Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Δεν ήταν αρκετά τα likes από το Ουαγκαντουγκού για τον Κ.Μητσοτάκη: Συνεχίζεται η λαϊκή οργή στα social media...

 

Συνεχής «βομβαρδισμός» από αρνητικά σχόλια και αντιδράσεις στους προσωπικούς λογαριασμούς στα social media του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη....

Μετά από ολιγοήμερο σιωπητήριο στα social media o Κ.Μητσοτάκης επέστρεψε χθες με δύο αναρτήσεις. Αν και το επιτελείο του μάλλον ήλπιζε πως αυτή η αποχή θα ήταν αρκετή για να ηρεμίσει την οργή των πολιτών, μάλλον διαψεύσθηκε. 

Το κύμα οργής των πολιτών δεν καταλαγιάζει, παρά τους χιλιάδες «φίλους» του πρωθυπουργού που με ιδιαίτερο φανατισμό παρακολουθούν τις δημοσιεύσεις του από κάθε απίθανο μέρος της γης μέχρι το…Ουαγκαντουγκού.

Από τις 9 Μαρτίου 2021 λοιπόν, στις 9:20 το βράδυ, όταν ένας από τους 14(!) διαχειριστές της σελίδας του ανέβασε το μήνυμά του για τα γεγονότα στη Νέα Σμύρνη, μέχρι και σήμερα 18 Μαρτίου 2021, στις 8:00 το πρωί η σελίδα του Μητσοτάκη έχει πλημμυρίσει – και συνεχίζει – με αρνητικές (angry) αντιδράσεις.

Γεγονός που συνεχίστηκε και με τις δύο νέες δημοσιεύσεις του παρά το γεγονός ότι η πρώτη, μετά από πέντε ημέρες(!), ήταν η συνέντευξή του στο CNN και η δεύτερη για να ανακοινώσει την ανάληψη της Προεδρίας της Επιτροπής για τη σύνταξη Εθνικής Στρατηγικής για την Ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ+.

Η μεν πρώτη, αυτή της συνέντευξης δημοσίευση, σε σύνολο 23 χιλιάδων αντιδράσεων έχει 15 χιλιάδες αρνητικές (δεν συμπεριλαμβάνουμε τα τις χίλιες «γέλια») έναντι 6,1 χιλιάδων θετικών. Συντριπτικό. Η δε δεύτερη, από τις 22 χιλιάδες στο σύνολο, έχει συγκεντρώσει 14 χιλιάδες αρνητικές (δεν συμπεριλαμβάνουμε τα 3,8 χιλιάδες «γέλια») και μόλις 3,7 χιλιάδες θετικές αντιδράσεις. Πανωλεθρία.

 

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

πηγή

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...