Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Βλασφημία απο τον Μητροπολίτη Φλωρίνης ..Ο Αγιος Γεώργιος με την Σύριγγα στο χέρι..

 

Ουτε τα προσχήματα δεν κράτησε Η Ιερα Μητρόπολη Φλωρίνης..Τα έλεγαν οι Γέροντες στις προφητείες τους…Δεν υπάρχει μεγαλύτερη βλασφημία κατά της πίστης και της θρησκείας…και μάλιστα να γίνεται απο τον Μητροπολίτη Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας Θεόκλητο Πασσαλή.
Η Μητρόπολη Φλωρίνης του εμφανίζει τον Αγιο Γεώργιο με.... ΦΙΜΩΤΡΟ και μια ΣΥΡΙΓΓΑ με το εμβόλιο  στο χέρι  να κυνηγά τον Κορωνοιό για να τον σκοτώσει…
Ολα αυτα στην Διμηνιαία έκδοση της Ιεράς Μητρόπολης ΣΑΛΠΙΓΞ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Τεύχος 115-119.
Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Μακαριστού Μητροπολίτη Καντιώτη … Θα αλληθωρίζουν τα μάτια των Χριστιανών…Φαίνεται ακολουθεί τη γραμμή ολων αυτων που αντικατέστησαν  τον Θεό με τον Μητσοτάκη τον Σωτήρα των Ελλήνων με τα εμβόλια Φρακενσταιν που με χρονο επίθεση θα μειώσουν τον πληθυσμό μετατρέποντας σε σκλάβους τους πολίτες ….Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ πραγμάτων εχει εισχωρήσει παντού….Θελουν να επέμβουν στο DNA μας Θελουν να επέμβουν στο Δημιούργημα του Θεού ..
Η Μητρόπολη Φλωρίνης παρουσιάζει τον Αγιο Γεώργιο Μασκοφορεμένο  ως εικόνα του Διαβόλου και οχι κατ εικόνα και καθ ομοίωση του Θεου .Η Μητρόπολη Φλωρίνης με το εξώφυλλο αυτο προσβάλει την πίστη μας περνά μηνύματα φόβου και  οτι δεν είμαστε εικόνα του Θεανθρώπου..
Μια αθλια συμπεριφορά μεταφορά του τρόμου για εναν ιο με μισή μονάδα θνησιμότητα  απο τους δηθεν εκπροσώπους του..Προσκύνησαν στο Σατανά …. προβάλουν το εμβόλιο τη μάσκα την υποταγή..ακόμη και μέσα στην εκκλησία στον Οικο του Θεού να ειναι ντυμένοι μασκαράδες..
ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...