Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

Δικτατορί@ & Φ@σισμός σε μια ομολογημένη Συνομωσί@ εναντίον των πολιτών….

 

Οταν υπάρχει διορατικότητα βλέπεις οτι έχουμε ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ και οι Έλληνες δέχονται λογω τρόμου-φόβου τον Φασισμό τον Ναζισμό και την υποταγή τους..

Φθάσαμε να φυλακίζονται οι Έλληνες με το ΦΩΣ του ηλίου!!! Φθάσαμε να υποχρεούται ο Έλληνας να μπει στη Φυλακή του πριν και απο τις κότες στις εξη το απόγευμα!! Μας λένε κατάμουτρα οτι οταν τους καπνίσει μας βάζουν μέσα και οταν τους ξεκαπνίσει μας βγάζουν…Σπάνε τα νεύρα του πολίτη για να τρέξει να εμβολιαστεί!! Μας μεταχειρίζονται ως ζωα στη φάρμα τους!!
Για την ωρα οι πολίτες “πυροβολούν” και αντιστέκονται απο τα πληκτρολόγια τους…
Ο Έλληνας μετετράπη σε ΡΑΓΙΑ με σφραγίδα Covid !!! Η Ιατρο-Πολιτική Χούντα συνεχίζει για τον πλήρη ελεγχο του πληθυσμού και την μείωση του…
Μας εχουν ομολογήσει οτι τα στοιχεία που παρουσιάζουν για να παίρνουν περιοριστικά μέτρα  ειναι μαγειρεμένα..Τα διαγνωστικά βγάζουν υγιεις που εχουν αντισώματα θετικούς και τους βαπτίζουν Κρούσματα..Τα διαγνωστικά δεν ξεχωρίζουν τον covid 19 .Τα διαγνωστικά είναι αναξιόπιστα..Οι Θάνατοι απο ολες τις αιτίες μπαίνουν στην ιδια δεξαμενή…Συνεπώς ολα είναι μια ΑΠΑΤΗ…Πρόσφατα η Εισαγγελία διέταξε Προκαταρκτικές  για τα αδικήματα -εγκλήματα της Ψευδούς βεβαίωσης ,παράβασης καθήκοντος στους Κυβερνητικούς Λοιμωξιολόγους (Τσιόρδας-Σύψας κ.α) για τις εισηγήσεις τους χωρις επιστημονική τεκμηρίωση κλπ..
Είναι μια ομολογημένη συνομωσία εις βάρος των πολιτων και προγραμματισμένη εξόντωση με κατάργηση των θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρώπου.
Προκαταρκτικές διέταξε η Εισαγγελία για Σύψα Τσιόρδα & ολα τα μελη της επιτροπής για τις μάσκες..
Η Δικαιοσύνη μπορεί αυτη τη δεδομένη στιγμή να μην λειτουργεί στο βαθμό που ολοι θα θέλαμε λόγω της επιβολής απο την Ιατρο-Πολιτική Χούντα των οσων ζούμε..Ακόμη και στο Αρχείο να θέσουν τις υποθέσεις η Ιστορία εχει δείξει κατ επανάληψη οτι ξανασηκώνονται και οι υπαίτιοι τιμωρούνται…Επίσης η οργή που κοχλάζει μπορεί να φέρει την Δικαιοσύνη μετά απο την έκρηξη …Η Υπόθεση μοιάζει με μια χύτρα που βράζει ..
Η Χυτρα λειτουργεί όμως χωρις εξαερισμό και δεν θα αργήσει να τιναχτεί…
Σερφάροντας στο διαδίκτυο διάβασα μια ανάρτηση της Mari Karamanlidou που εξηγεί και διαπιστώνει γιατί έχουμε Ελληνική και Παγκόσμια Δικτατορία…
Άρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη
Ακολουθεί η ανάρτηση:
Έχουμε ελληνική και παγκόσμια δικτατορία για τους εξής λόγους:
1. Όλα τα δρακόντεια φασιστικά μέτρα, όλη η επιχειρηματολογία, όλη η ορολογία σε όλο τον κόσμο είναι καρμπόν.
2. Όσοι υλοποιούν και εφαρμόζουν τα δρακόντεια φασιστικά μέτρα νίπτουν τα…. χείρας τους λέγοντας την φράση που ενδημεί στα ολοκληρωτικά καθεστώτα: «εγώ εντολές εκτελούσα» (βλ. και Άιχμαν).
3. Δεν επιτρέπεται ο διάλογος, φιμώνεται και λοιδορείται η…αντίθετη άποψη.
4. Ο τεκμηριωμένος αντίλογος στιγματίζεται ως τμήμα συνωμοσιολογικής θεωρίας.
5. Οι αντιφρονούντες είτε απαξιώνονται ως εγκληματικοί αρνητές είτε “δολοφονούνται διά της σιωπής” (totschweigen).
6. Δεν λειτουργεί η Δικαιοσύνη: οι πολίτες, ανάμεσα στους οποίους και ιερείς, καταδικάζονται επειδή ασκούν το νόμιμο δικαίωμά τους: να μην συμμορφώνονται σε προδήλως παράνομα και αντισυνταγματικά μέτρα που προσβάλλουν την ανθρώπινη αξία και θίγουν τον πυρήνα των θεμελιωδών δικαιωμάτων τους.
7. Τα δρακόντεια φασιστικά μέτρα αποφασίζονται και εφαρμόζονται χωρίς τεκμηρίωση.
8. Οι βραχίονες του καθεστώτος συμπεριφέρονται έναντι των πολιτών με αδιανόητη σκληρότητα και αναλγησία.
9. Ο πολίτης αντιμετωπίζεται ως τρομοκράτης.
10. Τηλεόραση και ραδιόφωνο υλοποιούν προπαγάνδα.
11. Το καθεστώς αιφνιδιάζει τον πολίτη θέτοντας προσχηματικά χρονικά πλαίσια εφαρμογής των δρακόντειων φασιστικών μέτρων τα οποία ανατρέπει άνευ προειδοποιήσεως και άνευ αποχρώντος λόγου.
12. Απαγορεύονται οι συναθροίσεις, απαγορεύεται η κυκλοφορία.
13. Το καθεστώς φοβάται την συσπείρωση των πολιτών.
14. Δεν υπάρχει αντιπολίτευση. Άφαντοι όλοι οι φωστήρες μεγαλοεγκέφαλοι που κυβέρνησαν υποτίθεται με διαφορετικό τρόπο την βασανισμένη Ελλάδα.
15. Η ιεραρχία της Εκκλησίας τα έχει κάνει πλακάκια με την κυβέρνηση.
16. Υλοποιείται διωγμός Χριστιανών.
17. Βιάζεται η κοινή λογική, διαστρέφονται οι έννοιες, εισάγεται νέο λεξιλόγιο.
18. Για την αναγκαιότητα λήψης των εκάστοτε νέων δρακόντειων φασιστικών μέτρων ενοχοποιείται ο πολίτης, ο οποίος υποτίθεται ότι δεν συμμορφώθηκε.
19. Παρακολουθούνται οι διαδικτυακές αναρτήσεις και διαγράφονται όταν είναι αντίθετες προς το καθεστώς.
20. Η αλήθεια εποπτεύεται αυστηρά από τα μέλη των “HOAXES”, τα οποία εμφανίζονται ως μόνοι πιστοποιημένοι ελεγκτές της.
4
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
02:33

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρουπηγήπηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...