα στοιχεία από τον ΠΟΥ, η θνητότητά του κυμαίνεται στα επίπεδα της εποχικής γρίπης, και που όπως δημοσίευσε πρόσφατα το JAMA o Covid-19 είναι εποχική γρίπη.

Δηλαδή ο κόσμος προχωρά στην εφαρμογή mRNA για πάσα νόσο..;

Και αν είναι έτσι και αφού μιλάμε για κώδικα προγραμματισμού θα εξηγήσει κάποιος πως κάνει scaling ο κώδικας εφόσον μεθοδεύεται συχνή εφαρμογή του στην ανθρωπότητα;; Σίγουρα δεν μπορεί να είναι γιατρός αυτός..

Λαμβάνοντας υπόψη πρόσφατή μελέτη του Παν/μίου Rockefeller και τις τελευταίες δηλώσεις και αποδεικτικά στοιχεία του διακεκριμένου Ιολόγου Δρ. Geert Nanden Bossche που διηύθυνε τους μεγαλύτερους μαζικούς εμβολιασμούς με το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, το GAVI, τον ΠΟΥ και το CDC για τις μεταλλάξεις που παράγονται από τα εμβόλια καταλαβαίνουμε ότι κάτι ήξερε ο Γερμανότουρκος Διευθύνων Σύμβουλος της BioNTech Ugur Sahin όταν ήδη από τα μέσα Δεκέμβρη έλεγε ότι μπορεί να παράγει νέα εμβόλια για νέες μεταλλάξεις μέσα σε 6 εβδομάδες, ενώ ήδη οργανώνεται για να ανοίξει εγκατάσταση παραγωγής της BioNTech μαζί με την τουρκική TUBITAK στην Τουρκία.

Η ίδια πρωτοποριακή φύση αυτής της έρευνας που ενθουσιάζει μερικούς, είναι αυτό που τρομάζει τους άλλους.

Η εντολή για την αποδοχή μιας πειραματικής θεραπείας τροποποίησης γονιδίων αντιτίθεται στους διεθνείς Κώδικες της Νυρεμβέργης, οι οποίοι απαιτούν συναίνεση πριν από οποιαδήποτε θεραπεία.

Δείτε το Βίντεο του Δρ. Zaks:

 


tgnews.gr


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


πηγή


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...