Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

Πρώτος γύρος εμβολιασμού και ξεκλήρισαν τα γηροκομεία στην Ιταλια ! ! ! Τ Υ Χ Α Ι Ο ;

 

Τα περιφερειακά μέσα ενημέρωσης (fromrome, secondopiano) στην Ιταλία μιλούν για «σφαγή σε γηροκομεία» μετά τον πρώτο γύρο εμβολιασμού κατά του Covid-19....

 Σε ένα γηροκομείο στο Rebbio, μια πόλη κοντά στο Κόμο, 85 από τα 93 άτομα «μολύνθηκαν με τον ιό» μετά τη λήψη του εμβολίου. Από αυτά, 21 έχουν ήδη πεθάνει. 

Το 91% των ηλικιωμένων ήταν θετικό (αν και αυτό το τεστ είναι για την ανοησία), όπως και 54 εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας.

Στη Νορβηγία, ξεκίνησε επίσημη έρευνα αφού 33 ηλικιωμένοι πέθαναν μετά την ένεση με το εμβόλιο Pfizer. Άτομα στις ΗΠΑ, το Ισραήλ, την Πορτογαλία, τη Σουηδία και την Ελβετία πέθαναν επίσης λίγο μετά τη λήψη αυτού του αμφιλεγόμενου εμβολίου mRNA. Σχεδόν όλες οι αρχές υποστηρίζουν ότι είναι «σύμπτωση».

H αγγλική εφημερίδα Guardian ανέφερε στις 20 Ιανουαρίου ότι ο αριθμός των θανάτων στα αγγλικά γηροκομεία αυξήθηκε κατά 46%.

Λέτε να θέλουν να μειώσουν τους πληθυσμούς και ιδίως να στείλουν τους γέροντες αδιάβαστους ή και διαβασμένους στον αγύριστο.


Τυχαιο;

Μπορουμε να το πουμε τυχαιο; 

Δεν νομιζω....

Καθολου δεν μοιαζει τυχαιο....

πηγη 

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

πηγή

πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στρατηγός Ταμουρίδης : Ο στραγγαλισμός της Αλήθειας!

  Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία φαινομενικά έχουμε ειρήνη στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, ενώ ένας θερμός πόλεμος που ξέσπασε μεταξύ Ρωσί...